26 / 04 / 2024

gökdeniz kartal satılık

gökdeniz kartal satılık

Gülsa İnşaat’ın ‘Yılın En Stil konut Projesi’ ödülüne layık görülen Gökdeniz Kartal, hem göze hitap ediyor hem de konforlu. Tasarımın yanı sıra yeşil alanların büyüklüğü de öne çıkıyor.

Gökdeniz Kartal 2016'da bitecek!

Kartal’ın dönüşüm projelerinden biri olan Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortak Girişimi tarafından yapılan Gökdeniz Kartal, 204 konuttan oluşuyor.

Gökdeniz Kartal'ın örnek dairesi Mayıs'ta açılıyor!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortak Girişimi tarafından Kartal Esentepe Mahallesi’nde inşa edilen Gökdeniz Kartal’da örnek daire inşaatı başlıyor. Mimar Alphan Kutval tarafından dizayn edilecek 2+1 tipindeki örnek daire Mayıs ayında ziyaretçilere açılacak.

Gökdeniz Kartal'da fiyatlar 332 bin TL'den başlıyor!

Kartal Esentepe Mahallesi'nde yükselen Gökdeniz Kartal projesi Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortaklığı ile yükseliyor. Gökdeniz Kartal'da 1+1 dairelerin fiyatları 332 bin TL'den başlıyor

Kentsel dönüşüm projesi örneği Gökdeniz Kartal'ın temeli atıldı!

Gülsa İnşaat&Bay Yapı Ortaklığı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen Gökdeniz Kartal'ın temelleri atıldı. Temel atma törenine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de katıldı.

Gökdeniz Kartal satılık!

Gökdeniz Kartal satılık daire fiyatları 332 bin TL'den başlıyor. 204 adet daireden meydana gelen projenin temel atma töreni gerçekleşti. Proje Esentepe Mahallesi 'nde yükseliyor.

Gökdeniz Kartal'ın temeli atıldı! 4 farklı ödeme seçeneğiyle!

İstanbul Kartal'da inşa edilen Gökdeniz Kartal'ın temeli atıldı. 7 bin 80 metrekare arsa alanı üzerinde 35 bin metrekare inşaat alanına sahip proje, 204 konuttan meydana geliyor.

Gökdeniz Kartal'da teslimler Şubat 2016'da!

Gökdeniz Kartal projesi İstanbul Anadolu yakası Kartal'da hayata geçiriliyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 81 metrekareden başlayıp 265 metrekareye kadar yükseliyor. Projede teslimlerin Şubat 2016'da yapılması planlanıyor.

Gökdeniz Kartal temel atma töreni 10 Kasım'da!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortak Girişimi'yle hayata geçirilen ve kaya zeminde yer alan 204 konutluk Gökdeniz Kartal projesinde beş aydır süren temel açma çalışmalarında sona gelindi.

Gökdeniz Kartal ödeme koşulları!

Gökdeniz Kartal ödeme koşullarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Tek blok halinde inşa edilen Gökdeniz Kartal projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon bahçe dubleksi dairelerden meydana geliyor...

Gökdeniz Kartal’da 52 ay sıfır faiz!

Esentepe Mahallesi’nde inşa edilen Gökdeniz Konutları, 7 bin 80 metrekare arsa alanı üzerinde 35 bin metrekare inşaat alanına sahip bulunuyor.Gökdeniz Kartal’da 52 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Gökdeniz Kartal projesinde 332 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Gökdeniz Kartal projesi İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde hayata geçiriliyor. Gökdeniz Kartal'da yer alan dairelerin fiyatları 332 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Gülsa İnşaat Bay Yapı Ortak Girişimi imzası taşıyor.

Kazandıran seçim: Gökdeniz Kartal!

35 bin metrekare arsa alanı üzerinde 204 adet konuttan meydana gelen Gökdeniz Kartal projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon bahçe dubleksi tiplerinde dizayn edildi...

Gökdeniz Kartal'da 332 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

35 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Gökdeniz Kartal projesi Gülsa İnşaat Bay Yapı Ortak Girişimi imzasıyla yükseliyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 332 bin TL'den başlıyor.

