24 / 04 / 2024

gölbaşı satılık gayrimenkul

gölbaşı satılık gayrimenkul

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Gölbaşı'nda yer alan 5 adet gayrimenkulü 49 milyon 726 bin 800 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Milli Emlak'tan 19.2 milyon TL'ye satılık 36 gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı ilçesinde yer alan 36 gayrimenkulü 19 milyon 211 bin 350 TL'ye satıyor...

Ankara'da 61.3 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Gölbaşı, Etimesgut ve Yenimahalle'de yer alan 8 adet gayrimenkulü 61 milyon 306 bin 890 TL bedelle satışa çıkardı.

Gölbaşı'nda 21.6 milyon TL'ye icradan satılık 2 villa!

Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Kızılcaşar Mahallesi Özışık Sitesi ve İncek Mahallesi'nde yer alan 2 adet villa vasıflı gayrimenkul toplamda 21 milyon 628 bin 711 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gölbaşı'nda 4.7 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Taşpınar ve Virancık mahallelerinde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 4 milyon 743 bin 46 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Ankara'daki 24 gayrimenkulün son teklif verme tarihleri uzatıldı!

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca satışa sunulan 24 gayrimenkulün son teklif verme tarihleri uzatıldı..

Ankara'da icradan 3.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Gölbaşı İcra Dairesi, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bulunan gayrimenkulu satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulun toplam satış bedeli 3 milyon 286 bin 925 TL olarak belirlendi.

Satılık konut fiyatları 1 yılda yüzde 191,4 yükseldi! O iller İstanbul'u bile geride bıraktı!

BETAM verilerine göre, satılık konut fiyatları Ekim ayında, 2021'in aynı dönemine göre yüzde 191,4 arttı. Küresel konut fiyatlarında gerileme yaşanırken, Türkiye'deki konutların reel fiyatlarındaki yükseliş ön plana çıktı. İşte ayrıntılar...

Bizim Evler Güzelce satılık daire fiyatları Eylül 2022! 

Büyükçekmece'de 92 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Bizim Evler Güzelce satılık daireler ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce satılık daireler...

Satılık konut fiyatlarındaki artış devam ediyor!

Sahibindencom ve BETAM’ın hazırladığı “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporuna göre, satılık konutlara yönelik talep azalsa da fiyatlar yükselişe geçti. 3 büyükşehirde satılık konutların metrekare fiyatları 2021 yılının aynı dönemine göre iki kat arttı.

Manisa Soma'da 8.5 milyon TL'ye satılık 11 adet gayrimenkul!

Soma Bel İnşaat Maden Tarım Gıda Sağlık Emlak San. ve Tic. A.Ş., Manisa Soma'da yer alan 11 adet gayrimenkulü 8 milyon 551 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Satılık ev fiyatları en çok hangi illerde arttı?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelindeki veriler ile hazırladığı Nisan 2021 Emlak Endeksi verileri yayınlandı. Peki verilere göre satılık ev fiyatları en çok hangi illerde arttı? İşte Türkiye'nin Nisan 2021 konut fiyatları karnesi...

Qadraj Gözdağı satılık!

Pendik'in Gözdağı mevkiinde hayata geçirilen Qadraj Gözdağı satışa çıktı. Peki Qadraj Gözdağı satılık daire fiyatları ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

2020'de en çok satılık ve kiralık daire aranan 5 il ve ilçe belli oldu!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom tarafından hazırlanan rapora göre, satılık konutta Kuşadası, Bodrum ve Beylikdüzü; kiralık konutta ise Beylikdüzü, Esenyurt ve Çankaya yılın en çok emlak aranan bölgeleri oldu.

Gölbaşı Prime satılık!

Odabaşılar Firması ortaklığında, Eymir Mahallesi'nde inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konseptiyle satışa çıktı. Peki Gölbaşı Prime satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm detaylar haberimizde...

Gölbaşı'nda 8.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Gölbaşı Satış Memurluğu, Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan arsayı 8 milyon 963 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 30 Kasım 2020 günü gerçekleşecek.

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

gölbaşı satılık gayrimenkul Haberi

gölbaşı satılık gayrimenkul

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Gölbaşı'nda yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli  49 milyon 726 bin 800 TL olarak belirlendi.

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından:
Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıdaki listede ilçesi, mahallesi, ada/parsel numarası, muhammen bedeli, geçici teminatı yazılı taşınmazların, 2886 sayılı Kanunun 36. maddesi gereğince Kapalı Zarf usulü ile satış bedeli, ihale karar pulu, sözleşme karar pulu, ilan giderleri ve diğer giderleri peşin ödenmesi şartıyla ayrı ayrı mülkiyet satışı yapılacaktır.
1-İhale 29.07.2021 tarihinde Hipodrom Caddesi No: 5’deki Belediye Hizmet binasının B-Blok 1. katında bulunan ENCÜMEN salonunda toplanacak
Belediye ENCÜMENİ' nce yapılacaktır.
2-İhale suretiyle satışı yapılacak taşınmazların satış şartnamesi, en geç ihale günü Saat 11.00’a kadar Hipodrom Caddesi No: 5’deki Belediye Hizmet binasının 14....