23 / 04 / 2024

Gölbaşı kent vizyonu

Gölbaşı kent vizyonu

Cumhur İttifakı’nın Gölbaşı Belediye Başkan adayı Ramazan Şimşek, “İlçemizin tüm potansiyelini ve ihtiyacını biliyoruz. ‘100. Yılın Model Kenti Gölbaşı’ vizyonumuza erişeceğimize inancımız tamdır'' diye konuştu.

Ankara Gölbaşı'ndaki 3 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Özelleştirme kapsam ve programında yer alan başkent Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yer alan üç gayrimenkulün özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı!

Gölbaşı Belediyesi'nden Seğmenler Mahallesi'ne yeni bisiklet yolu!

Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturuyor. Proje kapsamında, ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları yer alacak.

Ankara Gölbaşı'nda 16 milyon TL'ye satılık 2 adet gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü Gölbaşı'nda yer alan 2 adet gayrimenkulü 16 milyon 25 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Gölbaşı Eğitim Kampüsü için imzalar atıldı!

Ankara Gölbaşı'nda hayata geçirilecek olan Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü için imzalar atıldı.

Gölbaşı'na kent meydanı ve eğitim kampüsü geliyor!

Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü Protokol İmza Töreni gerçekleştirildi. Projeyle ilçeye büyük bir kent meydanı ve park inşa edilecek. 

Gölbaşı Mevlana Kapı Kent Girişi kentsel dönüşüm imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Karaoğlan Mahallesi Konya Yolu Mevlana Kapı Kent Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanına ilişkin imar planı değişikliği askıda...

Gölbaşı kent yatırım projeleri sürüyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, belediye tarafından ilçenin farklı noktalarına yapılan yatırımları inceledi.

Gölbaşı TOKİ ve Çağdaş Kent arasına 450 metrelik yol!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, TOKİ ve Çağdaş Kent arasında 450 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde yol açarak iki toplu konut alanının yol ile birleştirileceğini söyledi.

Gölbaşı'nda tapular verildi!

Başkent Ankara Gölbaşı'nda tapular verildi. Gölbaşı'nın Karaoğlan Mahallesi"nin imar çalışmaları tamamlandı. Tamamlanan imar çalışmaları sonucunda Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay tarafından mahalle sakinlerine tapuları verildi.

Ankara Gölbaşı'na Temalı Park yapılıyor!

Gölbaşı Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü'nün ortaklaşa yaptığı Eymir Mahallesi TOKİ konutları yolu üzerindeki 20 bin metrekarelik arsaya temalı park yapımına başlandı...

Gölbaşı'nda temalı park yapımına başlandı!

Gölbaşı Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü'nün ortaklaşa yaptığı Eymir Mahallesi Toki konutları yolu üzerindeki 20 bin metrekarelik arsaya temalı park yapımına başlandı...

Gölbaşı Eymir Mahallesi’ne temalı park yapılıyor!

Gölbaşı Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü, Eymir Mahallesi’ndeki 20 dönümlük arsaya temalı park yapıyor. Gölbaşı yenilikçi ve modern bir alana sahip olacak.

İncek Loft Gölbaşı!

İncek Loft Gölbaşı projesinde satışlar devam ediyor. Nisan 2016 tarihinde teslim edilecek projede 1.199 tane daire ve 44 tane ticari birim yer alıyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün.

Gölbaşı kent vizyonu Haberi

Gölbaşı kent vizyonu

31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler genel seçimlerinde Gölbaşı’nda Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, “Ankara’nın da ilçemizin de sorunlarını çok iyi biliyoruz. Edindiğimiz tecrübeyle, Gölbaşı’nın potansiyelini harekete geçirmek ve Cumhuriyet’in 100. Yılında model kentini inşa etmek için yola çıktık” diye konuştu. 

Star Gazetesi'nden Talat Doymuş'un haberine göre; Şimşek, hedeflerini ve projelerini anlattı: “İlçemizin tüm potansiyelini ve ihtiyacını biliyoruz. Çalışmayı ibadet kabul ederek, bütün Gölbaşılı hemşehrilerimize eşit hizmet ve şeffaflık anlayışıyla  ‘100. Yılın Model Kenti Gölbaşı’ vizyonumuza erişeceğimize inancımız tamdır. Tüm hedefimiz bölgesinde parlayan Gölbaşı, ekonomisi canlanan Gölbaşı, yaşanabilir kent Gölbaşı ve sınır aşan Gölbaşı’dır.” 

BİZ DERSİMİZE ÇOK İYİ ÇALIŞTIK VE TECRÜBELİYİZ

Şimşek, “İnşallah seçimleri kazandıktan sonra ilçemizde bulunan, doğal, tarihi ve kültürel tüm değerlerimizin korunması esas alınarak, rantı değil kenti planlama...