26 / 04 / 2024

giresun kentsel dönüşüm sözleşmesi

giresun kentsel dönüşüm sözleşmesi

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında "Kentsel Dönüşüm Bilgi ve Tecrübe Aktarımı" kapsamında bir sözleşme imzalandı...

Giresun Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı!

Giresun şehri adına büyük önem arz eden Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı. Proje, Giresun için sevinç ve gurur kaynağı oldu.

Giresun'da kentsel dönüşüm kapsamında 28 binada 96 bağımsız bölüm tespit edildi!

Giresun'da kentsel dönüşüm kapsamında 28 binada 96 bağımsız bölüm tespit edildi, 11 binada toplamda 20 bağımsız bölüm yıkıldı.

Giresun'da 3 kentsel dönüşüm ofisi kurulacak!

Giresun Dereli ilçe merkezine 2, Doğankent ilçesine ise 1 tane olmak üzere kente toplamda 3 Kentsel Dönüşüm Ofisi kurulacak. 

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında kentsel dönüşüm sözleşmesi! 

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında "Kentsel Dönüşüm Bilgi ve Tecrübe Aktarımı" kapsamında bir sözleşme imzalandı...

Giresun'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Giresun Kalesi’nin çevresinde yer alan Zeytinlik semtindeki restorasyon çalışmalarının ardından yine aynı bölgedeki çarpık gecekondu mahallesinde kentsel dönüşüm başlıyor. 

Giresun Dereli'de kentsel dönüşüm çalışmaları yapılıyor!

Gerekli başvurularını yapıp Çevre ve Şehircilik Bakanlığından olumlu yanıt alan Bayram, Dereli Belediyesi ve Çoruh EDAŞ Dereli İşletme Şefliği'nin hafta sonu yaptığı çalışmalarla binasının kentsel dönüşümüne başlandı.

Kümbet Yayla köyünde kentsel dönüşüm heyecanı!

Bakanlar Kurulu Kararı ile Turizm Merkezi ilan edilmesinin ardından kentsel dönüşüm kararı alınan Giresun Dereli’nin Kümbet Yayla köyünde esnaf ve vatandaşlar projenin hayata geçmesini bekliyor.

Giresun Kümbet'te kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak?

Bakanlar Kurulu Kararı ile Turizm Merkezi ilan edilmesinin ardından kentsel dönüşüm kararı alınan Dereli’nin Kümbet Yayla köyünde esnaf ve vatandaşlar projenin hayata geçmesini bekliyor.

Giresun'da kentsel dönüşüm kira yardımı aylık 515 lira!

Giresun’da kentsel dönüşümde kira yardımı aylık 515 TL olarak belirlendi. Konuyla ilgili olarak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre kentsel dönüşüm kira yardımı aylık 515 lira.

Yaşanabilir kentler için kentsel dönüşüm şart!

HKMO (Harita Mühendisleri Odası) Trabzon Şubesi İle Giresun Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği " Kentsel Dönüşüm " Paneli Giresun Belediyesi Ek Hizmet Binasında yapıldı. Paneli İTÜ Öğretim Görevlisi Prof.Dr. Tahsin Yomralıoğlu da katıldı.

Giresun'un Kümbet Köyü'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Bakanlar Kurulu Kararı ile Turizm Merkezi ilan edilen Dereli'nin Kümbet köyünde kentsel dönüşüm için İl Genel Meclisinde karar alındı. Kümbet Köyü' nde kentsel dönüşüm başlıyor...

Giresun Kale Mahallesi kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

Giresun Merkez ilçeye bağlı Kale Mahallesi, 02/11/2013 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren kanun çerçevesinde riskli alan ilan edildi. İşte tüm detayları ile Kale Mahallesi kentsel dönüşüm sınırları…

Adana Emniyeti taş atan çocuklara kentsel dönüşüm istedi!

Adana Emniyeti terör olaylarının fazla olduğu gecekondu bölgelerinde kentsel dönüşüm talep etti. Harekete geçen Valilik, TOKİ ve belediyelerle işbirliğine gidiyor

giresun kentsel dönüşüm sözleşmesi Haberi

giresun kentsel dönüşüm sözleşmesi

Türkiye'nin büyük dönüşümünün yapıldığı Esenler'in kentsel dönüşüm konusundaki tecrübelerinden faydalanmak isteyen Giresun Belediyesi ile Esenler Belediyesi arasında bir sözleşme imzalandı. 

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, göreve gelmesi ile başlattığı kentsel dönüşüm hareketinin bütün bilgi ve tecrübelerini Giresun Belediyesi ile paylaşacak.

Esenler'in tecrübelerinden faydalanmak İstiyoruz

İmzalar atıldıktan sonra ilk konuşmayı yapan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, "Türkiye'nin kentsel dönüşüm açısından en tecrübeli kurumu olan Esenler Belediyesi ile kentsel dönüşüm konusunda teknik yardım, bilgi ve tecrübe aktarımıyla ilgili bir birliktelik içerisinde bulunacağız. Giresun'da Esenler Belediyesi'nin dönüşümle alakalı tecrübesinden yararlanmak istiyoruz. Desteklerinden dolayı Başkanımıza ve yönetimine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kentsel Dönüşüm Tecrübelerimizi Giresun'a Taşıyacağız

'Esenler'deki Giresunlulara katkı üretecek kentsel dönüşüm çalışmasını birlikte yürüteceğiz' diye konuşan Tevfik Göksu, şunları kaydetti: 

"Esenler olarak kentsel dönüşümdeki bugüne kadar...