23 / 04 / 2024

Gölcük Sivritepe evleri

Gölcük Sivritepe evleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kocaeli Gölcük'te gerçekleşecek Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Sivritepe'de inşa edilecek 541 konutun ihalesi bugün gerçekleşecek.

Gölcük depremzedeleri korkudan evlerine giremiyor!

1999 senesinde Gölcük'te yaşanan depreme yakalanan ve sonrasında İzmir'e yerleşen Hasan İnce ve eşi, İzmir'deki depremde evleri hasar almamasına rağmen korkudan evlerine giriş yapamıyor. 

Gölcük Denizevler'de yıkım tamam!

Gölcük Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca Sivritepe'de yapımı tamamlanan kentsel dönüşüm projesinden sonra Denizevler Mahallesinde tahliye edilen 48 binanın yıkımı tamamlandı. 

Gölcük'teki Taraftar Evleri, renklerin kardeşliğini sergiliyor!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yer alan sitenin binalarının dış cephe boyası milli takım, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Kocaelispor'un renkleri ile kaplı olması çevredekilerin yoğun ilgisini topluyor…

Gölcük alt gelir TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe alt gelir grubu projesi kapsamındaki konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Gölcük alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe alt gelir grubu projesinde yer alan 63 adet konut yarın satışa çıkıyor.

Gölcük Sivritepe orta gelir başvuru tarihleri 2019!

Gölcük Sivritepe orta gelir başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 43 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ Gölcük Sivritepe orta gelir başvuruları 19 Ağustos'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe 2019 projesindeki konutlar 19 Ağustos 2019 tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Kocaeli Gölcük alt gelir başvuruları 19 Ağustos'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe alt gelir grubu projesi 19 Ağustos tarihinde satışa çıkıyor.

TOKİ Gölcük Sivritepe kura çekilişi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde hayata geçirdiği 398 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Kocaeli Gölcük kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gölcük Sivritepe projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak. Projede 2+1 konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Gölcük Sivritepe kura sonuçları 17.04.2019!

TOKİ Gölcük Sivritepe kura sonuçları 17.04.2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 284 adet konut bulunuyor.

TOKİ Gölcük Sivritepe başvuruları bugün sona eriyor!

Gölcük Belediyesi tarafından Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Şirinköy Sivritepe’de hayata geçirilen TOKİ evleri için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Gölcük orta gelir kura çekilişi 17 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe orta gelir grubu projesindeki konutların kura çekilişi 17 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gölcük Sivritepe evleri Haberi

Gölcük Sivritepe evleri

Kocaeli Gölcük'te Kentsel Dönüşüm çalışmaları kapsamında yeni ve önemli bir adım daha bugün atılıyor. Hisareyn Karaköprü'de başlatılan Yeni Sanayi Sitesi Projesi'nin ardından, yıkılan Denizevler Mahallesinin yerine yeni konutların inşa edileceği Sivritepe'deki inşaatlarla ilgili ihale bugün yapılıyor. 


TOKİ YAPACAK 

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Sivritepe rezerv alanında uygulanacak dev projeyle ilgili ihale, İstanbul Küçükçekmece'deki idare binasında saat 14.00'te yapılacak. Sivritepe'ye 541 konut, 14 dükkân, 1 cami inşaatı yapımı ve çevre düzenlemesini içeren çalışmada, ihaleyi kazanacak firmanın işi 600 gün içinde bitirmesi isteniyor. Yeni Gölcük'iin inşa edileceği Sivritepe'nin bu projeyle daha da gelişmesi bekleniyor.



Özgür...