27 / 04 / 2024

Gedizde apart oteller

Gedizde apart oteller

Gediz Belediyesi 'nin işlettiği Termal Turizm Merkezi Ilıca Kaplıcası 'nda bulunan Apart Otellerin bakım, onarım ve yenileme çalışması için ihale düzenlendi.

Marmaris'te apart oteller eve döndü!

Marmaris’te bulunan küçük çaplı otel, pansiyon ve apartların bir kısmı, sahipleri tarafından göç dalgası ile beraber meydana gelen nüfusu artışının ardından, apartmana dönüştü. Etrafı deniz ve ormanlık alanla kaplı ilçe merkezinde bulunan 150 apart otel ve pansiyondan 80’i, sahipleri tarafından kat

Marmaris'teki apart oteller konuta dönüşüyor!

Bir zamanlar yerli turistin ilk tercihi Marmaris'teki apart oteller yıkılıyor, yerlerine lüks konutlar inşa ediliyor. Başkan Ali Acar, bu gelişmeyi desteklediğini söyledi.

Marmaris'teki apart oteller rezidansa dönüştürülüyor!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde turizm mevsiminin kötü geçmesinin ardından apart oteller, rezidansa dönüştürülmeye başlandı.

Yalova Termal Palace'ın apart bölümü tamamlandı!

Türkiye, etrafındaki savaşlar ve krizlere rağmen yabancıların gözdesi olmaya devam ediyor. Yalova’nın Akköy ilçesinde Karaderili Grup tarafından yapılan projenin apart etabı tamamlandı.

Yeşil Yol Projesi’nde oteller için 2.2 milyon beton dökülecek!

Karadeniz’de 8 ilin yaylasını bağlayacak 2 bin 600 kilometrelik Yeşil Yol Projesi’nde sadece oteller için 2 milyon 250 bin metrekare beton dökülecek. Bitince Bartın, Kilis ve Yalova’nın alanından daha çok beton kullanılmış olacak.

Edirne Ünisite Apart Otel icradan 17.2 milyon TL'ye satılıyor!

Edirne 2.İcra Dairesi, Edirne Merkez'de bulunan 5.196,59 metrekare yüzölçümlü Ünisite Apart Otel'i satışa çıkardı. Söz konusu otelin toplam satış bedeli 17 milyon 248 bin 110 TL olarak belirlendi.

İşte Skylodge'deki uçuruma yapılan oteller!

400 metre yükseklikte keskin uçuruma yapılan kapsüller otel olarak hizmet veriyor. Yükseklikten hoşlananlar için yapılan Otel Natura Vive Skylodge'de her türlü hizmet var.. İşte o uçurum oteller..

Apart Park'a Weeka talip oldu!

İstanbul'un otopark sorunu çözmek amacıyla 'Apart Park' projesini geliştiren İSPARK'a yatırım teklifi geldi. Alman markası Volkswagen'in lojistik firması Weeka, projenin yapımına talip oldu.

İstanbul'un otopark sorunu Apart Park ile son bulacak!

Alman Weeka şirketi, İstanbul'un otopark sorununa çözüm sağlaması hedefiyle oluşturulan "Apart Park" projesi kapsamında İSPARK'a iş ortaklığı ve yatırım teklifi sundu.

İstanbul'un otopark sorununa Apart Park çözümü!

Alman Weeka şirketi, İstanbul'un otopark sorununa çözüm sağlaması hedefiyle oluşturulan "Apart Park" projesi kapsamında İSPARK'a iş ortaklığı ve yatırım teklifi sundu.

Anemon Oteller Zinciri Manisa'da müze yapacak!

Anemon Oteller Zinciri Onursal Başkanı İsmail Akçura, Manisa'ya bir müze kazandıracak. İsmail Akçura Manisa'ya ve Türkiye'ye söz verdikleri 10 milyon lira bedelli müze inşaatına ağustos ayında başlayacaklarını açıkladı.

Akçakoca'da oteller yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, bayram tatilinde ilçeye gelen yerli ve yabancı turistler nedeniyle 25 bin olan nüfuslarının 130 binler seviyesine yaklaştığını belirterek, " Oteller ve pansiyonlar yüzde 100 doluluk oranına ulaştı" dedi.

Uşak'ta yatırımcılar apart daireleri tercih ediyor!

Anadolu Gayrimenkul Yöneticisi ve Alım Satım Uzmanı Rüyam Yaman, apart yapımında Uşak'ın merkezi yerleşim yerlerindeki eski yapıların değerlerinde artış olduğunu söyledi.

Gedizde apart oteller Haberi

Gedizde apart oteller

Gerçekleştirilen ihale sonucunda yüklenici firmayla sözleşme imzalanarak yer teslimi yapıldı. Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, "Ilıca Termal Turizm Merkezimizde bulunan Apart Otellerin bakım onlarım ve yenileme çalışmaları yapılacaktır. Bu nedenle ihale düzenlenerek belirlenen yüklenici firmayla sözleşme imzalanmıştır. 03 Mart 2015 tarihinde başlayacak yenileme çalışmaları kapsamında apart otellerin tabanları laminant parke kaplanacak, iç ve dış kapılar değişecek, boya ve badana işleri yapılacaktır. Yenileme çalışmaları yaz sezonuna kadar tamamlanacak ve yeni haliyle konuklara arz edilecektir" dedi. 


Eskişehir...