26 / 04 / 2024

Gizem Mobilya 2013 ürünleri

Gizem Mobilya 2013 ürünleri

Gizem Mobilya, yatak odası, yemek odası, tv üniteleri, oturma grupları, salon takımları, bebek ve genç odalarının yanı sıra aksesuar koleksiyonlarıyla evin her alanı için modern, avangart ve retro stillerinde çözümlere sunuyor.

Gizem Mobilya kişiye özel mobilya tasarlayacak!

Üçüncü mağazası olan Gizem Exclusive'yi Karabağlar'da açan Gizem Mobilya, başarı çıtasını yükseltiyor. 5 katlı yeni mağazada kişiye özel mobilya tasarımları da yapılıyor

Gizem Mobilya, İzmir Karabağlar'a mağaza açıyor!

İzmir'in yükselen değeri Gizem Mobilya, vintage, artdeco ve eklektik tarz mobilya konseptini sergileyeceği mağazası Gizem Exclusive'i Karabağlar'da hizmete açıyor.

ERSA Mobilya yüzde 159 büyüdü!

ERSA Mobilya 2011-2013 döneminde % 159 büyüyerek, “Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi” arasına girdi.

Mobilya ihracatında 8 yılda 3 kat artış yaşandı!

Türkiye’nin 2005-2013 döneminde mobilya sanayisi ihracatı üç kat artarak 2,2 milyar dolara yükseldi. İstanbul Sanayi Odası (İSO), mobilyada sanayi sektör raporunu açıkladı..

Mobilya sektörü 2015’te yüzde 9 büyüme hedefliyor!

2013'te 2.8 milyar dolarlık ihracat gerçekleştiren mobilya sektörünün 2014 ihracat ihracatın 3 milyar doları aştı. Net rakam olmamakla birlikte 2015 sonunda sektörün 3.8 milyar dolar ihracat yapması bekleniyor.

Gizem Mobilya'dan 60. yıl kampanyası!

Gizem Mobilya, 3 nesildir Erdiliballı Ailesi sahipliğinde özel tasarım masif mobilyalar imal ederek 60 yıldır müşterilerine hizmet vermenin gururunu yaşıyor. Gizem Mobilya, 60 yıl önce mağazalarından mobilya satın alan ilk müşterisini arıyor.

Mobilya sektörü ihracatta 3 milyar doları aşacak!

MOSDER tarafından düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) 11’inci kez kapılarını açtı. Açılışta konuşan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “TÜİK rakamlarına göre sektör 2013 yılında 2.8 milyar dolar ihracat gerçekleştirdi.

Kayalar Kimya, TİM'in 2013 yılında ihracat yapan ilk 1.000 firma listesine girdi!

Endüstriyel mobilya boya ve vernik sektörünün lider üreticilerinden Kayalar Kimya, TİM'in “2013 yılında ihracat yapan ilk 1.000 firma” araştırmasına göre 60 bin ihracatçı üye arasından ilk 1000 şirket arasında yer alma başarısı gösterdi.

Çilek Mobilya ilk BM İlerleme Raporu'nu yayınladı!

Çilek Mobilya, hazırladığı 2013 yılı İlerleme Raporu'nu Birleşmiş Milletler kurumsal web sitesinde yayınladı. Yayınlanan rapor, Çilek'in sosyal, ekonomik ve çevresel konulardaki faaliyetlerini bir bütün olarak ele alıyor...

Doğtaş Kelebek Mobilya gelir tablosunu yayınladı!

Doğtaş Kelebek Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş, 2013 yılı dördüncü dönem Geçici Vergi Beyannamesi ekinde verilen Gelir Tablosu'nu yayınladı. Smz konusu tablo haberimizde yer alıyor...

Türk mobilya sektörü 2013 yılı hedefinin üzerine çıktı!

Türk Mobilya Sektörü 2013 Yılını Hedefinin Üzerinde Çıkarak Yüzde 18 ’ lik Artışla Kapattı Günden güne ihracatı büyüyen Türkiye, mobilya sektöründe dünyada iddialı bir noktaya ulaşıyor...

Çilek Mobilya, en az şikayet alan marka oldu!

Çilek Mobilya, sikayetvar.com sitesinin 2013 yılı genel sonuçlarına göre “mobilya’’ kategorisinde, en az şikayet alan ve şikayetlere en kısa zamanda cevap veren markası oldu...

Ahmet Güleç: Mobilya büyümede gaza basacak!

İNŞAAT sektörünün büyümesine paralel olarak geçen yıla göre ciddi ivme gösteren mobilya sektörü, 2014 yılında da yükselişini sürdürecek. 2013 yılı mobilya sektörü geçen yıla oranla başarılı bir yıl olarak geride kalıyor. ..

Gizem Mobilya 2013 ürünleri Haberi

Gizem Mobilya 2013 ürünleri


1955 yılından bu yana faaliyet gösteren Gizem Mobilya, yatak odası, yemek odası, tv üniteleri, oturma grupları, salon takımları, bebek ve genç odalarının yanı sıra aksesuar koleksiyonlarıyla evin her alanı için modern, avangart ve retro stillerinde çözümlere sunuyor. Karabağlar ve Kısıkköy mağazalarında hizmet sunan Gizem Mobilya, Pier Cardin'in bebek ve genç odalarını da mağazasında sergiliyor. 


Fransız ve İtalyan mimarların çizdiği, hepsi patentli 14 ayrı bebek ve genç odası takımını da mağazasında tüketicilerin beğenisine sunan Gizem Mobilya, çocuk sağlığına duyarlı malzemeleri ve işçiliği ile beğeni topluyor. Mobilyaları evrendeki renklerin uyum ve ahenginden ilham alarak tasarladıklarını dile getiren firma yetkilileri, "Beyaz, krem rengi, lake ve ceviz ağırlıklı mobilya üretimi yapıyoruz. Aksesuarda ise tercihimizi fuşya, fıstık yeşili, limon sarısı gibi cesur renklerden yana kullanıyoruz....