19 / 04 / 2024

Gökçeada kız yurdu nerede

Gökçeada kız yurdu nerede

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) ait 280 yataklı kız öğrenci yurdunun açılış programına katıldı.

Gökçeada Yıldız Koyu imar planına mahkemeden dur kararı!

Gökçeada’da konumlanan Türkiye'de bulunan tek ve ilk sualtı milli parkının bulunduğu Yıldız Koyu'nu imara açmayı hedefleyen “Yıldız Koyu Koruma Amaçlı İmar Planı” için İdare Mahkemesi, yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Gökçeada'da yapılaşma tehlikesi!

Gökçeada’ya bağlı Yıldızkoy yapılaşma tehlikesi ile karşı karşıya bölge sakinleri söz konusu iddialar nedeniyle tepki gösteriyor. 

Gökçeada'daki Yıldız Koy'un imara açılmasına tepki!

İlk olarak 2010'da imar süreci başlayan Yıldız Koy için 2015'te 100 binlik plan kabul edilmişti. Şimdi ise 1/1000'lik imar planı, Gökçeada Belediye Meclisi'nde İYİ Partili üyelerin oyuyla onaylandı.

Özel Erdoğan Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Özel Erdoğan Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Erdoğan tarafından kuruldu.

Cengizhan Gököz: Antalya’nın gündemindeki en önemli konu imar!

Av. Cengizhan Gököz, Antalya’nın gündemindeki imar konuları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Av. Cengizhan Gököz, “Antalya’nın gündemindeki en önemli konu imar” dedi…

Özel Mavi Nazar Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Özel Mavi Nazar Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyda Peker tarafından kuruldu. 

Zeytinburnu Fatma Akbalık Kız Öğrenci Yurdu açıldı!

Kız öğrencilerin huzurla ve güven içinde kalacağı 414 yataklı Fatma Akbalık Kız Öğrenci Yurdu’nun açılışını yapan Zeytinburnu Belediyesi, yüzlerce kız öğrencinin “Kalacak yer” derdine son verdi.

Gökçeada'da 280 yataklı kız öğrenci yurdu açıldı!

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) ait 280 yataklı kız öğrenci yurdunun açılış programına katıldı.

Ali Ağaoğlu kızıyla Maslak 1453'de görüntülendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu ile birlikte projesi Maslak 1453'de görüntülendi.

Gözükızıl Yapı Tekstil Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözükızıl Yapı Tekstil Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ferhat Gözükızıl tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gökçeada Rum Ortaokulu ve Lisesi yeniden açıldı!

Gökçeada Rum Ortaokulu ve Lisesi 50 yıl aradan sonra yeniden açıldı. Turkcell, liseye bir teknoloji sınıfı, amfitiyatro ile botanik bahçesinin olduğu spor ve sosyal tesis inşa etti.

Erzincan Üzümlü'ye kız öğrenci yurdu yapılıyor!

Erzincan Üzümlü ilçesine kız öğrenci yurdu inşa edilecek. Kredi Yurtlar Kurzumu Erzincan İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek, Üzümlü ilçesine yapılacak olan projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Bursa Görükle'ye kız öğrenci yurdu inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Görükle'ye yeni bir kız öğrenci yurdu kazandırıyor.

Gökçeada kız yurdu nerede Haberi

Gökçeada kız yurdu nerede


AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) ait 280 yataklı kız öğrenci yurdunun açılış programına katıldı. Turan, Bademli köyündeki açılışta, Çanakkale'nin ve turizmin gururu Gökçeada'da olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.


Otel kalitesinde hizmet sunan kız yurdunun açılışını gerçekleştirdiklerini belirten Turan, "Eğitim tartışmasız hükümetimizin de en önemli başlıklarından bir tanesi. Bu küçük adamıza bu güzel tesisi kazandırmak bizim için büyük mutluluk sebebi." dedi.


KYK'nın 1961'de kurulan, uzun yıllardır ülkeye hizmet eden önemli kuruluşlardan biri olduğunu belirten Turan, Çanakkale'de 2002'de yaklaşık 2 bin öğrencinin yararlandığı 2 yurttan bugün 8 bin 500 öğrenciye hizmet veren 11 yurda ulaştıklarını bildirdi.


Turan, "Ümit ediyoruz her ilçemizde de özel sektörü teşvik ederek, hem özel hem kamu yatırımlarıyla öğrenci yurtlarımızın...