18 / 04 / 2024

Greenist ve Greenist Teras kampanya

Greenist ve Greenist Teras kampanya

Greenist ve Greenist Teras’ta Kurban Bayramı kampanyası ile yüzde 15 indirim sağlanıyor. Saray Grup imzasını taşıyan projeler alıcılarına kazandırıyor. 

Greenist’te son daireler satışta!

Geniş kat bahçeleri, iç avluları, teras ve balkonları, çocuk parklarıyla, şehirden uzaklaşmadan doğa ile iç içe sağlıklı bir yaşam vadeden Greenist projesinde kalan son daireler satışa çıktı.

Greenist’te yılbaşına özel yüzde 15 indirim!

Saray Grup imzası ile hayata geçirilen Greenist, yeni yılı çok özel bir kampanya ile karşılıyor. Projeden ev almak isteyenlere, 31 Aralık’a kadar geçerli KDV ve tapu indirimine ek olarak, peşin alımlarda liste fiyatı üzerinden yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor...  

Greenist Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Greenist Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi  bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Onay tarafından kuruldu.

Greenist bahar kampanyası 2019!

Saray Grup güvencesiyle hayata geçirilen Greenist’te bahar kampanyası başladı. Bahar kampanyası kapsamında, peşin alımlarda 10 daireye özel yüzde 15 indirim ve kişiye özel ödeme fırsatları sunuluyor...

Greenist’ten yüzde 15 indirim fırsatı!

Saray Grup tarafından hayata geçirilen Greenist projesinde yüzde 15 indirim kampayası başladı. Özel kampanyanın yıl sonuna kadar devam edeceği açıklandı.

Greenist ve Greenist Teras’ta Kurban Bayramı kampanyası!

Greenist ve Greenist Teras’ta Kurban Bayramı kampanyası ile yüzde 15 indirim sağlanıyor. Saray Grup imzasını taşıyan projeler alıcılarına kazandırıyor. 

Kamudan gelen KDV ve tapu harcı indirimine bir destek de Greenist’ten!

Saray Grup tarafından inşa edilen, şehrin merkezinde konforlu, kaliteli ve yeşil bir hayat düşleyenlerin adresi Greenist, ayrıcalıklı yaşam sürmek isteyenlere benzersiz fiyat seçenekleri sunuyor. 

Greenist Teras’ta ön satışlar başladı! Yeni proje!

Saray Grup’un butik projesi Greenist Teras projesi 472 metrekare teras alanı ve güneş dairelerle Güneşli’de yükseliyor.

Greenist’te yüzde 12 indirimle son 12 dubleks daire!

Greenist projesi konum olarak Basın Ekspres - Güneşli Bölgesinde hayata geçiriliyor. Projede yüzde 12 indirimle son 12 dubleks daire satışa sunuluyor. 

Greenist yüzde 12 indirim fırsatıyla çifte bayram yaşatacak!

Basın Ekspres-Güneşli bölgesinde yer alan Greenist, Kurban Bayramı sonuna kadar satış ofisine gelen müşterilerine yüzde 12 indirim fırsatı sunuyor. Greenist satış ofisi, Kurban Bayramı’nda ev sahibi olmak isteyenler için 31 Ağustos Perşembe ve 4 Eylül Pazartesi günleri de açık olacak.

Greenist’te yüzde 12 indirim fırsatı!

İstanbul’un hızla gelişen ve her geçen gün daha da değerlenen Basın Ekspres-Güneşli bölgesinde yer alan Greenist, Temmuz sonuna kadar satış ofisine gelen müşterilerine yüzde 12 indirim fırsatı sunuyor.

Greenist’ten yüzde 12 bayram indirimi!

Basın Ekspres-Güneşli bölgesinde yer alan Greenist, Haziran sonuna kadar satış ofisine gelen müşterilerine yüzde 12 indirim fırsatı sunuyor

Greenist'te dairelerin metrekaresi 5 bin 30 TL'den başlıyor!

Basın Ekspres-Güneşli bölgesinin gizli vahası Greenist yılın 6 ayını açık havada geçirmek isteyenlere sayısız seçenek sunuyor. Greenist projesinde dairelerin metrekare fiyatları ise 5.030 TL’den başlıyor.

Greenist ve Greenist Teras kampanya Haberi

Greenist ve Greenist Teras kampanya

Greenist ve Greenist Teras'ta, Kurban Bayramı’na özel yüzde 15 indirim fırsatı sunulyor. Greenist ve Greenist Teras satış ofisleri 18-19 Ağustos ve 25-26 Ağustos tarihlerinde kapılarını açık tutarken, benzersiz kampanya 31 Ağustos’a kadar devam ediyor. 
 
Greenist ve Greenist Teras projelerinde bayrama özel yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Greenist’te dairelerin metrekare fiyatları 5 bin 500 TL’den, Greenist Teras’ta ise 5 bin 250 TL ’den başlıyor. Kampanya 31 Ağustos’a kadar devam ediyor


Basın Ekspres - Güneşli Bölgesi’nin en yeşil projesi Greenist, dört mevsim tatil hayatı yaşamayı düşleyenlerin tercihini oluştururken, Greenist Teras geniş dairelerde ferah balkonları ve alışveriş keyfini yakına getiren mağazalarıyla Güneşli’de yükseliyor.

Kent yaşantısına yeni bir bakış: Greenist 

Greenist’te, 2+1, 3+1, 4,5+1, 5+1 ve 5,5+1 geniş dubleks evlerin yanı sıra, 1+1...