28 / 03 / 2024

GGC Toplu Konut Projesinde sona yaklaşıldı

GGC Toplu Konut Projesinde sona yaklaşıldı

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) uzun süredir üzerinde çalıştığı Toplu Konut Projesi'nde mutlu sona ulaştı. Gaziantep'e gelen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, GGC'nin hazırlamış olduğu çalışmayı onayladı.

Murat Kurum'dan Akşehirlilere toplu konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde hayata geçirilecek Ardıçlı Toplu Konut Projesi imza töreninnde önemli açıklamalarda bulundu.

Ardıçlı Toplu Konut Projesi'nin protokolü imzalandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilecek Ardıçlı Toplu Konut Projesi için protokol imzalandı.

Düzce'de 6 yılda 6.1 bin toplu konut inşa edildi!

Düzce'ye son 16 yılda büyük yatırımlar yaptıklarını anlatan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, ''Toplu konut seferberliği kapsamında 2003 yılından bugüne 6 bin 139 konut inşa ettik'' dedi.

Karmod, Özbekistan’da toplu konut şantiye yapıları kurdu!

Özbekistan’da toplu konut projesi için işçi şantiye yapılan kuran Karmod Dış Ticaret Müdürü Öztürk, "Konteyner yapılarımızın en çok tercih edildiği kullanım alanları arasında inşaat projeleri, madencilik, petrol ve doğal gaz gibi enerji projelerinin işçi kampları öne çıkıyor" dedi...

Tarsus Toplu Konut Projesi'nin temeli atıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından Tozkoparan Zahit Mahallesi'nde yapımına başlanacak 472 dairelik toplu konut projesinin temeli atıldı.

Tarsus Tozkoparan Toplu Konut Projesi'nin temeli atıldı!

Mersin'in Tarsus Belediyesi tarafından Tozkoparan Mahallesi'nde yapımına başlanacak olan Toplu Konut Projesi için temel atma töreni düzenlendi...

Tarsus Toplu Konut Projesi'nin temeli 2 Şubat'ta atılacak!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından Tozkoparan Zahit Mahallesi'nde yapımına başlanacak 472 dairelik toplu konut projesinin temeli 2 Şubat'ta atılacak.

Bursa Gemlik'teki toplu konut projesine ödül!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cihatlı Mahallesi Toplu Konut Projesi ile yılın mahallî yöneticisi ödülüne sahip oldu.

Kırşehirli gazetecilere toplu konut fırsatı!

Kırşehir'de, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde düzenlenen program kapsamında basın mensuplarına toplu konut fırsatı sağlayacak protokole imzalar atıldı.

Tarsus'ta toplu konut kurası çekildi!

Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi tarafından toplu konut projeside kura çekildi. İlk kurayı çeken Başkan Can, kurada çıkanları tebrik etti...

Tarsus Toplu Konut kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Tarsus Toplu Konut kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 472 konut mevcut.

Tarsus Toplu Konut Projesi kura sonuçları 08.12.2018!

Tarsus Toplu Konut Projesi kura sonuçları 08.12.2018 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 472 adet konut bulunuyor.

Gemlik'in toplu konut projesinin ilk etabı tamamlandı!

Bursa Gemlik Belediyesi tarafından devletten yalnızca arsa tahsisi alarak kendi öz kaynaklarıyla başlattığı Toplu Konut Projesinin ilk etabı tamamladı. Belediye Başkanı Refik Yılmaz, projede gelinen son durumu anlattı.

GGC Toplu Konut Projesinde sona yaklaşıldı Haberi

GGC Toplu Konut Projesinde sona yaklaşıldı

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) uzun süredir üzerinde çalıştığı Toplu Konut Projesi'nde mutlu sona ulaştı. Gaziantep'e yapılacak olan 50 bin konutluk Kuzey Şehir Projesi lansmanı için ekibiyle birlikte Gaziantep'e gelen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, GGC'nin hazırlamış olduğu çalışmayı onayladı. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'nin üyelerin sosyal yaşamını iyileştirmek adına başlatmış olduğu Toplu Konut Projesi'nin hayata geçirilmesi için düğmeye basıldı. GGC Başkanı İbrahim Ay, GGC yönetim kurulu üyeleri, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Büyükşehir Belediye Meclis Salonu'nda kısa bir toplantı yaptı. Toplantıda GGC'nin toplu konut projesindeki çalışmalarını ve gelinen noktayı anlatan GGC Başkanı Ay, toplantıda bulunan yetkililerden...