28 / 03 / 2024

Gedik Üniversitesi

Gedik Üniversitesi

Gedik Holding, 1963 yılında Türkiye'nin ilk kaynak mühendislerinden Halil Kaya Gedik tarafından kuruldu. Gedik Holding bugün 400 milyon TL'lik cirosu, bin 500 çalışanı ile Türkiye'nin önemli sanayi şirketlerinden biri konumunda...

İstanbul Gedik Üniversitesi 30 Öğretim Üyesi alıyor! İşte kadro dağılımı…

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğü çok sayıda Öğretim Üyesi alınacağını duyurdu. İşte detaylar…

İstanbul Gedik Üniversitesi 39 Öğretim Üyesi alımı yapıyor! Son başvuru tarihi 16 Şubat 2023!

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğü 39 Öğretim Üyesi alımı yapacağını bildirdi. İlanlara son başvuru tarihi 16 Şubat 2023 olarak açıklandı.

Gedik Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alacak! Son başvuru Tarihi 25 Ocak 2023!

İstanbul Gedik Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. İlanlara son başvuru Tarihi 25 Ocak 2023 olarak belirlendi. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Gedik Üniversitesi, Perpa'da 2 dükkan satıyor! Yatırımcılara fırsat! 

İstanbul Gedik Üniversitesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, Perpa Ticaret Merkezi'nde bulunan 2 adet mağazayı satacak. İşte detaylar...

Gedik Üniversitesi, Perpa'da 2 dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Gedik Üniversitesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, Perpa Ticaret Merkezi'nde yer alan 2 adet mağazayı satıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul Gedik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Gedik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Anonim Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Utlu ve Mustafa Koçak tarafından kuruldu.

Pendik Gedik Üniversitesi Ana Kampüsü’nün temeli atıldı!

Pendik’in ilk üniversite kampüsü olan Gedik Üniversitesi Ana Kampüsü’nün temel atma töreni yapıldı.

Ziya Yılmaz’a Fahri Doktora unvanı verildi!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İstanbul Gedik Üniversitesi Senatosu tarafından “Fahri Doktora” unvanına layık görüldü. 

Ziya Yılmaz’a Fahri Doktora unvanı verilecek!

Geliştirdiği nitelikli projeler ile ulusal ve uluslararası alanda sayısız başarılara imza atan DAP Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İstanbul Gedik Üniversitesi tarafından Fahri Doktora unvanıyla onurlandırılıyor.  

Karasu Belediyesi’nden mimarlık öğrencilerine destek!

İstanbul Gedik Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri çeşitli projeler çizmek ve kendilerini geliştirmek adına, büyümeye en açık olan ilçelerden Karasu’yu kendilerine seçtiler.

Kartal Teras Kule satılık daire!

Kartal Teras Kule satılık daire seçenekleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Gedik Üniversitesi'nin karşısında inşa edilecek projede ön talep süreci devam ediyor.

Teras Kule ne zaman satışta?

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1' e kadar farklılık göstererek tasarlandığı proje konum bilgisine göre Gedik Üniversitesi'nin karşısında yer alacak. Peki Teras Kule ne zaman satışta?

Teras Kule Kartal Evleri satılık!

Teras Kule Kartal Evleri satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Yakın zamanda satışa çıkacak proje konum olarak Gedik Üniversitesi'nin karşısında yer alacak.

Gedik Üniversitesi Haberi

Gedik Üniversitesi



Gedik Holding, 1963 yılında Türkiye'nin ilk kaynak mühendislerinden Halil Kaya Gedik tarafından kuruldu. Gedik Holding bugün 400 milyon TL'lik cirosu, bin 500 çalışanı ile Türkiye'nin önemli sanayi şirketlerinden biri konumunda. Holdingin kurucusu Halil Kaya Gedik geçen yıl vefat etti. şirketlerin hisseleri kızı Hülya Gedik Sadıklar ile oğlu Hakkı Gedik'e kaldı. Holdingin kaptan köşküne ise Hülya Gedik Sadıklar oturdu. Hakkı Gedik ise babası vefat etmeden önce başka bağımsız işler yapmak için gruptan ayrılmıştı. Baba ölünce mirasın nasıl bölüşüleceği meselesi gündeme geldi. İki kardeş uzunca süredir sürdürdükleri görüşmeleri geçen hafta sonuçlandırdı. 


Ulaşılan sonuç, kamuoyuna Gedik Holding'de yeniden yapılandırma şeklinde ilan edildi. Yürütülen yeniden yapılanma çalışmaları dahilinde Gedik Holding-Gedik Kaynak-Gedik Döküm-Gedik Eğitim Vakfı ve Gedik Üniversitesi'nin faaliyetleri Hülya Gedik Sadıklar yönetiminde, Gedik Gayrimenkul...