18 / 04 / 2024

gölmahal villaları ikinci etap teslim tarihi

gölmahal villaları ikinci etap teslim tarihi

YALÇINLAR Group tarafından Büyükçekmece Gölü kıyısında hayata geçirilen Gölmahal Villaları, 92 bin 470 metrekarelik bir alanda sadece 38 villadan oluşuyor. Gölmahal Villaları 2. etapta yaşam Eylül ayında başlıyor...

Ankara Gökdemir Villaları Mart'ta teslim!

Akıllı ev teknolojisiyle hayata geçirilen Ankara Gökdemir Villaları'nda sona gelindi. Emre Gökdemir İnşaat imzası taşıyan projede teslimler Mart 2024'te yapılacak.

400 bin TL’nin altında araçlar nelerdir? Uygun fiyatlı ikinci el araç listesi

Her zaman gündemde olan ikinci el araçlar bu kez de haberlere konu oluyor. Şimdi de 400 bin TL’nin altında olan araçlar dikkat çekti. 400 bin TL'nin altında ikinci el bir araç arıyorsanız, Fiat, Dacia, Renault, Opel, Peugeot, Ford ve Volkswagen gibi popüler markalara yönelebilirsiniz.

Milyonlara 3600 ek gösterge zammı! 2 bin 800 TL zam ve 60 bin TL ikramiye!

2024-2025 yıllarına dair kamu çalışanlarının maaş zammını belirlemeye yönelik toplu sözleşme görüşmeleri, sona gelirken heyecan doruğa ulaştı. Ayrıca, TBMM’nin açılmasıyla beraber gündeme gelecek ikinci torba yasa ile de 3600 ek gösterge piyangosu memur ve memur emeklilerini vuracak.

Gürgan Villaları satışta! Bodrum'a deniz manzaralı müstakil villalar geliyor: Yeni proje! 

Gürgan Villaları'nda satışlar başladı. Andema Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede, deniz manzaralı müstakil villalar yer alıyor. Peki Gürgan Villaları'nda fiyatlar ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kira göçü emlak sektörünü dönüştürüyor! İkinci kademe şehirler de hareketlenecek!

Alaaddin Reklam Ajansı tarafından hazırlanan “2023 Gayrimenkul Trendleri” raporunda, Kovid-19 salgınıyla başlayan ve barınma maliyetlerinin yükselmesiyle devam eden zorunlu kira göçünün, ikinci kademe şehirlerdeki emlak piyasasını önümüzdeki beş sene içinde geliştireceğini ileri sürüldü.

Noterde yapılan ikinci el araç satış sözleşmesi zammına sektörden tepki!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ikinci el araç satışında, noterde yapılan satış sözleşmesinin yüzde 122 zamlanması sektörde tepkilere neden oldu.

Cep yakan fiyatlar, ikinci el telefonlara rağbeti arttırdı

Fiyatların artması insanları sıfır akıllı telefonlara alternatif olarak ikinci el telefonlara yönlendirdi. Geçen senelere göre artan ikinci el piyasası, garantili ikinci el ürünler ile hacmini büyütmeye devam ediyor. İşte haberin devamı.

İşsizlik oranı, ikinci çeyrekte yüzde 10,6 olarak kaydedildi!

TÜİK, 2022 sene ikinci çeyrek işsizlik rakamlarını duyurdu. Buna göre senenin ikinci çeyreğinde işsiz sayısı 43 bin kişi düştü. İşte TÜİK verileri...

İkinci el araçlara Rusya etkisi! Otomobil fiyatları...

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ikinci el araç pazarı Rusya-Ukrayna savaşından olumsuz olarak etkilendi. Peki 2. el araç fiyatları ne oldu? İşte detaylar...

ABD'de ikinci el konut satışları 8 ayın en yükseğinde!

ABD'de ikinci el konut satışları 8 ayın en yükseğinde kaydedildi. Buna göre, ülkede ikinci el konut satışlarının Eylül ayında aylık bazda yüzde 7 yükseldiği açıklandı.

Balıkesir Gönen’de ikinci el daire fiyatları arttı!

Son zamanlarda arsa fiyatlarının arttığı ve inşaat maliyetlerinin yükseldiği Balıkesir Gönen'de ikinci el daire fiyatlarında da artış yaşanıyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı açılış için gün sayıyor!

İzmir ekiplerinden Göztepe ligin ikinci yarısından itibaren maçlarını Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynayacak. 2 senedir inşaatı süren stadyumun en geç 17 Ocak'ta kullanıma hazır olması bekleniyor.

Trabzon Gülcemal 2. etap ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarına tam gaz devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Gülcemal projesinin ikinci etabını ihaleye çıkarıyor.

gölmahal villaları ikinci etap teslim tarihi Haberi

gölmahal villaları ikinci etap teslim tarihi

YALÇINLAR Group tarafından Büyükçekmece Gölü kıyısında hayata geçirilen Gölmahal Villaları, 92 bin 470 metrekarelik bir alanda sadece 38 villadan oluşuyor. Villaların, büyük bahçeleri ve her eve ait müstakil havuzları bulunuyor. Güneş panelleri ile kendi elektriğini kendisi üreten projede, bu elektrik sosyal tesislerde ve ortak alanlarda kullanılarak aidatları azaltıyor. Sıcak su da her villada bulunan güneş enerjisi panelleri ile elde ediliyor. Atık su arıtma tesisi ile özel tasarımlı çatılardan gelen yağmur suları da kimyasal arıtmaya tabi tutuluyor ve sular yeniden kullanıma veriliyor. Her villanın çatısında bulunan güneş kolektörleri ile herhangi bir maliyet olmaksınız sıcak su sağlanıyor. Akıllı ev otomasyon sistemine sahip olan villalar, 10 bin metrekarelik ortak kullanım alanına da sahip. Projenin ilk etabında yaşam da başlarken, ikinci etapta Eylül...