26 / 04 / 2024

Gökçen Özdoğan

Gökçen Özdoğan

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Antalya AMATEM'in 2 aya kadar açılacağını belirtti. Enç Ankara ve Antalya'da uyuşturucu ile mücadelede çalışmalarına devam ettiklerini bildirdi.

Antalya AMATEM'in yüzde 95'i tamamlandı!

2015 yılının Ekim ayında temeli atılan, alkol ve madde bağımlılarının tedavisi için büyük ihtiyaç duyulan AMATEM'in yüzde 95'i tamamlandı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pisti açıldı! Hava trafik kapasitesi en az 2 katına çıkacak!

Sabiha Gökçen Havalimanı 2. pist açılışında konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Yeni pisti iniş, eski pisti kalkış için kullanacağız" dedi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti 25 Aralık'ta açılıyor! 2024'e iki pistle girecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla 25 Aralık Pazartesi günü açılacağını duyurdu. İşte detaylar...

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti için geri sayım başladı! Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yapımında sona gelinen Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pistini inceledi. Pisti tamamlanan Sabiha Gökçen Havalimanı’nın açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

Ulaştırma Bakanı duyurdu! Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı Ağustos'ta açılabilir!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattımız yaklaşık 7,5 kilometre. Şu an projemizi yüzde 98 ilerleme seviyesine getirdik" dedi.

Sabiha Gökçen-Kaynarca Metro Hattı tamamlanıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, "Havaalanı metrosu bitmek üzere. Sabiha Gökçen Havaalanına ulaşan metro, oradan da Sultanbeyli ile birleşmesi gerekiyor" dedi.

Kaynarca ve Sabiha Gökçen arası metro hattı çalışmaları başladı!

İstanbul’da ulaşımı rahatlatacak projelerden biri olan Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında inşa edilecek metro hattı için çalışmaların başladığı bildirildi.

Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı metro çalışmaları başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Bilgin: "İstanbul'da ulaşımı rahatlatacak projelerden biri olan Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında inşa edilecek metro hattı için çalışmalar başladı" dedi.

Mega Sky Turizm Ticaret Limited Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi açıldı!

Mega Sky Turizm Ticaret Limited Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi 3 milyon TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Pendik'de açıldı.

Artı Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi açıldı!

Artı Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi, İbrahim Hakan Özyılmaz Şube Müdürlüğü'nde 2 Temmuz'da 1 milyon 180 bin TL sermaye ile Pendik'de açıldı.

Still İstanbul Diamond'ta Sabiha Gökçen çalışanlarına özel kampanya!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Anadolu Yakası'nın gelişen bölgelerinden Kurtköy'de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen, THY, Netaş ve Tekno Park çalışanları için kampanya düzenlendi.

Still İstanbul Diamond'tan Sabiha Gökçen,THY, Netaş ve Tekno Park çalışanlarına kampanya!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Anadolu Yakası’nın gelişen bölgelerinden Kurtköy’de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen,THY, Netaş ve Tekno Park çalışanlarına özel kampanya düzenlendi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na ikinci pist yapılacak

Devlet Hava Meydanları işletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, Sabiha Gökçen Havalimanına ikinci pist yapılması için geçen yıl yapılan ihaleyi kazanan YSE Yapı firması ile sözleşme imzalanacağını belirtti.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2'nci pist mi geliyor?

DHMİ Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, YSE Yapı ile Sabiha Gökçen Havalimanı'na ikinci pist için sözleşme imzalanacağını söyledi.

Gökçen Özdoğan Haberi

Gökçen Özdoğan

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un başkanlığında gerçekleştirilen Uyuşturucu ile Mücadele Yüksek Kurulu toplantısına katılan AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, AMATEM'in 2 aya kadar açılacağını müjdeledi. 

Ankara ve Antalya'da uyuşturucu ile mücadelede çalışmalarına devam ettiklerini belirten Enç, "Uyuşturucu da terör olayı kadar önemli. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi kurtarmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.



Sabah...