19 / 04 / 2024

gölcük yazlık mahalle konağı projesi

gölcük yazlık mahalle konağı projesi

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

Gölcük'te dev sağlık yatırımları tek tek tamamlanıyor!

Gölcük'te yapımına başlanan dev sağlık yatırımları tek tek hayata geçiriliyor. Gölcük 112 Acil Servis binası ve Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi tamamlanıp hizmete açıldı.

Gölcük'e yazlık kültür merkezi inşa ediliyor!

Gölcük Yazlık Kültür Merkezi Projesi inşaatını yerinde denetleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer konuyla ilgili olarak, "Kültür merkezi hızlı bir şekilde tamamlanacak ve bölge için önemli bir eksikliği giderecek" dedi.

Gölcük'te imar toplantısı yapıldı!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, geçen cuma günü tamamlanan mahalle delege seçimlerinin ardından soluğu köylerde aldı. Gölcük'te imar toplantısı yapıldı.

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nde dükkanlar ihale edilecek!

Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Yazlık’tan Ulaşlı’ya kadar sanayi işi yapan esnafla yeni sanayi çarşısı için bilgilendirme toplantısı yaptı.

Gölcük Yeni Yazlık'a yürüyüş yolu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yapılan yürüyüş yolu tamamlandı.

Gölcük Yeni Yazlık’a yürüyüş yolu yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yürüyüş yolu oluşturuluyor.

Gölcük Yeni Yazlık'a yürüyüş yolu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yapılan yürüyüş ve bisiklet yolunda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Gölcük Yeni Yazlık’a yürüyüş ve bisiklet yolu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yürüyüş ve bisiklet yolu yapılıyor.

Gölcük'te kavşak çalışmaları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Yazlık Kadırga’da Gölcük’lü muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Körfez geçişi bittikten sonra Gölcük'te kavşak çalışmaları başlayacak" dedi.

Gölcük Yazlık Mahalle Konağı'nda sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor. Konak'ta kurslar, faaliyetler, atölyeler bulunuyor.

Gölcük Panayır mahallesinin altyapısı yenileniyor!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinin kırsal kesiminde yer alan ve doğası ile dikkat çeken Yazlık Panayır Mahallesinin sağlıklı atıksu altyapısına kavuşması için çalışmalara başlanıldı.

İzmir Asarlık Gölcük Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlamalı!

Menemen'in Sesi Gazetesi muhtarlarla başladığı “Mahallenizin Sesi” projesi kapsamında Asarlık Gölcük Mahalle Muhtarı Yakup Görceğiz'i Menemen Medya Merkezi'nde ağırladı. Görceğiz, Asarlık Gölcük Mahallesi'nde dönüşümün başlaması gerektiğini belitti.

gölcük yazlık mahalle konağı projesi Haberi

gölcük yazlık mahalle konağı projesi


Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.


Dış cephe ve dekorasyon işlemleri bitme noktasına gelen Gölcük Belediyesi Yazlık Mahalle Konağı projesi tamamlandığında içerisinde Muhtarlık Hizmet Binası, mahalle sakinlerinin boş zamanlarını değerlendirebilecekleri Kurslar, Faaliyetler, Atölyeler ve dış alanda  ise Çocuk Parkı, Fitness Alanı, Kamelyalar ve Meydandan oluşacak.

Mahalle Konağı Yazlığa Sosyal ve Kültürel Heyecan Kazandıracak...

Yazlık Mahalle Konağı hakkında açıklama bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş , "Yazlıkta gerek mahalle muhtarlarımız gerekse vatandaşlarımız yaptığımız ziyaretlerde mahalle konağı yapılması hususunda isteklerde bulundular.  Bu dilekler neticesinde yaptığımız çalışmaları hızla hayata geçirerek belirlediğimiz alanda mahalle konağı yapmak istedik. Konağın hızla ilerleme noktasında bizleri  mutlu etmektedir." Ayrıca yaptığımız çalışmalarımızı birlikte başarmanın onuru ve verdiğimiz...