19 / 04 / 2024

Gül Group iletişim

Gül Group iletişim

Gül Group İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Gül tarafından kuruldu.

İlyane Group İletişim İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlyane Group İletişim İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 120 bin TL sermaye bedeli ile Majda Bousba ve Mohamed Amıne Zahra tarafından kuruldu.

Emlakçılıkta iletişim yeteneğinin önemi!

Emlakçıların portföy alabilmek için satıcıyı da alıcıyı da ikna etmesi gerekiyor. Bu nedenle emlakçılar iletişim becerilerini ve bilgilerini sürekli geliştirmek zorunda...

Gül Group İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Group İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Gül tarafından kuruldu.

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Canlı tarafından kuruldu. 

Güçlü İnşaat'ın yaptığı tünelin sonuna yaklaşılıyor!

27 yılı aşkın bir süredir dünyada ve Türkiye’de başarılı projelere imza atan Güçlü Group, İstanbul'daki ilk içme suyu tüneli olan Bağcılar-Kabataş tramvay yolunun altında kalan İsale hattı projesinin büyük bir kısmını tamamladı. 

Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Yusuf Ayyıldız tarafından kuruldu.

Avenue İstanbul Gürpınar iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Avenue İstanbul projesi 436 konut ve ticaret alanlardan meydana geliyor. Avenue İstanbul Gürpınar iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Yaşam 3404 İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam 3404 İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti Necat Canlı ve Mehmet Sabrı Canlı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Gül Proje Express Güneşli iletişim!

Gül Proje Express Güneşli iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül Proje Express projesinde daireler 2018 yılı sonunda teslim ediliyor...

Gül Proje'nin PR ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

Son zamanlarda gerçekleştirdiği başarılı lansmanlarla adından sıklıkla söz ettiren Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, bünyesine kattığı markalara bir yenisini daha ekledi. Bahar Ünal, son olarak Gül Proje'yi müşteri portföyüne kattı.

Göl İletişim Madencilik Elektrik İnşaat Tem.Gıda Tar.Tur.Pet.Kuyum. San.Tic.Ltd.Şti.2 Nolu İstanbul Şb. açıldı!

Göl İletişim Madencilik Elektrik İnşaat Tem.Gıda Tar.Tur.Pet.Kuyum. San.Tic.Ltd.Şti.2 Nolu İstanbul Şb. Mehmet Salih Aslan Şube Müdürlüğü'nde 40 bin TL sermayeyle Kağıthane'de açıldı.

Four Winds Rezidans Göztepe iletişim!

Four Winds Rezidans Göztepe iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Taş Yapı'nın inşa ettiği Four Winds Rezidans'ta metrekare fiyatı 5 bin 830 dolardan başlıyor...

Gül Group iletişim Haberi

Gül Group iletişim

Gül Group İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Gül tarafından kuruldu.

Gül Group İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Yurt içinde ve Yurt dışında konusu ile ilgili her türlü planlar ve projeler yapmak, fizibilite raporları hazırlamak. 2- Her türlü mühendislik, mimarlık hizmetleri, proje işleri, teknik hesaplarını ve fizibilitelerini yapmak. 3- Yurt içi ve yurt dışında yapılacak toplu ve münferit konut lojman, han, çarşı, okul, hastane, fabrika binaları, otel,motel ve diğer turistik tesisler ve konusu içine giren tüm yapılarla ilgili olarak mimari ve mühendislik hizmetleri sunmak ve tasarım ve projeler çizmek, 4-Mimarlık, mühendislik, dekorasyon, inşaat ve bu konularla ilgili taahhüt hizmetlerini yapmak, bu kapsam içinde fizibilite,...