26 / 04 / 2024

Gölcük bungolov projesi

Gölcük bungolov projesi

Bolu'nun doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı’nda 19 odalı dağ köşkü ve 25 bungalov projesini mahkeme durdurdu. Mahkeme proje kapsamında yapılacak olan dağ kızağı ve teleferik hattı projesinin durdurulması talebini ise reddetti.

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Gölcük alt gelir TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe alt gelir grubu projesi kapsamındaki konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Kocaeli Gölcük alt gelir başvuruları 19 Ağustos'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe alt gelir grubu projesi 19 Ağustos tarihinde satışa çıkıyor.

Gölcük'ün otopark sorunu çözülecek!

Kocaeli Gölcük Belediyesi tarafından yapımına başlanan katlı otopark ve sosyal merkez projesi inşaatında sona yaklaşıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Gölcük'e yazlık kültür merkezi inşa ediliyor!

Gölcük Yazlık Kültür Merkezi Projesi inşaatını yerinde denetleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer konuyla ilgili olarak, "Kültür merkezi hızlı bir şekilde tamamlanacak ve bölge için önemli bir eksikliği giderecek" dedi.

TOKİ Gölcük Sivritepe başvuruları bugün sona eriyor!

Gölcük Belediyesi tarafından Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Şirinköy Sivritepe’de hayata geçirilen TOKİ evleri için başvurular bugün sona eriyor.

Gölcük Sivritepe alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Gölcük Denizevler Dönüşüm Projesi yükseliyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gölcük Belediyesi, Denizevler Dönüşüm Projesi'ni tamamlıyor.

Gölcük Denizevler Dönüşüm Projesi'nde binalar yükseliyor!

Kentsel Dönüşüm Projesi konusunda en hızlı ilerlemeyi sağlayan belediyeler arasında yer alan Gölcük Belediyesi, yılların sorunu olan Denizevler kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyor.  

Gölcük Denizevler Projesi’nde sona gelindi!

1999 depreminde hasar gören, daha sonra yıkılarak yeni yerde yapımına başlanan Gölcük Denizevler Projesi’nde inşaat çalışmaları hızlandı. Projenin 2019 yılında tamamlanması planlanıyor.

Gölcük Sanayi Sitesi esnafı 31 Aralık'a kadar taşınacak!

Gölcük Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte inşa ettiği Gölcük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm projesi başarıyla tamamlandı.

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi teslim edildi!

Gölcük Belediyesi Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nde anahtar teslimler gerçekleşti.

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz!

Kentsel Dönüşüm Projesi konusunda en hızlı ilerlemeyi sağlayan belediyelerin arasında yer alan Gölcük Belediyesi, yılların sorunu olan Gölcük Denizevler kentsel dönüşüm projesini hayata geçirdi.

Gölcük bungolov projesi Haberi

Gölcük bungolov projesi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Bolu Belediyesi’ne 2012 yılında 29 yıllığına kiralanan Gölcük Tabiat Parkı için 19 Aralık 2017 yılında ihale düzenlendi. İhale kapsamında 19 odalı dağ köşkü ile 25 bungalov yapımı ve göl gazinosunun özel işletmeye verilmesi yer aldı. 12 firmanın katıldığı ihaleyi Avrasya Feribotu’nu arkadaşlarıyla birlikte kaçıran Muhammet Tokcan’ın kardeşi Düzceli iş adamı Kurtuluş Tokcan aylık 116 bin TL teklif ile kazandı. İhale tepki çekerken, birçok sivil toplum kuruluşunun birleşimiyle oluşan Gölcük Platformu tarafından protesto edildi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan haberte göre, tepkilerin üzerine ihale 2 Ocak 2018 tarihinde Bolu Belediyesi encümeni tarafından iptal edildi. Belediye encümeni tarafından alınan kararla söz konusu işletmenin Bolu Belediyesi tarafından yapılmasına ve işletmesine karar verildi. Proje kapsamında Haziran'da Gölcük Tabiat Parkı’nda...