26 / 04 / 2024

giresun Çotanak Spor Kompleksi

giresun Çotanak Spor Kompleksi

İçerisinde 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı, bin kişilik olimpik yüzme havuzu, spor salonu, antrenman sahası ve mağazaların bulunduğu Çotanak Spor Kompleksi'nin yeni sezona yetiştirilmesi hedefleniyor.

TOKİ'den Giresun'a 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Giresun İli Merkez İlçesi Kavaklar Mahallesi (Çotanak İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası ve Doğankent İlçesi 12 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Giresun'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Giresun İli Merkez İlçesi Kavaklar Mahallesi (Çotanak İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası ve Doğankent İlçesi 12 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ'den Giresun'a 2 yeni okul!

Giresun İli Merkez İlçesi Kavaklar Mahallesi (Çotanak İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası ve Doğankent İlçesi 12 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 30 Nisan 2021 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Giresun'a yeni spor tesisleri geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Giresun'a yapılacak yatırımlara ilişkin yaptığı açıklamada, kente yeni tesisler yapılacağının müjdesini verdi.

Giresun Çotanak Stadı yarın açılacak!

Giresun'da inşa edilen 2 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı, TFF 1. Lig'in 18. haftasında yarın oynanacak Giresunspor-Aydeniz Et Balıkesirspor karşılaşmasıyla yarın açılacak. 

Çotanak Stadı için geri sayım başladı!

Giresun'da hayata geçirilen 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı açılış için gün sayıyor...

Çotanak Stadı sezonun ikinci yarısında hizmete açılacak!

Giresun'da hayata geçirilen 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı sezonun ikinci yarısında hizmete açılacak...

Giresun Bulancak'ın spor salonu ihtiyacı mecliste!

Giresun'un Bulancak ilçesinin spor salonu ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çotanak Stadı'nda son rötuşlar!

Giresun'da hayata geçirilen 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı inşaatında sona gelindi

Çotanak Spor Kompleksi inşaatında sona geliniyor!

İnşaatı hız kesmeden devam eden Çotanak Spor Kompleksi'nin inşaatında fiziki gerçekleşme yüzde 95'e ulaştı. 

Giresun Çotanak Stadyumu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Giresun Çotanak Stadyumu gelecek sezon taraftarlarıyla buluşuyor. Stadyumun içerisinde 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı ile 1200 kişilik olimpik yüzme havuzu, spor salonu, antrenman sahası ve mağazalar bulunuyor.

Çotanak Stadı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

Giresun'da yapımına devam edilen 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı'nın yüzde 90'ı tamamlanıyor. Tesiste stadyum ve havuz inşaatının yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Çotanak Stadı'nın yüzde 80'i tamam!

İnşaatı süren 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı'nda tamamlanma oranı yüzde 80'e ulaştı. AK Parti Giresun Milletvekili Öztürk, "Stadyumun yüzde 80'i bitmiş durumda, koltukları yerleştiriliyor" dedi...

giresun Çotanak Spor Kompleksi Haberi

giresun Çotanak Spor Kompleksi

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Giresun'da inşaatına 2016 yılında başlanan spor kompleksindeki stadyum ve olimpik yüzme havuzunun inşaatında önemli aşama kaydedildi.

Çatısı tamamlanan, cephe giydirme çalışmaları ile ince işçilikleri devam eden Çotanak Stadı'nda mart ayı itibarıyla koltukların montajı, sonrasında ise çimlendirme çalışmalarına başlanacak.

Stadyumda 84'ü protokol, bin 413'ü VIP ve loca, 75'i engelli seyirci, 76'sı basın, 20 bin 380'i standart seyirci olmak üzere toplam 22 bin 28 koltuk bulunuyor.

Çotanak Stadı içerisinde mağazalar ile 144 seyirci kapasiteli basketbol ve voleybol oynanabilecek nizami spor salonu da bulunacak. Ayrıca stat içerisinde okçuluk, karate gibi amatör branşlar için alanlar oluşturulması hedefleniyor.

Kompleks içerisinde inşa edilecek antrenman sahasında 4 kulvarlı koşu pisti de yer alacak.


- Sarıfakıoğulları: "7-8 ay içinde teslim almayı planlıyoruz"

Giresun Valisi Harun...