25 / 04 / 2024

Gelecek Relax projesi

Gelecek Relax projesi

Şubat 2019'da teslim edilecek olan Tuzla Gelecek Relax projesinde 1+1 dairelerin fiyatları 189 bin TL'den başlıyor.

Relax Cadde satışta! Yeni konut projesi!

SF Yıldız Gayrimenkul & İnşaat tarafından inşa edillen Relax Cadde konut projesi satışa çıktı. Proje 'de toplam 643 adet konut yer alacak. İşte projede yer alan dairelerin fiyat listesi... 

Kanal İstanbul projesi nasıl işleyecek?

Kanal İstanbul projesi için kamu-özel işbirliği modelinin uygulanacağı öngörülüyor. Yani projeye dahil olan şirketlere devlet bazı garantiler sunuyor. Fakat işletmesinin uzun senelere dayandırılması hedeflenen projede, gelecek senelerde uyuşmazlıkların oluşması da ihtimaller arasında.

Kanal İstanbul Marmara'nın en stratejik projesi olacak!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi'nin Marmara Bölgesi’nin gelecek resminde yer alan en stratejik ve katma değerli projesi olan Kanal İstanbul Projesi'ne kısa sürede başlanacağını dile getirdi.

Gölbaşılı gençlere müjde! Üniversiteliler Caddesi Projesi geliyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı sosyal yaşamını canlandıracak ve gençlerin yeni gözdesi haline gelecek Üniversiteliler Caddesi Projesi’ni açıkladı.

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

Diyarbakır Çermik Kentsel Tasarım Projesi görüşüldü!

Çermik Termal Turizm Planı ve Kentsel Tasarım Projesi"nin tanıtım toplantısı yapıldı. Diyarbakır Çermik ilçesi Kaymakamı Nazlı Demir, “Sahip olduğumuz doğal ve kültürel değerlerin hak ettiği değeri görmesiyle Çermik orta vadede önemli bir cazibe merkezi haline gelecek." diye konuştu...

Gelecek Relax'ta aylık taksitler 1.945 liradan başlıyor!

İstanbul'un Tuzla ilçesinde yükselen Gelecek Relax projesinde 120 aya kadar 0,98 bankasız firma bünyesinde ödeme fırsatı sunuluyor. Projede aylık taksit ödemeleri 1.945 liradan başlıyor.

Gelecek Relax'ta 120 aya kadar 0,98 faiz fırsatı!

Gelecek Yapı tarafından hayata geçirilen Gelecek Relax projesinde kişiye özel ödeme avantajı sunuluyor. Projeden 1.945 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor.

Gelecek Relax'ta 1.945 lira taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Gelecek Yapı imzasıyla yükselen Gelecek Relax projesinde daireler 1.945 liradan başlayan taksitlerle satılıyor. Projede ise cazip ödeme avantajı bulunuyor.

Hasankeyf-2 Köprüsü gelecek ay açılacak!

Ilısu Barajı ve HES projesi kapsamında inşaatına başlanan Hasankeyf-2 Köprüsü'nde sona gelindi. Projenin gelecek ay hizmete açılacak.

Gelecek Relax Tuzla'da cazip ödeme fırsatı!

Gelecek Yapı tarafından hayata geçirilen Gelecek Relax projesinde cazip ödeme fırsatı bulunuyor. Projeden 1.945 liradan başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Tuzla Gelecek Relax'ta 1.945 TL'ye ev sahibi olma fırsatı!

İstanbul'un Tuzla ilçesinde hayata geçirilen Gelecek Relax projesinde satış süreci devam ediyor. Projeden 1.945 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olabilirsiniz.

Gelecek Relax'ta 120 aya kadar taksit imkanı!

Gelecek Yapı imzasına sahip Gelecek Relax projesinde satışlar devam ediyor. Projede 120 aya kadar 0,98 bankasız firma bünyesinde taksitlendirme imkanı bulunuyor.

Gelecek Relax projesi Haberi

Gelecek Relax projesi

İstanbul Anadolu yakası Tuzla'da Gelecek Realist projesini hayata geçiren Gelecek Yapı, yeni projesi için düğmeye bastı. 

Gelecek Yapı, Yeni projesi Gelecek Relax'ı Nisan ayında satışa çıkaracak. Tuzla-Aydınlı şehir merkezinde yer alan proje iki blok şeklinde inşa ediliyor.

Gelecek Relax projesinde toplam 96 adet konut bulunuyor. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelere yer veriliyor.

Tuzla Gelecek Relax projesinde 1+1 dairelerin fiyatları 189 bin TL'den, 2+1 dairelerin fiyatları ise 269 bin TL'den başlıyor. Projeden banka kredisiyle ya da kişiye özel ödeme seçenekleriyle konut sahibi olmak mümkün.

Blokların 6 katlı olarak yükseldiği Gelecek Relax projesinin teslimleri Şubat 2019 tarihinde yapılacak. Projede; fitness salonu, yüzme havuzu, teras kafe, yeşil alanlar, otopark ve güvenlik mevcut.

Telefon: 0216 447 5 447
Web: