25 / 04 / 2024

Karasu Belediyesi mimarlık öğrencileri

Karasu Belediyesi mimarlık öğrencileri

İstanbul Gedik Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri çeşitli projeler çizmek ve kendilerini geliştirmek adına, büyümeye en açık olan ilçelerden Karasu’yu kendilerine seçtiler.

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

Parola Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parola Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Karasu tarafından kuruldu.

Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Forumu düzenlendi! 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Üniversitesi iş birliği ile Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Forumu düzenlendi.

İzmir, Dünya İçmimarlık Federasyonu’na üye ilk Türk kenti!

Uluslararası İçmimarlık Federasyonu (IFI)’nun Türkiye’de belediye alanında ilk ve tek üyesi İzmir Büyükşehir Belediyesi oldu.

Tekirdağ Büyükşehir'den Mimarlık bölümü öğrencilerine destek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerine yönelik tanıtım gezisi düzenledi.

Karasu'da yıkım kararına tepki için yakım!

Sakarya'nın Karasu Belediyesi ekipleri 17 kaçak yapıyı yıkmak için bölgeye geldi. Bölgede bulunan vatandaşlar ise yıkım kararına dükkan yakarak tepki gösterdi.

Erzurumlu Mimarlık öğrencilerine yaz atölyesi projesi!

Kadıköy Belediyesi ve TMMOB Mimarlar Odası Anadolu 1. Büyükkent Bölge Temsilciliği tarafından  Erzurum Atatürk Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencilerine yönelik yaz atölyesi programı başladı.

Manço Mimarlık'ın Süleymanpaşa projesine Wa Ödülü!

Manço Mimarlık Tarafından Tasarlanan Süleymanpaşa Belediyesi Hizmet Binası Projesi Dünya Mimarlık Topluluğu Ödülüne layık görüldü. 

3. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri verildi!

Kepez Belediyesi ile Mimarlar Odası Antalya Şubesi koordinatörlüğünde gerçekleştirilen 3. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri verildi.

Ayvacık Belediyesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri Ayvacık'ta!

19 Mayıs Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri, proje üretmek için Ayvacık İlçesini seçtiler.

Karasu Belediyesi’nden mimarlık öğrencilerine destek!

İstanbul Gedik Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri çeşitli projeler çizmek ve kendilerini geliştirmek adına, büyümeye en açık olan ilçelerden Karasu’yu kendilerine seçtiler.

Mimarlık öğrencileri Kartal'da proje üretecek!

İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri, proje üretmek için Kartal'ı seçti. Genç mimar adayları Kartal'a özel fikir ve mimari projelerini Kartal Belediyesi'ne sunacak..

Bursa Kayhan’daki sivil mimarlık örneği binalar restore edildi!

Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, tarihi ve kültürel mirası geleceğe taşıyan projeleri kapsamında Kayhan’da belirlenen sivil mimarlık örneği binalar da restore edildi.

Karasu Belediyesi mimarlık öğrencileri Haberi

Karasu Belediyesi mimarlık öğrencileri


İstanbul Gedik Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri çeşitli projeler çizmek ve kendilerini geliştirmek adına, büyümeye en açık olan ilçelerden Karasu’yu kendilerine seçtiler. Öğretim görevlisi Yrd.Doç. Bülent Özbil önderliğinde Karasu’ya gelen 20 öğrenci birçok farklı alanda incelemelerde bulundular.


Karasu’ya yaptıkları ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Yrd.Doç. Bülent Özbil; “Gedik Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencilerimizin kendilerini geliştirmeleri ve pratik kazanmaları için böyle bir çalışmayı başlattık. Karasu bizim aradığımız kriterlerde olan en önemli yerleşim yerlerinden biriydi. Başkanımız Sayın Mehmet İspiroğlu ile görüştük ve bizlere her türlü desteği vereceğini bildirdi. Bu konuda kendisine minnettarız. Aklımızda bulunan tüm alanları gezdik, gerekli çekimleri yaptık. Önümüzdeki haftalarda öğrencilerimiz ödev olarak bu projeleri tasarlayıp bizlere sunacaklar, bizlerde bu projeleri gözden geçirip gerekli değerlendirmeleri yapacağız. Hazırlanan projeleri bir kitapçık halinde Karasu Belediyesine...