27 / 04 / 2024

Karasu Belediyesi’nden mimarlık öğrencilerine destek!

Karasu Belediyesi’nden mimarlık öğrencilerine destek!

İstanbul Gedik Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri çeşitli projeler çizmek ve kendilerini geliştirmek adına, büyümeye en açık olan ilçelerden Karasu’yu kendilerine seçtiler.




İstanbul Gedik Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri çeşitli projeler çizmek ve kendilerini geliştirmek adına, büyümeye en açık olan ilçelerden Karasu’yu kendilerine seçtiler. Öğretim görevlisi Yrd.Doç. Bülent Özbil önderliğinde Karasu’ya gelen 20 öğrenci birçok farklı alanda incelemelerde bulundular.


Karasu’ya yaptıkları ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Yrd.Doç. Bülent Özbil; “Gedik Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencilerimizin kendilerini geliştirmeleri ve pratik kazanmaları için böyle bir çalışmayı başlattık. Karasu bizim aradığımız kriterlerde olan en önemli yerleşim yerlerinden biriydi. Başkanımız Sayın Mehmet İspiroğlu ile görüştük ve bizlere her türlü desteği vereceğini bildirdi. Bu konuda kendisine minnettarız. Aklımızda bulunan tüm alanları gezdik, gerekli çekimleri yaptık. Önümüzdeki haftalarda öğrencilerimiz ödev olarak bu projeleri tasarlayıp bizlere sunacaklar, bizlerde bu projeleri gözden geçirip gerekli değerlendirmeleri yapacağız. Hazırlanan projeleri bir kitapçık halinde Karasu Belediyesine hediye etmek istiyoruz. Öğrencilerimize destek veren ve yardımlarını esirgemeyen, başta Karasu Belediye Başkanımız Sayın Mehmet İspiroğlu’na ve bizlerle ilgilenen tüm Karasu Belediyesi personellerine şahsım, öğrencilerim ve Gedik Üniversitesi adına teşekkürlerimi sunarım” dedi.

“Eğitim Dönemlerinde Başarılar”

Gedik Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencilerinin kendilerini geliştirmeleri adına yapmış oldukları araştırmalara her zaman destek vereceğini bildiren Başkan İspiroğlu; “Geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz ile güzel bir gün geçirdik. Her birinin gözündeki parlayan ışık bizlere daha çok çalışma şevki verdi. Kendilerini geliştirmek ve çizim kabiliyetlerini arttırmak için İlçemize geldiler. Gençlik Merkezi, Spor Kompleksi, Müze, Yelken Kulübü, Meslek Lisesi ve Eğimli Arazilere Konut Yapımı gibi projelerin çizimini gerçekleştirip Öğretim Görevlilerine sunacaklar. Pratik kazanmak için hazırlayacakları bu ödevlerde bir parçada bizim katkımız olduğu için mutluluk duyduk. Böylesine değerli bir çalışmayı İlçemizde yaptıkları için Gedik Üniversitesi Rektörlüğüne, Öğretim Görevlisi  Yrd.Doç. Bülent Özbil’e ve Öğrencilerimize yeni Eğitim dönemlerinde başarılar diliyorum” dedi.



Medya Rota


Geri Dön