19 / 04 / 2024

Gökada

Gökada

Eşsiz adalar ve doğa manzarasına hakim Maltepe Gökada Evleri 273 konuttan meydana geliyor. İşte Maltepe Gökada satılık daire tipleri...

Prefabrik evlerde son trend Alaçatı modeli! Fiyatını gören şaşıracak! 

Son zamanlarda büyük ilgi gören prefabrik evlere talep her geçen gün artıyor. Talebin fazla olması ile yeni tasarım ve özellikte profabrik evler üretilmeye başlandı. Bunlardan biri de Riwer Wood tarafından Bursa'da üretilen Alaçatı modeli prefabrik evler. Peki Alaçatı modeli prefabrik evler ne kada

Kıyıda köşede doları olanlar hemen bakın! Dolar 2 gün sonra bu kadar olacak

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler takip ediliyor. Dün 100 doları geçen dolar endeksi bugün 109,6 seviyesinden işlem görüyor. Dolar için kritik gün belli oldu. Dolar 2 gün sonra bu kada rolacak...

Nidapark Küçükyalı Büyükada'da ödemeye 2. yılda başlayın!

Geçtiğimiz günlerde satışa çıkan Nidapark Küçükyalı Büyükada projesinde ödemeler 2. yılda başlıyor...

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler görücüye çıkıyor!

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler'de ön talep toplanıyor. Projede ev, home ofis ve ofis olarak kullanılabilen multi evler yer alıyor. 

Gökada Th İnşaat Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökada Th İnşaat Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Türel tarafından kuruldu.

Büyükada'ya heliport geliyor!

Son dönemlerde fayton tartışmalarıyla sık sık gündeme gelen İstanbul Büyükada'ya helikopter iniş alanı inşa edilecek.

Açık Ada Turizm Emlak Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açık Ada Turizm Emlak Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 75 bin TL sermaye bedeli ile Ali Açıkada tarafından kuruldu...

Leon Troçki'nin Büyükada'daki evi harabeye döndü!

Rus devrimci Leon Troçki'nin Büyükada'daki görkemli konağı, havadan görüntülendi. Ev, ilgisizlikten harebe hale döndü.

MESA projelerinde yüzde 15 peşinatla teslime kadar ödene yok!

MESA, eşsiz adalar manzarası ve tertemiz orman havasıyla MESA GÖKADA ve doğal gölün hemen yanı başında yer alan, orman manzaralı MESA Orman projelerine sadece yüzde 15 peşinatla teslime kadar ödeme yapmadan sahip olma fırsatı sağlıyor.

Mesa Gökada'da fiyatlar 339 bin TL'den başlıyor!

Mesa Grup tarafından hayata geçirilen Mesa Gökada projesinde yüzde 10 peşinat verildiğinde yüzde 0,85 faiz imkanı sunuluyor. Projede fiyatlar 339 bin TL'den başlıyor. 

Büyükada’da fayton çetesi davası! Ada ada kondular!

Büyükada’da bir grup faytoncu hakkında ‘tefecilik’ suçlaması ile dava açıldı. İddialara göre, ödenmeyen senetlere karşılık aralarında yalı ve otelin de bulunduğu mağdurlara ait 40 gayrimenkul faytoncu çeteye geçti.

MESA Gökada'ya yoğun ilgi! 0,98 faiz 120 ay vade fırsatı!

Anadolu Yakası’nda projeleri ile yükselmeye devam eden MESA, Maltepe’de hayata geçirdiği Mesa GÖKADA için yüzde 10 peşinata indirim, yüzde 0,98 faiz oranına 120 ay vadeye 2.800 TL’den başlayan fiyatlarla yılın kaçırılmayacak son fırsatını sunuyor....

Mesa Gökada güncel fiyat listesi!

Mesa Gökada güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde konut tipleri bulunuyor.

Gökada Haberi

Gökada


Eşsiz adalar ve doğa manzarasına hakim Maltepe Gökada satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn ediliyor. 


Toplam 273 konuttan meydana gelen Maltepe Gökada Evleri'nde ön talepler toplanıyor.  3 blok şeklinde yükselen Maltepe Mesa Gökada projesi İstanbul’un Anadolu Yakası’nda E-5 ve TEM’e kolay erişimi, benzersiz konumu ile dikkat çekiyor.


Mesa Grup imzası taşıyan Maltepe Gökada projesi Aydos Ormanları’na ve Kayışdağı Çam Ormanları’na yakın konumda alıyor. 


Projeye ön talepte bulunmak isteyenlerin  www.mesa.com.tr web sitesi üzerinden ve 444 9 366 numaralı İletişim merkezi üzerinden irtibata geçmesi yeterli.


Web: www.mesa.com.tr 

Tel: 444 9 366

Pınar...