25 / 04 / 2024

Gebze spor kompleksi

Gebze spor kompleksi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de tam donanımlı spor salonu ve yüzme havuzundan oluşacak dev bir spor kompleksi inşa ediyor.

Gebze Spor Kompleksi'nin inşaatı tam gaz!

Kente yeni yatırımlar kazandırmaya devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Spor Kompleksi'nin inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Gebze Spor Kompleksi'nin çelik konstrüksiyon çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Spor Kompleksi'nin çelik konstrüksiyon çalışmalarına başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Gebze'ye dev spor kompleksi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de tam donanımlı spor salonu ve yüzme havuzundan oluşacak dev bir spor kompleksi inşa ediyor.

Gebze Spor Kompleksi'nin inşaatı başladı!

Kentte her geçen gün yeni bir spor yatırımı yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Spor Kompleksi'nin inşaatına başladı.

Gebze Spor Kompleksi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Spor Kompleksi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Bursa Yıldırım Spor Kompleksi’nde geri sayım başladı!

Bursa Yıldırım'da inşa edilen Yıldırım Spor Kompleksi’nin inşaatı sürüyor. Kompleks, yurt içi ve yurt dışı organizasyonlara ev sahipliği yapacak.

Dilovası Diliskelesi'ne spor kompleksi geliyor!

Dilovası'nın Diliskelesi Mahallesi’nde spor kompleksi inşa edilecek. Projenin temeli önümüzdeki günlerde atılacak.

Niğde Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Özbelde Mevkii’nde yapımı devam eden spor kompleksi inşaatını yerinde denetledi.

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Kompleksi'nde sona gelindi!

İlçedeki gençlerin, öğrencilerin faaliyetleri açısından büyük imkanlar sağlayacak olan Yaşar Acar Spor Kompleksi ve Öğrenci Yurdu’nda sona yaklaşıldı.

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Kompleksi Mayıs'ta açılacak!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından inşa edilen Yaşar Acar Spor Kompleksi ve Öğrenci Yurdu’nda sona gelindi. İnşaatının büyük kısmı tamamlan kompleks Mayıs'ta açılacak.

İşte Ali Sami Yen Spor Kompleksi The Venue projesi!

Dursun Özbek, Ali Sami Yen Spor Kompleksi The Venue hakkında açıklamalarda bulundu. Özbek, " Projenin bütününde müze, müze ile birlikte de stat turu uygulamaları var. Aslantepe'deki yerimiz farklı bir mekan haline gelecek." dedi.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde basketbol salonu inşa edilecek!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Ali Sami Yen Spor Kompleksi içinde yapılması düşünülen basketbol salonu projesine Mart ayı içinde start vererek temel atmayı planlıyor. Proje 2 yıl içerisinde bitirilecek.

Cemal Kamacı Spor Kompleksi yeniden inşa ediliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Cemal Kamacı Spor Kompleksi'nin kapasitesini artırarak yeniden inşa edilecek.

Gebze spor kompleksi Haberi

Gebze spor kompleksi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin sitesinde yer alan habere göre Cumhuriyet Mahallesi’ne inşa edilecek olan kompleks mahalle-okul tipi spor salonu ve kısa kulvar yüzme havuzundan oluşacak. Büyükşehir ekiplerince inşasına devam edilen spor kompleksinin zemin katında  Fiba onaylı pvc zemin kaplamalı basketbol ve voleybol kombine müsabaka sahası yer alacak. Bu katta A ve B takımı soyunma odaları, 250 koltuklu tribün, büfe, görevli odaları, antrenör odası, hakem odası, iki adet antrenman potası ve teknik ihtiyaç odaları da bulunacak.

3 adet çok amaçlı spor salonu


Gebze halkına hizmet verecek olan spor kompleksinin birinci katında ise 3 adet spor salonu bulunacak. Bu salonlardan birinde eskrim, atıcılık, okçuluk ve masa tenisi gibi sporlar yapılabilecek. İkinci salon güreş, karete, teakwando, judo, fitness ve plates sporlarının yapımına uygun olarak...