28 / 03 / 2024

Goldman Sachs türkiye ofisi nerede

Goldman Sachs türkiye ofisi nerede

ABD’nin ve dünyanın en büyük yatırım bankalarından ünlü Goldman Sachs Türkiye'de ofis açıyor. 'Piyasların altın çocuğu' olarak tanınan Goldman Sachs, çalışanlarına ödediği yüksek maaşlarla tanınıyor.

Çin'in emlak sorunları Goldman Sachs analistlerinin radarında!

Çin'in tüketici harcamalarında son dönemde görülen artış, Goldman Sachs analistlerinin dikkatini çekti. Fakat analistler, ülkenin zor durumdaki emlak sektörü karşısında bu yükselişin sürdürülebilirliği konusunda kuşkularını ifade ediyor.

Goldman Sachs'tan korkutan faiz tahmini! 

Goldman Sachs, Türkiye'ye has tahminlerini yeniledi ve ekonomi politikalarını yönetecek kişilerin "tamamen geleneksel" yöntemleri kabullenmesi halinde faiz seviyeleriyle alakalı beklentilerini açıkladı. Bu da yüzde 40 seviyesinde bir faizi tahmin ediyor.

Goldman Sachs’tan korkutan dolar tahmini!

ABD’li yatırım Bankası Goldman Sachs, seçim sonrası Türk lirasına ilişkin tahminlerini güncelledi. Yatırım yapmadan önce bankanın 3, 6 ve 12 aylık dönemler üzerinden yaptığı tahminleri mutlaka okuyun.

Piyasalarda Mehmet Şimşek rüzgarı! Amerikan yatırım bankası Goldman Sachs dolar tahminini güncelledi!

Amerikan yatırım bankası Goldman Sachs, seçimin ardından Türk lirasına ilişkin tahminlerini güncelledi. Banka Dolar/TL kurunun 12 ay sonra 28 liraya yükseleceği tahmininde bulundu.

ABD'li dev bankadan seçim öncesi döviz uyarısı! Sorunlar devam ederse Türk Lirası değer kaybedebilir!

ABD'li dev banka Goldman Sachs, Türkiye'de seçim öncesi döviz piyasasında istikrarsızlık potansiyeli olduğunu belirterek döviz uyarısında bulundu. Sorunlar devam ederse Türk Lirası değer kaybedebilir!

Goldman Sachs: Depremin Türkiye ekonomisine etkisi yüzde 1’in altında kalabilir

Goldman Sachs ekonomistleri, depremlerin Türkiye’deki etkilerini analiz etti. Raporda, bölgenin büyümedeki payı dikkate alındığında depremin GSYH’ye maliyetinin yüzde 1’in oldukça altında kalabileceği belirtildi.

Dünyanın önde gelen iki bankası açıkladı! Türkiye’de seçim sonrası faiz oranı bu kadar artacak!

Dünyanın önde gelen bankalarından JP Morgan ve Goldman Sachs, Türkiye’de 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası politika faiziyle ilgili tahminlerini paylaştı. İşte detaylar…

Goldman Sachs'ın net karı üçüncü çeyrekte düştü!

ABD'nin en büyük bankalarından biri olan Goldman Sachs, net karının bu yılın üçüncü çeyreğinde 2021'in aynı dönemine göre yüzde 43 düştüğünü gördü.

Türkiye ekonomisini dibe çekecek tehlikeli şeytan üçgeni! Bu iddia eğer doğruysa....

Türk ekonomisi faiz baskısı, artan maliyetler ve iç piyasada düşen üretim yüzünden derin bir krizin içine düşme riskiyle karşı karşıya. ABD merkezli yatırım bankası Goldman Sachs, Türkiye'nin cari açığının 32 milyar doları bulacağını açıkladı.

Goldman Sachs'a Göre Enflasyon Oranları Tırmanacak!

Goldman Sachs analistlerine göre, Türkiye'de enflasyonun yıllık bazda zirveyi göreceği tahmin ediliyor…

Goldman Sachs'tan korkutan dolar tahmini! Mart'ta....

Küresel piyasalar ve Türkiye ekonomisi FED'in faiz yükselişine odaklanmış durumda. Türkiye'de ekonomistler faiz yükselişi kararının doları vuracağına dikkat çekiyor. Peki FED'in faiz artışından sonra dolar ne olacak? İşte Goldman Sachs'tan korkutan o tahmin...

Goldman Sachs: Türkiye'de enflasyon Şubat'ta yüzde 50'yi aşacak!

Goldman Sachs yaptığı açıklamada, Şubat'ta enflasyonun yüzde 50 seviyesini aşmasını ve 2022 yılının sonuna kadar bu seviyelerde kalmasını beklediklerini belirtti.

Uluslararası yatırımcılar Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti!

Nomura, Goldman Sachs, Morgan Stanley ve J.P. Morgan, Türkiye'ye ilişkin 2017 büyüme öngörülerini yükseltti. Türkiye ekonomisinin büyümesinde ağırlıklı olarak inşaat sektörü ve ihracatın rol oynadığı belirtildi.

Goldman Sachs türkiye ofisi nerede Haberi

Goldman Sachs türkiye ofisi nerede

ABD’nin ve dünyanın en büyük yatırım bankalarından ünlü Goldman Sachs Türkiye'de ofis açıyor.

'Piyasların altın çocuğu' olarak tanınan Goldman Sachs, çalışanlarına ödediği yüksek maaşlarla tanınıyor. Goldman Sachs, Türkiye'nin bu yıl hedeflediği 20 milyar dolarlık özelleştirme işlemlerine danışmanlık ve yapılacak satışlara aracılık hizmetlerinden pay almayı planlıyor. Türkiye'nin gerçekleştirdiği özelleştirme ve tahvil satışlarında bugüne dek önemli bir oyuncu olan banka, kısa süre önce Akbank ve Vakıflar Bankası'nın Eurobond satışlarında lider bankalar arasında görevlendirilmişti.


BANKALARIN ROLLS ROYCE'U İSTANBUL'A GELİYOR


Dünyada çalışanlarına en çok ücret+prim veren banka olarak bilinen Goldman Sachs'ın Londra ofisinde çalışan kıdemli 121 banker 2014 yılı için ortalama 4.7 milyon dolar seviyesinde bonus almışlardı. Goldman'da sayıları 500 civarında olan "partner" ünvanlı kıdemli çalışanlar bonusa ek olarak yıllık 600 bin dolardan başlayan ücretler alıyorlar....