25 / 04 / 2024

gebze olimpik yüzme havuzu

gebze olimpik yüzme havuzu

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Gebze Olimpik Yüzme Havuzu bugün açılıyor!

Gebze’ye ve yüzme sporuna yeni ve başarılı sporcular kazandıracak Olimpik Yüzme Havuzu’nu tamamladı. Uluslar arası müsabakalara da ev sahipliği yapabilecek tesisin açılışı bugün saat 14.00’te il protokolünün katılımıyla gerçekleştirilecek.

Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı devam ediyor!

Büyükşehir Belediyesi’nin sporun altyapısına yönelik başlattığı tesisleşme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu çerçevede yüzme branşına ciddi önem veren Büyükşehir Belediyesi, söz konusu alana yönelik tesis hizmetinde de çalışmalarını devam ettiriyor

Gebze'ye Olimpik Yüzme Havuzu yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sporun alt yapısına yönelik başlattığı tesisleşme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu çerçevede yüzme branşına ciddi önem veren Büyükşehir Belediyesi, söz konusu alana yönelik tesis hizmetinde de çalışmalarını devam ettir

İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Olimpik Yüzme Havuzu’nu inceledi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir tarafından Gebze de yapılan Olimpik Yüzme Havuzu ’nda incelemelerde bulundu. Karaosmanoğlu, çalışmaların en kısa sürede tamamlanması talimatını verdi.

Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nda inşaat çalışmaları devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir tarafından Gebze’de yapılan Olimpik Yüzme Havuzu’nda incelemelerde bulundu. İnceleme sırasında Başkan Karaosmanoğlu’na Fen İşleri Dairesi Başkanı Mustafa Altay bilgi verdi.

Gebze olimpik yüzme havuzunun inşaatı tüm hızıyla sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Gebze'de yapımına başladığı olimpik yüzme havuzunun inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Olimpik yüzme havuzu, Gebze Şehir Stadyumu arkasındaki mevcut kullanılmayan alanda inşa ediliyor...

Gebze Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatı devam ediyor!

Olimpik Yüzme Havuzu, Kocaeli’nin incisi olacak. Gebze’de başlatılan Olimpik Yüzme Havuzu’ndaki çalışmalar da bu çerçevede tüm hızıyla sürüyor. Tesis, tamamlandığında Kocaeli’nin yanı sıra uluslar arası şampiyonalara ev sahipliği yapacak.

Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Kapalı inşaat alanı 11 bin 850 metre kare olan tesiste olimpik, ısınma ve çocuk olmak üzere iki ayrı havuz yer alacak...

Gebze'ye olimpik yüzme havuzu yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli’de başarılı sporcuların yetişmesine katkı sağlıyor. Bu amaçla Gebze Şehir Stadyumu arkasındaki mevcut kullanılmayan inşaat halindeki havuzun yerine olimpik yüzme havuzu yapılıyor.

Konya Olimpik Yüzme Havuzu inşaatı ihalesini Has-Kar 31.2 milyon TL ile aldı!

Konya Olimpik Yüzme Havuzu İnşaatı Yapım İşi ihalesi yapıldı. En düşük teklifi 31.2 milyon TL ile Has-Kar Harita Kadastro Mühendislik Taahhüt ve Limited Şirketi veriyor. 26 Ağustos'ta sözleşme de imzalandı, Has-Kar 22 Haziran 2021'e kadar işi bitirme taahhütü verdi...

Silivri Yeni Mahalle’de yüzme havuzu inşaatı başladı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ihale süreci tamamlanarak inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi'nin alanında inceleme yaptı. Başkan Yılmaz, "Geleceğin milli sporcularını yetiştireceğiz" diye konuştu...

Hakkari Şemdinli'de yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediliyor!

Hakkari Şemdinli Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca ihale edilen yarı olimpik yüzme havuzunun inşa edilmesi amacıyla çalışmalara geçildi.

Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatında sona gelindi!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatında sona geldi.

İzmir Bornova Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bornova ilçesinde yapılacak ve 14 milyon TL'ye mal olacak yüzme havuzunun temelini ilçe belediye başkanları ile beraber attı.

İzmir Bornova Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun temeli atılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanında yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun temelini atıyor.

Kocaeli Dilovası Yüzme Havuzu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin pek çok yerinde hayata geçirilen yarı olimpik yüzme havuzlarından birini de Dilovası’na inşa ediyor.

İzmir Bergama Yarı Olimpik Yüzme Havuzu açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Belediyesi işbirliğiyle inşa edilen "Yarı Olimpik Yüzme Havuzu" CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı törenle açıldı.

Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu şekilleniyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun zemin katını tamamladı.

gebze olimpik yüzme havuzu Haberi

gebze olimpik yüzme havuzu

Kocaeli pek çok branştaki sporcusu ile gerek yurt içinde gerekse yırt dışında başarılarla gündeme gelen bir kent. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, amatör spor kulüplerinde ter döken sporcular çeşitli dereceler kazanıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor bünyesinde yüzlerce sporcu da faaliyet gösteriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yüzme sporunda da gerekli performansın yakalanması ve bu sporun gelişmesi için altyapı çalışmaları yapıyor.

İLÇELERE HAVUZ


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi diğer branşlarda olduğu kadar yüzmede de sporcu yetiştirmek için ilçelere yüzme havuzları yapıyor. Bu havuzlarda yüzme öğrenecek olan yetenekli çocuklar lisanslı sporcu olma şansına sahip olacak. Bu amaçla Dilovası, Karamürsel, Kartepe, Kandıra ve Gebze ilçelerinde yarı olimpik yüzme havuzları yapılıyor. Bunlardan biri olan Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Bilal-i Habeş Caddesi üzerinde hayata geçiriliyor.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR


Çalışmaları süren yarı...