29 / 03 / 2024

Gölcük Örcün tarihi konak

Gölcük Örcün tarihi konak

Gölcük belediyesince Örcün Köyünde Yapımı Hızla süren Tarihi Konakta son düzlüğe gelindi

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz: Çalışmalar hangi mahallelerde ne durumda? 

Gölcük’ün merkezinin dönüşümüne imkan sunacak olan Kentsel Dönüşüm projesinde yeni yapılacak binalar için zemin iyileştirme çalışması sürüyor. Peki Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Gölcük Coşkun Otel binasının kentsel dönüşümü onaylandı!

Gölcük merkezinde yer alan Coşkun Otel Binası ile ilgili kentsel dönüşüm için başvuru Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

Gölcük Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Gölcük Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Gölcük'ün konut stoku yenilendi!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nde can kayıplarının yanı sıra binlerce binanın da yerle bir olduğu Gölcük'te 21 senede yapılan yatırımlarla sosyal ve kültürel alanlar ile ekonomik anlamda büyük gelişme yaşanıyor.

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi binasının 3 katı tamamlandı!

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin inşaatı hızla sürüyor.  Odaların bulunduğu binanın zemin üstü 3 katı tamamlandı...

Necmi Kocaman: Gölcük’te dönüşüm planları için acele edilmeli!

Elazığ’daki deprem sonrasında kentsel dönüşüm konusu yeniden gündem oldu. Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Gölcük Arama Kurtarma Derneği GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman ise kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili konuştu.

Gölcük'te kentsel dönüşüm projesinin yüzde 99'u tamam!

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Gürel, yüzde 99’u biten projeyle ilgili hak sahiplerinin bilgilendirilmesi gerektiğini söyledi.

TOKİ Gölcük alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe alt gelir grubu projesinde yer alan 63 adet konut yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Gölcük Sivritepe orta gelir başvuruları 19 Ağustos'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe 2019 projesindeki konutlar 19 Ağustos 2019 tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

Gölcük'ün otopark sorunu çözülecek!

Kocaeli Gölcük Belediyesi tarafından yapımına başlanan katlı otopark ve sosyal merkez projesi inşaatında sona yaklaşıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Gebze Gölcük'te onarım yapılan binada yangın çıktı!

Gebze Gölcük'de çatı onarımı sırasında kaynak yapılırken bir binada yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

TOKİ Kocaeli Gölcük kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gölcük Sivritepe projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak. Projede 2+1 konut tipleri bulunuyor.

Gölcük Örcün tarihi konak Haberi

Gölcük Örcün tarihi konak


Gölcük Belediyesi'nce Örcün Köyünde Yapımı Hızla süren Tarihi Konakta son düzlüğe gelindi

Konak, ilçeye dışarıdan gelenler için butik otel olarak kullanılacak Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ile birlikte Gölcük Belediyesi’nin, Saraylı – Örcün Tarih Koridorunda Doğal Yaşam Projesi kapsamında Örcün’de yapımına devam edilen Tarihi konak ,Turizm hareketliliği açısından önemli bir konuma sahip olan Gölcük ‘ün Köyleri Saraylı ve Örcün’de çeşitli çalışmalar yapılarak bu bölgedeki aktif yapının daha da arttırılması hedefleniyor.

İLÇE TURİZMİNE CANLILIK KAZANDIRILACAK

Bu kapsamda her iki köyde de yapılan projeler ile birlikte bu bölgelere daha fazla turistin çekilmesi için çeşitli çalışmalara devam ediliyor. Bunun yanı sıra, ilçemizdeki diğer etkinlikler de bu bölgenin daha fazla hareketlenmesinde etkili oluyor. Misafirler, konakta barınacak İlçemiz genelinde ve özellikle Saraylı ile Örcün köylerinde yapılan etkinlikler, Gölcük’ün...