Gökdeniz Kartal'da 332 bin TL'ye! Yüzde 5 peşinatla!

Kartal’ın en gözde lokasyonları arasında gösterilen Esentepe Mahallesi’nde yükselen Gökdeniz Kartal, 70 milyon TL’lik yatırım değerine sahip. Projede fiyatlar 332 bin TL’den başlayarak 831 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Gölbaşı Prime satılık!

Odabaşılar Firması ortaklığında, Eymir Mahallesi'nde inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konseptiyle satışa çıktı. Peki Gölbaşı Prime satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm detaylar haberimizde...

Tual Adalar Kartal satılık daire fiyatları ne kadar?

Tual Adalar projesi 2018 yılının sonunda sahiplerine teslim edilecek. Peki Tual Adalar Kartal satılık daire fiyatları ne kadar?

Marine Loft Kartal satılık!

Marine Loft Kartal satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerinde tasarlanıyor. Marine Loft projesinde konutların yanı sıra 7 adet dükkana da yer veriliyor...

Gökorman Sinpaş satılık daire!

Gökorman Sinpaş satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Gökorman projesinde yüzde 5 peşinat imkanı sunuluyor...

Luxera Güneşli satılık daire!

Toplam 250 adet konuttan meydana gelen Luxera Güneşli projesinde teslimlerin 2019 yılının ikinci yarısında gerçekleşmesi planlanıyor. Luxera Güneşli satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Bodrum Nef Gölköy satılık daire!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan Nef Gölköy projesi otel, villa ve rezidans dairelerden meydana geliyor. Bodrum Nef Gölköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Zer Kartal satılık daire fiyatları!

Zer Kartal satılık daire fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Toplam 320 daireye yer verilen Zer Kartal projesi Ceylan İnşaat imzası taşıyor...

Sinpaş Gökorman Evleri satılık daire!

Sinpaş Gökorman Evleri satılık daire seçenekleri 1+0'dan 4+1'e kadar tasarlanıyor. Gökorman ev fiyatları 314 bin TL'den başlıyor...

Zer Kartal satılık ev fiyatları!

Zer Kartal satılık ev fiyatları minimum 360 bin TL'den başlıyor. Beş blok olarak yükselen Zer Kartal projesinde daire büyüklükleri 75 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiyor...

Ümraniye Gökorman 2017 satılık daire fiyatları!

Ümraniye Gökorman 2017 satılık daire fiyatları minimum 314 bin TL'den başlıyor. Projedeki dairelerin 30 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...

Ümraniye Gökorman Evleri satılık daire fiyatları!

Ümraniye Gökorman Evleri satılık daire fiyatları 314 bin TL'den başlıyor. 420 daireye yer verilen Gökorman'da yüzde 10 + yüzde 5 indirim sağlanıyor...

Ceylan Zer Kartal satılık daire!

Toplam 320 daireden meydana gelen Zer Kartal Evleri'nde banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabiliyor. Ceylan Zer Kartal satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

gökdeniz kartal satılık Haberi

gökdeniz kartal satılık

Gülsa İnşaat’ın ‘Yılın En Stil konut Projesi’ ödülüne layık görülen Gökdeniz Kartal, hem göze hitap ediyor hem de konforlu. Tasarımın yanı sıra yeşil alanların büyüklüğü de öne çıkıyor.


Profesyonel bir kadro


İnsanın oturacağı evin rahatlığı kadar dizaynı ve tasarımı da önemlidir. Etrafta sağlanan imkanlarla birlikte kim istemez ki doğa ile iç içe bir yaşam. İşte Gülsa Şirketler Grubu da tam olarak bu noktada devreye giriyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Satıcı, 1997 yılında kurdukları Gülsa İnşaat’ı bugünlere kadar büyüyerek taşımayı başarmış. Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği başarılı projeleri ile hızlı bir büyüme gerçekleştirerek, bugün sektörde, alt yapı-üst yapı projeleri, endüstriyel tesisler, konut, alışveriş merkezi ve gayrimenkul yatırım projeleri gerçekleştiren firmaları ile ‘Gülsa Şirketler Topluluğu’ haline gelmeyi başarmış. 


Ancak bir proje...