28 / 03 / 2024

gönen gayrimenkul

gönen gayrimenkul

Gönen Gayrimenkul Yatırım İnşaat'ın Karşıyaka Ulukent'te inşa ettiği Gönen Metrokent toplam 560 daireden oluşuyor.

Balıkesir Gönen'de 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla 18 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Balıkesir Gönen Milli Emlak Şefliği, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 3 arsa ile 15 araziyi yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. Peki Gönen'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Satış fiyatları kaç TL? 

Balıkesir Gönen'de 215 adet arazi satılıyor! 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Gönen Belediyesi, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 215 adet araziyi satıyor. Peki Balıkesir Gönen'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Balıkesir Gönen'de arsa yatırımına talep artıyor!

Balıkesir Gönen'de en çok tercih edilen bölgelerden biri Kurtuluş Mahallesi'ne bağlı Aqua Termal oldu. Konuyla ilgili konuşan Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, "Gönen'in en büyük mahallerinden biri olan Kurtuluş Mahallesi de arsa yatırımlarıyla gün geçtikçe değerleniyor" dedi.

Gönen şehir merkezinde kentsel dönüşüm başlamalı!

Türkiye'nin kanayan yarası eski binalar bir an önce yenilenmeli. Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, Balıkesir Gönen'deki konutların birçoğunun 35-40 yaşında olduğunu belirterek, bir an önce dönüştürülmesi gerektiğini kaydetti.

Balıkesir Gönen’de arsa ve daire fiyatları üç katına çıktı!

Balıkesir'in önemli ilçelerinden biri olan Gönen, gayrimenkul yatırımcılarının dikkatini çekmeye devam ediyor. İlçede son zamanlarda daire ve arsa fiyatlarında üç katına varan artış yaşandı.

Balıkesir Gönen'de arsa ve villa fiyatları arttı!

Son zamanlarda gayrimenkul yatırımcıların ilgisini çeken Gönen'de arsa ve villa fiyatlarında artış yaşandı.

Gayrimenkul yatırımcılarının gözü Balıkesir Gönen'de!

Balıkesir'in önemli ilçelerinden biri olan Gönen, ulaşım kolaylığı ve çevresel özellikleriyle gayrimenkul yatırımcıların ilgi odağı haline geldi.

Balıkesir Gönen'de 8.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Balıkesir Gönen Altay Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 8 milyon 548 bin TL bedelle satışa çıkarıldı.

Balıkesir Gönen'de 7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir Gönen Altay Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 6 milyon 979 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Balıkesir Gönen'de 6.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir Gönen'de yer alan gayrimenkulü 6 milyon 979 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Gönen'de 5 milyon TL'ye icradan satılık çiftlik!

Gönen İcra Dairesi, Buğdaylı mahallesi Mezarlıkaltı mevkinde bulunan çiftliği satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon 96 bin 600 TL'ye satışa çıkardı.

TOKİ Balıkesir Gönen alt gelir grubu son başvurusu!

72 konuttan meydana gelen TOKİ Balıkesir Gönen projesindeki 6 konut açık satışta. Peki, TOKİ Balıkesir Gönen alt gelir grubu son başvurusu ne zaman?

gönen gayrimenkul Haberi

gönen gayrimenkul

Dairelerin büyüklükleri 86 metrekare ile 106 metrekare arasında değişiyor. Projenin 1'inci etabından yer alan 280 konut Aralık 2006'da, 2'inci etabında yer alan 280 konut ise Haziran 2007'de tamamlandı. Gönen Metrokent'in 2'inci Etabı'nda şu anda son 70 daire satışta. Bu daireler ise 78 ile 94 bin YTL aralığında satılıyor. Projeden ev almak isteyenlere 120 aya kadar sabit yüzde 1.09 oranında aylık faiz uygulanıyor. 

Detaylı bilgi için: 0232 444 44 66...