27 / 04 / 2024

göztepe statı son durum

göztepe statı son durum

Göztepe (Göz-Göz) adına yapılması planlanan altyapı tesisi projesi İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oylanmadı. 

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı 2022'nin sonunda açılıyor!

İBB Raylı Sistem Daire Başkanı Doç. Dr. Pelin Alpkökin, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı ile ilgili açıklamalar yaptı. Metro hattında gelinen son noktaları paylaşmak amacıyla bir basın turu düzenleyen Alpkökin, metroyu 2022'nin sonuna yetiştirmeye çalıştıklarını dile getirdi.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu inşaatının Atakent durağındaki son tünel açma çalışmasını incelemelerde bulundu. İmamoğlu, hattın 2022 sonunda açılacağını belirtti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Ümraniye-Göztepe Metro Hattı'nın inşaatında son durum ne?

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı'nın yapım çalışmaları devam ediyor. Hattın 2022'nin ortalarında hizmete alınması planlanıyor...

Göztepe Şehir Hastanesi'nin ilk etabı Ağustos'ta açılacak!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ağustos'ta ilk etabının hizmete açılması hedeflenen yeni binasıyla şehir hastanesi statüsüne kavuşarak, Türkiye'nin en modern hastanelerinden biri olarak hizmet sağlayacak. 

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım!

İzmir'in 94 yıllık hayali olan Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım başladı. 218 milyon 900 bin TL’ye mal olan stat Süper Lig’in ikinci yarısında 24-26 Ocak haftasında oynanacak devrenin ilk iç saha maçında açılacak.

Göztepe'den stat açıklaması!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil stat ile ilgili olarak, "Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin bitmesi konusunda müteahhitler bize 'Aralık sonu' diyor ama biz kendimizi 1 sene daha Bornova'da oynayacakmış gibi hazırlayacağız" dedi.

Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı'nda son durum ne?

44 bin yolcu kapasiteli Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı'nda çalışmalar durma noktasına geldi. 13 kilometre uzunluğundaki hattın 2020 yılında açılması planlanıyordu.

Göztepe Stadı'nın inşaatı hızla ilerliyor!

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Göztepe'nin yeni stadının inşaatının durdurulduğu dair çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Sepil, stat inşaatın hızla devam ettiğini açıkladı. 

Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı inşaatında son durum!

13 kilometre uzunluğundaki Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı'ndaki çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Hat 2 milyar 376 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.

TOKİ, Yeni Göztepe ve Karşıyaka Stadyum'unu inşa edecek!

TOKİ İzmir'de 2 yeni stat inşa edecek. İzmir Göztepe Stadyumu inşaat ihalesi 14 Haziran, Karşıyaka Stadyumu inşaat ihalesi 15 Haziran'da yapılacak.

Göztepe ve Karşıyaka statları ne zaman yapılacak?

Milliyet Gazetesi köşe yazarı olan Muhittin Akbel bugünkü yazısında Göztepe ve Karşıyaka’ya yapılması planlanan stat projelerinden bahsetti.

TOKİ'den Göztepe ve Karşıyaka’ya modern stat!

TOKİ, Göztepe ve Karşıyaka için iki ayrı modern stadyum inşa edecek. Göztepe ve Karşıyaka'nın yeni statları,proje alanının tarihi-kültürel miras değeri ile İzmir'in kentsel dinamikleri baz alınarak hazırlandı.

göztepe statı son durum Haberi

göztepe statı son durum

Süper Lig'in tek İzmir temsilcisi Göztepe'ye Torbalı'da 104 dönümlük arazi tahsis edilmişti. Söz konusu araziyle ilgili nazım imar planı değişkliği İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oylanmadı. 

Yeni Asır'da yer alan ahbere göre, söz konusu arazi 2017 yılında Göztepe'ye tahisis edilmişti. Torbalı Belediye Meclisi'nin Spor Akademisi ve Altyapı Tesisleri inşa etmeyi planladığı araziyle ilgili geçtiğimiz Haziran ayında tüm onayları alınmışken usulsüz ve plansız olduğu gerekçesiyle Göztepe'ye tahsisini iptal etmişti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, arazinin imarla ilgili sıkıntısının çözülerek kulübe tahsis edileceğini açıklamıştı. 

TUNÇ SOYER 'MÜJDE' DEMİŞTİ


Araziyle ilgili Büyükşehir Belediye Meclisi üç ay geçmesine rağmen 'Komisyon incelemesi devam ettiği' gerekçesiyle gündeme alınmadı. Torbalı Pancar Mahallesi'ndeki parsellerde, "Kapalı ve açık spor alanı" olarak belirlenmesine yönelik 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği" maddesi  belediyelerin insiyatifinde...