25 / 04 / 2024

Guardian Glass

Guardian Glass

Varyap girişimi ile RMJM tarafından tasarlanan Metropol İstanbu projesi,eşsiz tasarımı ile Ataşehir’de yeni kurulacak Finans Merkezi’nin en çok göze çarpan yapıları arasında yer alıyor. Projenin cephe tasarımında ise Guardian Glass imzası yer alıyor.

Guardian Glass, Mimari Tasarım Zirvesi'nde!

Guardian Glass, 14-15 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan “Mimari Tasarım Zirvesi”nde, farklı yapı tiplerine ve ihtiyaçlara cevap verir nitelikte, hem görsel, hem teknik, hem de ekonomik anlamda zengin çeşitlilik sunan ürün yelpazesini sektör profesyonelleriyle buluşturacak.

The Guardian, 6 Şubat'ı manşetine taşıdı: Depremzedelerin parası yeni evlere yetecek mi?

İngiliz The Guardian gazetesi, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlere manşetinde yer verdi. Gazete, özellikle Hatay'da yeni yapılan konutların fiyatlarının yüksek olmasının halk arasında endişeye neden olduğunu belirtti. 

The Guardian'dan flaş bilgi: Kral Charles ölen insanların varlıklarını kendi mirasına geçiriyor! 

Kral 3. Charles'ın özel mülkü olan ve ona gelir sunan Lancaster Dükalığı'nın iç belgelerine ulaşan The Guardian, kimsesi olmayan ve yaşamını yitiren insanların varlıklarının, bağış yapılacağı iddiası ile Kral'ın mirasına aktarıldığını ortaya koydu. İşte detaylar...

'Rekor enflasyon' İngiliz basınının gündeminde! 45 milyon vatandaş 'enerji yoksulluğu' çekecek!

İngiltere'de enflasyon Temmuz ayında yüzde 10,1'e artarak son 40 senenin zirvesine yerleşti. Enflasyon çift haneli rakamları görürken Guardian İngiltere'deki ailelerin üçte ikisinin önümüzdeki kış enerji faturalarını ödemekte güçlük çekeceğini belirtiyor.

Buğra Glass Cam Cephe Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buğra Glass Cam Cephe Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de Okan Çınar tarafından kuruldu.

İstanbul Guardian Group Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Guardian Group Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Fatih'te Kamran M Khosravı ve Nahıd Khoswavı ortaklığında kuruldu.

The Guardian'dan son dakika Kanal İstanbul haberi!

İngiltere’nin en çok satan gazetelerinden The Guardian, Kanal İstanbul’un temel atma törenine ilişkin dikkat çeken bir haber yayınladı.

Babyplus ve Milano Glass Next Level AVM'de mağaza açtı!

Misafirlerini her geçen gün genişleyen marka karması ile karşılamayı sürdüren Next Level AVM'de iki yeni mağaza daha hizmete açıldı.

Avrupa Office Ataşehir'in cephesine Guardian Glass imzası!

Sabri Paşayiğit Architects tasarımı Avrupa Office Ataşehir projesinin mimarisinde renkli cam kullanımını farklı bir boyuta taşınıyor. Guardian Glass yapının cephelerine Guardian SunGuard® HP Bright Green 40/29 ve SunGuard® HP Royal Blue 41/29 kaplamalı cam ürünleri ile katkı sunuyor.

Avrupa Ofis Ataşehir'in ofis kulesine Guardian Glass imzası!

İstanbul, Ataşehir’de konumlanan Avrupa Ofis Artaş, Sabri Paşayiğit Architects imzasıyla tasarlandı. Avrupa Ofis Ataşehir'in gök mavisi yansımalı camları da Guardian Glass tarafından yapıldı...

Ankara Ofis Kulesi'nde Guardian Glass imzası! 

Anmahian Winton Architects ve rggA Mimarlık işbirliği ile tasarlanarak Ankara'nın batısını bağlayan Otoyol aksı üzerinde yükselen Ankara Ofis Kulesi'nde Guardina Glass imzası var. 

Efor Smart Glass Teknoloji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efor Smart Glass Teknoloji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zülkif Biter  tarafından kuruldu.

Guardian Glass Türkiye, mimarları La Casa del Desierto'da ağırladı!

Guardian Glass tarafından projelendirilen “La Casa del Desierto” ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Guardian Glass Türkiye ekibinin mimarlardan oluşan bir grup “Çöl Evi”ni ziyaret etti.

Etoile Glass Solutions Cam ve Metal Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Etoile Glass Solutions Cam ve Metal Sistemleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Gündoğdu tarafından kuruldu...

Guardian Glass Haberi

Guardian Glass

Ataşehir’de kurulacak olan dünyanın en büyük finans merkezinde, bölgenin anahtar yapısı olarak hayata geçirilen Metropol İstanbul projesi 120 bin metrekare alana yayılıyor. RMJM tasarımı üç adet kuleden meydana gelen yapı,  konut ve ofis işlevli iki adet kulenin yanı sıra karma kullanımlı yüksek kule ile yenilikçi ve eşsiz bir yaşam merkezi sunuyor. Yapıyı farklı kılan çevre ile ilişkisi, barındırdığı zengin kültürel çeşitlilik ve ortaya koyduğu tasarım anlayışına cephelerde Guardian Glass tarafından Guardian SunGuard® SuperNeutral 62/34 kaplamalı cam ile getirilen estetik ve işlevsel dokunuş, camın modern yorumuna eşsiz bir örnek sunuyor.

Sürdürülebilir malzeme seçimi ile çevre dostu bir tasarıma imza atan RMJM, projenin genelinde yüksek oranda tasarruf sağlayan bir sistem oluştururken, cephelerde kullanılan Guardian SunGuard® SuperNeutral 62/34 kaplamalı cam, sağladığı enerji tasarrufu ve güneş...