23 / 04 / 2024

Gedizler Yapı A.Ş.

Gedizler Yapı A.Ş.

Gedizler Yapı A.Ş. Ev're Konut Projesi Proje Müdürü olan Tümerkan İbiş kimdir? Ünlü müzisyen İzzet Öz’ün evini restore eden isim olan Tümerkan İbiş hangi işlere imza attı?

Deprem bölgesinde hafif yapı çağrısı: Hafif yapıların kullanılması yıkımı azaltıyor!

Altınbaş Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Doç. Dr. Sepanta Naimi, deprem bölgesinde konutların tamamlanmasının normale dönüş için önemini vurguladı ve hafif yapıların yıkımı azalttığının altını çizdi. İşte o açıklama...

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi!

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, İstanbul’un en değerli ve prestijli projesi olarak dikkat çeken Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi...

Koray GYO'dan Göktürk 218 Yapı ve Orka Yapı açıklaması! 

Koray GYO, Göktürk 218 Yapı'nın satın alım işlemlerine ilişkin ve Orka Yapı'nın hisselerinin alımına ilişkin açıklama yaptı. 

Bartın'da 45 yapı ağır hasarlı!

Bartın Valiliği, şiddetli sağanak sonrasında meydana gelen sel afeti sebebiyle 13 köprünün yıkık durumda olduğunu, yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı 45 yapının olduğunu dile getirdi.

Bingöl'deki depremde 68 yapı ağır hasar gördü!

Bingöl Kiğı'da meydana gelen depremde toplamda 68 yapı ağır hasar gördü...

Çanakkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünden kaçak yapı açıklaması!

Çanakkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Çanakkale Assos'ta sahile inşa edilen kaçak yapı ile ilgili olarak hukuki işlem başlatıldığını bildirdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan riskli yapı çağrısı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından paylaştığı video ile Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi'ndeki riskli yapıların dönüşümü için "Beklemeye hiç vaktimiz yok" dedi ve mahalle sakinlerine çağrı yaptı.

TMSF'den Fi Yapı açıklaması!

Fi Yapı mağdurlarına yönelik açıklama yapan TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, firmanın İzmir Dikili'deki adasını satılabileceğini dile getirdi. 

Murat Kurum'dan deprem konutları ve kaçak yapı açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 81 ilde deprem konutlarının üretimini sürdürdüklerini belirtti ve “Elazığ ve Malatya’da ilk konutların geçici kabulu başladı" dedi. Muğla'da ise 5 bin 459 adet kaçak yapı belirlediklerini söyleyen Kurum, 576 yapının yıkıldığını açıkladı.

Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk'a asırlık hapis cezası talebi!

Yarım kalan inşaatlarıyla gündeme gelen Pana Yapı AŞ’nin eski yöneticileri hakkında dava açıldı. ‘Dolandırıcılık’ ve ‘örgüt kurmakla’ suçlanan 13 kişi arasında, firmanın eski CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk da bulunuyor.

Van'da 254 konut ve 297 ahır yıkıldı, 694 yapı ağır hasar aldı! 

Dün İran'da Türkiye sınırına yakın bölgede meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem Van'da can ve mal kaybına yol açtı. Depremde 254 konut ve 297 ahır yıkıldı, 694 yapı ise ağır hasarlandı...

Ant Yapı'dan Galataport açıklaması!

"Galataport işçi eylemi haberleri" hakkında açıklama yapan Ant Yapı açıklamasında, "Çok sayıda yüklenici ve taşeron firmanın yer aldığı Galataport projesinde Ant Yapı tarafından sözleşme yapılan çalışanlara, iş bitimini takiben hak ettikleri ücretlerin tamamı ödenmiştir" denildi...

Prefabrik Yapı AŞ, Interbuild Jordan Fuarı'na katıldı!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ, Ürdün'de gerçekleştirilen Interbuild Jordan Fuarı'nda yerini aldı

Gedizler Yapı A.Ş. Haberi

Gedizler Yapı A.Ş.

Tümerkan İbiş kimdir?

Tümerkan İbiş, 1955 Trabzon doğumlu. Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’nden mezun olan Tümerkan İbiş, Gedizler Yapı A.Ş. Ev're Konut Projesi Proje Müdürü.


1993 yılında aynı üniversitede Fen Bilimleri Enstitüsü’nde doktora yapan Tümerkan İbiş, 1978-1979 yılları arasında Sosyal Sigortalar Kurumu (S.S.K.) Karadeniz Bölgesi Şantiyeleri Mimari Uygulama Kontrollüğü yaptı.


Tümerkan İbiş, 1979-1988 yılları arasında ise K.T.Ü., İnşaat Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü, Tasarım Teorileri Bilim Dalı’nda öğretim elemanı olarak görev yaptı. 


1988-1998 yılları arasında Renova İmar, Turizm, Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’de yönetim ve uygulama hizmetleri veren İbiş, 1998-2012 arasında ise Koray Yapı Endüstrisi Ticaret A.Ş. – Koray İnşaat Ticaret A.Ş.’de proje müdürlüğü yaptı. 


2012 yılında Gedizler Yapı A.Ş. Ev're Konut Projesi Proje Koordinatörü oldu. Dr. Tümerkan İbiş, bu görevine halen...