26 / 04 / 2024

Karasu Belediyesi projeleri

Karasu Belediyesi projeleri

İstanbul Gedik Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri çeşitli projeler çizmek ve kendilerini geliştirmek adına, büyümeye en açık olan ilçelerden Karasu’yu kendilerine seçtiler.

Karasu için Islah İmar Planı hazırlanmalı!

Sakarya Karasu turizmle gelişiyor, yazlık konut yapılaşması hız kesmiyor. EVA Gayrimenkul'ün Sakarya Karasu ilçesinde gerçekleştirdiği araştırma, beldede hızla gelişen yazlık konut piyasasını gözler önüne seriyor.

İBB büyük depreme yönelik hangi projeleri yürütüyor?

İstanbul'da beklenen büyük depreme ilişkin çalışmalar sürdürülüyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi olası bir depreme karşı hangi projeleri yürütüyor?

Karasu Belediyesi'nden 13.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Karasu Belediye Başkanlığı, Sakarya ili, Karasuilçesi, A. Aziziye Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı 13 milyon 412 bin 381 TL'ye satıyor...

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden 'Karasu'da imar rantı' açıklaması!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nca Karasu’da imar planlarıyla ilgili ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığı kaydedildi. 

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Kocaeli Darıca projeleri masaya yatırıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca'da hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

İzmit'te yapı projeleri dijital ortamdan teslim edilecek!

Covid 19 Koronavirüsle mücadelede tüm birimleriyle adeta seferber olan İzmit Belediyesi, daha sağlıklı hizmet verebilmek amacıyla Yapı Ruhsat Birimine verilecek mimari ve statik projeleri elektronik posta ortamında alacak.

Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projelerini masaya yatırdı.

Şanlıurfa Eyyübiye'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye'nin 2020 projeleri için düğmeye bastı.

Çekmeköy Belediyesi yeni projelerini vatandaşlarla beraber yürütüyor!

Çekmeköy Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden gerçekleştirilen ‘Stratejik Plan Paydaş Anketi’ ile vatandaşlarla çift taraflı iletişime geçilerek projeler hakkında görüşleri öğreniliyor. Gerçekleştirilmesi planlanan yeni projeleri vatandaşın istekleri belirleyecek...

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Karasu'daki kaçak yapılar yıkılıyor!

Karasu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde denetimlerini yoğun şekilde devam ettiriyor.

Adana Büyükşehir'in vizyon projeleri tanıtıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adanalıların merakla beklediği, kentin gelecek yüz yılını kurtaracak olan vizyon projeleri tanıttı.

Karasu Belediyesi projeleri Haberi

Karasu Belediyesi projeleri


İstanbul Gedik Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri çeşitli projeler çizmek ve kendilerini geliştirmek adına, büyümeye en açık olan ilçelerden Karasu’yu kendilerine seçtiler. Öğretim görevlisi Yrd.Doç. Bülent Özbil önderliğinde Karasu’ya gelen 20 öğrenci birçok farklı alanda incelemelerde bulundular.


Karasu’ya yaptıkları ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Yrd.Doç. Bülent Özbil; “Gedik Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencilerimizin kendilerini geliştirmeleri ve pratik kazanmaları için böyle bir çalışmayı başlattık. Karasu bizim aradığımız kriterlerde olan en önemli yerleşim yerlerinden biriydi. Başkanımız Sayın Mehmet İspiroğlu ile görüştük ve bizlere her türlü desteği vereceğini bildirdi. Bu konuda kendisine minnettarız. Aklımızda bulunan tüm alanları gezdik, gerekli çekimleri yaptık. Önümüzdeki haftalarda öğrencilerimiz ödev olarak bu projeleri tasarlayıp bizlere sunacaklar, bizlerde bu projeleri gözden geçirip gerekli değerlendirmeleri yapacağız. Hazırlanan projeleri bir kitapçık halinde Karasu Belediyesine...