23 / 04 / 2024

GF Hakan Plastik karat 34

GF Hakan Plastik karat 34

"Doğa Şehircilik" ve "Başyapı" tarafından hayata geçirilen Karat 34 karma yaşam projesinin tesisat sistemlerinde GF Hakan Plastik ürünleri tercih edildi. 

Asyam Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asyam Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Katılmış tarafından kuruldu.

Planchar İnşaat Plastik Ayakkabı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Planchar İnşaat Plastik Ayakkabı Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Hakan Demir tarafından kuruldu.

Kayapınarlı İnşaat Metal Lojistik Otomotiv Tekstil Plastik Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayapınarlı İnşaat Metal Lojistik Otomotiv Tekstil Plastik Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Nejat Hakan Tuğcu tarafından kuruldu.

Bestam İnşaat Otomotiv Plastik Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bestam İnşaat Otomotiv Plastik Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Karaca tarafından kuruldu.

Avrupark Hayat'ın tesisat sistemlerinde tercihi GF Hakan Plastik!

Emlak Konut güvencesiyle Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupark Hayat projesinin tesisat sistemleri GF Hakan Plastik tarafından yapılıyor.

Nef projelerinde GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor!

Projelerinin odağına tasarım ve inovasyonu alan Nef, suyun sağlıklı taşınması yolunda GF Hakan Plastik ürünlerini tercih ediyor.

Karat 34 projesinin tercihi GF Hakan Plastik ürünleri!

"Doğa Şehircilik" ve "Başyapı" tarafından hayata geçirilen Karat 34 karma yaşam projesinin tesisat sistemlerinde GF Hakan Plastik ürünleri tercih edildi. 

İhlas Yapı’nın projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor!

İhlas Yapı’nın İstanbul’daki önemli projelerinden Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4  projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor. PVC boru sistemleri ile projelerin atık su drenajlarının sağlıklı bir şekilde yapılması sağlanacak.

Necla Karadeniz vefat etti!

Georg Fıscher Hakan Plastik Boru ve Profil San. Tic. A.Ş.'nin kurucusu Ali Karadeniz'in eşi Necla Karadeniz vefat etti. Cenaze 4 Haziran 2014 Çarşamba günü ikindi namazını müteakip Florya Basınköy Camii'nden kaldırılacak...

Pimaş Plastik tasarruf sahiplerine satış duyurusu yaptı!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri tasarruf sahiplerine satış duyurusu yaptı...

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. yeni pay alım hakları!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle; ödenmiş sermayemizin tamamı nakden karşılanmak suretiyle, 18.000.000,-Türk Lirası'ndan 36.000.000,-Türk Lirası'na artırılmasında, yeni pay alma hakları...

Sesli Yapı Metal Plastik Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sesli Yapı Metal Plastik Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Sesli tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Kasım'da Sancaktepe, Meclis Mahallesi'nde kuruldu

Hakan Tartan Basmane Çukuru'na talip oldu!

Yeni Asır'daki fare yuvası haline gelen çukur ile ilgili çıkan haberlerin ardından incelemede bulunan Konak Belediye Başkanı Hakan Başkan "Büyükşehir yetkiyi bana versin hemen temizleyeyim" dedi

GF Hakan Plastik karat 34 Haberi

GF Hakan Plastik karat 34

Karat 34 projesinin tesisat sistemlerinde GF Hakan Plastik ürünleri tercih edildi. İstanbul'da iş ve yaşam akışının önemli noktaları arasında yer alan Bahçelievler'de  Doğa Şehircilik ve Başyapı imzasıyla hayata geçirilen; karma yaşam projesi Karat 34 tesisat sistemleri, SILENTA ürün grubundan Silenta 3A ve Silenta FR'nin  yanı sıra PP-R ve PVC ürünleri ile döşendi. 

Sürdülebilir Yaşam Alanı hedefi doğrultusunda çevreye duyarlı bir proje olarak inşa edilen Karat 34'de kullanılan Silenta 3A ve Selenta FR, esneklik ve sessizliği ile ön plana çıkan ürünler arasında.

SİLENTA 3A, yüksek darbe dayanımı ve ses koruması gerektiren tüm DIN 4109, DIN 4102 sistem standartlarına uygun biçimdeformüle edilerek güçlendirilmiş bir ürün. PP'den üretilen ses yalıtımlı SİLENTA 3A atık su boru sistemi, 4lt/s akış hızında sadece 16 dB ses şiddeti ile tesisat...