26 / 04 / 2024

göktürk kemercity 4

göktürk kemercity 4

Kemerburgaz Göktürk'te konumlandırılan Kemercity 4 projesi 'nde yer alan daireler 2014 yılının Aralık ayında teslim edilecek. Kemercity 4 Konutlarında yer alan daireler 243 bin TL ile 545 bin TL arasında değişiyor...

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap'ın değeri belli 4 milyar TL'yi aştı! 

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap'ın değerleme raporu yayımlandı. Söz konusu projenin KDV hariç ve KDV dahil pazar değerleri belli oldu. İşte o rakamlar...

Özak Doa Göktürk'ün değeri 1.4 milyar TL oldu! 

Özak GYO, Doa Göktürk projesinin 2023 yıl sonu değerini açıkladı. İşte dudak uçuklatan o rakam...

Emlak Konut GYO'nun Kemerburgaz Göktürk’teki projesi için 4’üncü durdurma kararı! 

Demirören Grubu'nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası'na devredildikten sonra rezerv alan ilan edilerek lüks villa imarına açılan Kemerburgaz Göktürk’teki projeye yargıdan 4’üncü kez yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

Seba Reserve Göktürk satışta! Yeni proje! 

Seba Reserve Göktürk, özenle tasarlanmış peyzajı ve yemyeşil bahçeleri, sakin ve huzurlu bir yaşam vadediyor. Projede 3.5+1 ve 4.5+1 konutlar bulunuyor. Peki Seba Reserve Göktürk'te konut fiyatları ne kadar? 

Göktürk'te sahte senetle 210 milyon liralık villa vurgunu!

Göktürk'te Cemalettin Sevinç adına iddiaya göre 26.5 milyon dolarlık sahte senet düzenledi. Hazırlanan senedin üzerine taşırıldığı belirlendi. ve Mahkeme 4 sanık hakkında delil yetersizliğinden beraat verdi. 

Kemerburgaz-Göktürk'te konut fiyatları yüzde 193 arttı!

Kemerburgaz-Göktürk, 3. köprü ve 3. havalimanının etkisiyle büyük gelişim gösteriyor. Konut fiyatlarının 5 yılda yüzde 193 arttığı bölgeye metro bağlantısı da geliyor. İşe bölgeye yatırımcı çeken 4 özellik..

Kemerburgaz ve Göktürk'teki gayrimenkul fiyatları arttı!

Keller Williams, Avrupa Yakası’nın özellikle son yıllarda çocuklu ailelerin tercih ettiği Göktürk ve Kemerburgaz gayrimenkul piyasasını değerlendirdi. Göktürk ve Kemerburgaz’da metrekare fiyatları 4 bin ile 4 bin 500 dolardan alıcı buluyor.

Larus Loft Göktürk ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatlarının 255 bin dolardan başladığı Larus Loft Göktürk Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki Larus Loft Göktürk ne zaman teslim edilecek?

Göktürk Larus Loft ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1 dublekse kadar farklılık gösteren proje konum bilgisine göre Kanyon’a 18 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Peki Göktürk Larus Loft ne zaman teslim?

Larus Loft Göktürk projesi!

Larus Loft Göktürk projesi 116 adet daireden meydana geliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Larus Loft Göktürk Evleri'nde fiyatlar 255 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Göktürk Larus Loft satış ofisi!

Göktürk Larus Loft satış ofisi bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Larus Loft projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon dubleks dairelerden meydana geliyor...

Göktürk Petnahor İkiz Evler Sitesi'nde icradan 1.4 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul 10. İcra Dairesi; Eyüp ilçesi, Göktürk Köyü, Mandıra Mevkii'ndeki Petnahor İkiz Evler Sitesi 'nde yer alan villayı 1 milyon 400 bin TL'den satışa çıkarıyor.

Larus Loft Göktürk fiyat!

Larus Loft Göktürk fiyat bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Larus Loft projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon dubleks dairelerden meydana geliyor...

göktürk kemercity 4 Haberi

göktürk kemercity 4

Gül İnşat imzası ile hayata geçirilen Kemercity 4 projesi İstanbul Kemerburgaz'ın Göktürk bölgesinde konumlandırılıyor. 4 blok halinde yükselen Göktürk Kemercity 4 Evlerinde yer alan blokları 4 veya 5 katlı olarak tasarlandı.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut alternatiflerinin yer aldığı Kemerburgaz Kemercity 4 projesi 1.750 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Satışların devam ettiği Kemercity 4 Konutlarında daireler 243 bin TL'den başlıyor.


2014 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanan Kemercity 4 Kemerburgaz Evleri toplamda 47 adet daireden meydana geliyor. Gül İnşaat Kemercity 4 projesi 'nin içerisinde fitness center, barbekü alanı, kapalı otopark, yeşil alanları, açık yüzme havuzu, sauna ve çocuk parkı gibi sosyal alanlarda yer alıyor.


Kemercity 4 ödeme planı bilgisine göre projede...