26 / 04 / 2024

goodman türkiye lojistik üssü

goodman türkiye lojistik üssü

Avustralya'nın en büyük endüstriyel gayrimenkul yatırım fonu Goodman, 2 yılda 300 milyon Euro'luk yatırım için liderlik hedefiyle Türkiye'ye geldi.

Türkiye ile Libya arasında 15 milyar dolarlık ticaret potansiyeli var!

MÜSİAD Libya Temsilcisi ve Karanfil Group Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Karanfil, enerji ve lojistik sektörlerinin devreye girmesi halinde Türkiye ile Libya arasındaki ticaret kapasitesinin 15 milyar doları bulacağını söyledi.

Almanya merkezli inşaat şirketi Einz A Group, Türkiye pazarına geliyor! 

Emlak, lojistik, ithalat, ihracat ve proje üretimi alanlarında hizmet veren Almanya merkezli Einz A Group’un inşaat kolu olan Einz A Home Türkiye pazarına geliyor. İşte Einz A Group Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sönmez'in konuyla ilgili o açıklamaları...

Yanlış duymadanız! Amazon, Türkiye'de personel alımlarına başladı

Amazon, yeni kurulan lojistik üssü için Türkiye'den personel alımı yapıyor. 4 yıldır Türkiye pazarında bulunan alışveriş devi Amazon bünyesinde çalıştıracağı personel alımları için görüşmelerini Tuzla'da yapmayı tercih etti.

Kanal İstanbul, Türkiye'nin lojistik bir süper güç olmasına katkı sağlayacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak, "Kanal İstanbul, Türkiye'nin lojistik bir süper güç olmasına çok önemli katkı sunacak" dedi.

Türkiye'nin 2023 hedefi: 2-4 milyon metrekarelik Küresel Lojistik Merkezler!

Asya, Avrupa ve Afrika'nın ortasında bulunması ve üç tarafının denizlerle çevrili olması sayesinde Türkiye, lojistik açıdan yabancı yatırımcılara önemli olanaklar sunuyor. İşte Türkiye'nin lojistikte 2023 hedefi...

Türkiye, Güney Kore için lojistik merkezi olabilir!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Kore İş Konseyi Başkanı Ali Kibar, "Türkiye, Güney Kore için lojistik merkezi olabilir" dedi.

Koreli inşaat şirketi Halla Group Türkiye'ye yatırım yapacak! 

Güney Koreli lojistik, otomotiv ve inşaat şirketi Halla Group, yakın dönemde Türkiye'de lojistik, inşaat gibi alanlarda da yatırım yapmayı planlıyor. 

Türkiye Rusya İş Konseyi'nde gündem inşaat müteahhitlik, ulaştırma ve lojistik!

Antalya'da Türkiye-Rusya İş Konseyi Ortak Toplantısı yapıldı. Toplantıda, inşaat müteahhitlik, ulaştırma lojistik, enerji gündeme alındı.

Yabancı yatırımcı rotasını Türkiye’ye çeviriyor!

Yabancı lojistik firmalarının yatırım rotalarını Türkiye’ye çevirmeye başladığı dönemde, ofis ve AVM kiralarında düşüş yaşanırken, AVM yatırım pazarının, piyasayı yönlendirecek alıcılar ile hareketleneceği öngörülüyor....

Türkiye’deki demiryolu hat uzunluğu nedir?

TCDD'nin lojistik merkezlerine, limanlarına ve hattına ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Türkiye’deki demiryolu hat uzunluğunu sordu..

Çinliler Türkiye'de gayrimenkul yatırımına odaklandı!

Lojistik, elektronik, enerji, turizm ve gayrimenkulde faaliyetlerini sürdüren Çinliler etki alanlarını genişletiyorlarç  Bank Of China ve ICBC’nin Türkiye’ye girişi sonrasında şirket akını daha da hızlandı ve Çinli şirket sayısı 1000’e yükseldi. 

Türkiye 3. havalimanı ile lojistik üs olacak!

DHL Express’in CEO’su Lassen, 3. Havalimanı’yla birlikte Türkiye’nin bölgesel bir lojistik üssü olacağını öngördüklerini dile getirdi. 

Lojistik şirketleri Türkiye'nin dört bir yanında tesis kuracak!

Türkiye'yi lojistik bir üs haline getirmek için projelere hız veren lojistik şirketleri, Marmara Bölgesi başta olmak üzere Türkiye'nin farklı noktalarına lojistik tesisleri kuracak.

goodman türkiye lojistik üssü Haberi

goodman türkiye lojistik üssü



50 milyon Euro'luk ilk yatırımını İzmit'te gerçekleştirecek olan Goodman, bu projenin ardından da Hadımköy, İzmir, Bursa, Gebze ve Orhanlı'da 500 bin metrekarelik lojistik projelerini devreye sokmayı planlıyor.


AVUSTRALYA'nın borsaya kote olmuş en büyük endüstriyel gayrimenkul yatırım fonu Goodman, 2 yılda 300 milyon Euro'luk yatırım için Türkiye'ye geldi. 50 milyon Euro'luk ilk yatırımını İzmit'te hayata geçirecek olan Goodman, bu projenin ardından da Hadımköy, İzmir, Bursa, Gebze ve Orhanlı da 500 bin metrekarelik lojistik projelerini peş peşe devreye sokmayı planlıyor. Goodman'ın Avrupa Lojistik CEO'su Danny Peters, uzun dönemli kalmayı planladıkları Türkiye pazarında lider olmayı hedeflediklerine dikkat çekerek, "Girdiğimiz...