25 / 04 / 2024

gördes dış cephe yenileme çalışmaları

gördes dış cephe yenileme çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ilçesinde evlerin dış cephelerinde başlattığı boyama hizmetlerine hız kazandırdı. Hatıplar Mahallesi, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin eliyle yeni yüzüne kavuşurken, Şatırlar Mahallesi’nde de çalışmalar başladı.

Manisa Gördes'teki evlerin dış cepheleri yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallelerde başlatılan dış cephe boyama işlemleri Gördes’te de start aldı. Bu kapsamda Gördes ilçesinde Fundacık, Karayağcı, Kalemoğlu ve Kabakoz Mahallelerini yeni bir görünüme kavuşturdu.

Manisa Demirci ve Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili, Demirci ve Gördes ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Bakanlığa ait binalarda dış cephe ve iç mekan yenilemeleri mecliste!

Bakanlığa ait merkez ve taşra teşkilatı binalarında yapılan dış cephe ve iç mekan yenilemeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den Manisa Gördes'e 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Ay, Muhammet Balçın ve Yunus Emre Erol ortaklığında kuruldu.

Manisa Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Gördes ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa Gördes'in çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto Teşkilatı ve Gördes Belediyesi işbirliğiyle ilçede inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Aquapark ve Çevre Düzenlemesi projesini son sürat sürdürüyor.

TOKİ Manisa Gördes 200 konut ihalesi yarın!

Manisa İli Gördes İlçesi Atatürk Mahallesi 200 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa Gördes 200 konut ihalesi 9 Ocak'ta!

Manisa İli Gördes İlçesi Atatürk Mahallesi 200 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 9 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa Gördes'e 200 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Gördes'te 200 adet konut inşa etmek için düğmeye bastı.

Manisa Gördes TOKİ başvuruları başladı!

TOKİ Manisa Gördes projesinde yer alan 39 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Manisa Gördes TOKİ kuraları çekildi!

TOKİ Manisa Gördes projesinin kura çekilişi dün Gördes Belediyesi Kültür Sarayı Mübin Sarıoğlu Konferans Salonu’nda noter huzurunda çekildi.

Ulu Dış Cephe Sistemleri İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulu Dış Cephe Sistemleri İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gül Aksoylu tarafından kuruldu. 

Gördes Sosyal Konutları'nın anahtar teslim töreni 5 Eylül'de!

Gördes'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıl dönümü etkinlikleri için hazırlanan programda Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni de bulunuyor.

gördes dış cephe yenileme çalışmaları Haberi

gördes dış cephe yenileme çalışmaları


Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde başlatılan çalışmalar ile evlerin tümünün dış cepheleri boyanıyor. Bu kapsamda Saruhanlı ilçesi Hatıplar Mahallesi’nde de boya-badana hizmetleri tamamlandı. Hatıplar Mahallesi’ndeki her evin kapı, pencere ve duvarları boyandı. Mahalle sakinleri de ekipleri çalışmalar sırasında takip etti. Kurban Bayramı’nın yaklaştığını ve bu nedenle evlerin temizliğe ihtiyaç duyduğunu belirten Hatıplar Mahallesi sakinleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yürüttüğü boyama hizmetinin mahallelerine gelmesinin sevindirici olduğunu söyledi.

Şatırlar Sırada

Hatıplar Mahallesi’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatör Şube Müdürü Hakan Ulak, program dahilinde boyama hizmetlerini gerçekleştirdiklerini dile getirerek, Hatıplar Mahallesi’nin ardından Şatırlar Mahallesinin boyanacağını söyledi.


Manisa Büyükşehir...