29 / 03 / 2024

Gebze Ahmet Penbegüllü Caddesi yenilendi mi

Gebze Ahmet Penbegüllü Caddesi yenilendi mi

Kocaeli Gebze bölgesinde ulaşım ağlarını genişleten Büyükşehir Belediyesi, Ahmet Penbegüllü Caddesi ’ni de yenileyerek hizmete soktu. Cadde D-100 Karayolu ve terminal arasında alternatif bağlantı sağlıyor.

Ofislerde yeni dönem! Akıllı teknolojiler kullanılacak!

PEAKUP CEO’su Ahmet Toprakçı, çalışan sağlığının korunması için ofise dönüşte pek çok sürecin yeniden tanımlanacağını anlattı. Ofislerde çalışanların iş sürekliliğinin sağlanması için gerekli akıllı teknolojiler kullanılacak.

1300 yıllık Hirami Ahmet Paşa Mescidi eski haline döndü!

Geçtiğimiz gün gündeme getirilen 1300 yıllık Hirami Ahmet Paşa Mescidi’ndeki klima ve kümesler kaldırıldı. Fatih Kaymakamlığı, tarihi caminin aslına uygun hale getirildiğini açıkladı.

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

Mimar Ahmet Vefik Alp’in Gebze ‘Bilimkent’ projesine uluslararası ödül!

Osmangazi Köprüsü Gebze ayağında inşaatı yarım bırakılan Mimar Ahmet Vefik Alp imzalı Bilimkent projesi uluslararası bir ödül daha aldı.

Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacağız!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada marka şehir olan Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacaklarını dile getirdi.

Ahmet Çelik: Altı yıllık arsa stokumuz var!

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Çelik, "Elimizde altı yıllık arsa stokumuz var. Sefaköy'de bekleyen hazır projemiz, Halkalı'da arsalarımız var” dedi…

Gebze'de 40 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

Gebze'nin Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallesi’nde ikamet eden yaklaşık 4 bin vatandaşı ilgilendiren 40 yıllık tapu sorunu Milletvekili İlyas Şeker’in çalışmalarıyla birlikte çözüme kavuşuyor.

Ahmet Esat Ural Sudan’da inşaat işine başladı!

Gebze Belediyesi çalışanlarından biri olan ve belediye şirketlerinin eski yöneticisi olan Ahmet Esat Ural, Sudan’da inşaat işine başladı. Ural, Sudan'da fabrika inşa edecek.

Gebze-Halkalı Banliyö Hattı'nda test sürüşü yapıldı!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Gebze-Halkalı Banliyö Hattı'nda test sürüşü gerçekleştirdi...

Yollar akıllı hale getiriliyor!

Akıllı Ulaşım Eylem Planı’nı açıklayan Bakan Ahmet Arslan, yolların akıllanacağını, karayollarına 15 bin kilometrelik fiber optik kablo döşeneceğini söyledi..

Kocaeli'de 19.5 milyon TL'ye 49 yıllığına kiralık arsa!

Kocaeli İli Gebze İlçesi Çayırova Mahallesi'nde yer alan, imar durumu kısmen yol ve sosyal ve kültürel tesis alanı olan arsa 49 yıllığına kiraya verilecek. 

Ahmet Arslan, Halkalı-Gebze Banliyö Hattı'ndaki son durumu açıkladı!

10. Transist 2017 Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı'nda konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan Halkalı-Gebze Banliyö Hattı'ndaki son durumu açıkladı...

Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci- Halkalı banliyö hatları havadan görüntülendi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan kesintisiz ulaşım için yeni yatırımlara hız kazandırdı. Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci- Halkalı banliyö hatları havadan görüntülendi.

Gebze Ahmet Penbegüllü Caddesi yenilendi mi Haberi

Gebze Ahmet Penbegüllü Caddesi yenilendi mi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yolları modernleştirerek şehir ulaşımında alternatif güzergâhlar oluşturuyor. Bu güzergahlar trafiğin belli noktalarda birikmesini önleyerek rahatlama sağlıyor. Gebze bölgesinde ulaşım ağlarını genişleten Büyükşehir Belediyesi, Ahmet Penbegüllü Caddesi’ni yenileyerek hizmete soktu. Cadde D-100 Karayolu ve terminal arasında alternatif bağlantı sağlıyor.


TÜBİTAK VE TERMİNALE BAĞLANTI


Çalışmaları tamamlanarak hizmete giren Ahmet Penbegüllü Caddesi, Gebze Terminali’nden başlayarak TÜBİTAK arazisi boyunca uzanan yeni Dr. Zeki Acar Caddesi’ne bağlanıyor. Cadde Tatlıkuyu Mahallesi’ni çevreleyerek, kuzeyde Tatlıkuyu köprüsünün bulunduğu Körfez Caddesi’yle birleşiyor.


2X2 DUBLE YOL


Toplam uzunluğu 2 bin 850 metre olan cadde, yapılan çalışmayla 2x2 şerit duble yol olarak yeniden düzenlendi. Yol kenarlarına kaldırım ve bisiklet yolu yapıldı. Caddede toplam 14 bin 800 ton sıcak asfalt kullanıldı. Caddenin kaldırımlarına 14 bin metrekare parke, 6 bin 500 metre de...