26 / 04 / 2024

Gül İnşaat ın katıldığı ihaleler

Gül İnşaat ın katıldığı ihaleler

Emlak Konut'un Seyrantepe'deki arazisi için yapılan ihalede en yüksek teklifi 1.3 milyar liralık satış geliri ile Gül İnşaat verdi. Şirketin bu rakama ulaşmak için projesini metrekaresi 15.7 bin liradan satması gerekecek.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünden 80 tanesine teklif geldi!

Bugün Turyap aracılığıyla gerçekleştirilen Gül İnşaat konut ve iş yeri müzayedesi sonuçlandı. 212 gayrimenkulden 80 tanesine teklif geldi. 

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışta!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını bugün gerçekleştirecek. Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışa çıkarılıyor. 

Turyap Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünü satıyor!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını düzenliyor. Gül İnşaat'ın mülkiyetindeki 212 gayrimenkulü satışa sunuyor..

Gül İnşaat Avenue İstanbul projesi ön satışta!

Gül İnşaat ,İstanbul Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi'nde Avenue İstanbul projesine imza atıyor. Projede ön satışlar başladı...

Gül İnşaat Gaziosmanpaşa projesi için ön talep topluyor!

Gül İnşaat, Gaziosmanpaşa'da 55 bin metrekarelik alanda inşa edeceği proje için ön talep topluyor. Kentsel dönüşüm kapsamında geliştirilen proje, Gaziosmanpaşa Galeri Caddesi üzerinde bulunuyor.

11. Mahalle Beylikdüzü! Gül İnşaat'ın yeni projesi!

11. Mahalle Beylikdüzü'nde Gül İnşaat imzasını taşıyor. 11. Mahalle Evleri Beylikdüzü projesinde ev fiyatları 345 bin lira ile 850 bin lira arasında değişiklik gösteriyor...

Gül İnşaat Kavaklı Konakları ödeme koşulları!

17 blok halinde yükselen Gül İnşaat Kavaklı Konakları ödeme koşulları dahilinde konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu bölgesinde konumlanıyor...

Gül İnşaat Sofa Bahçeşehir fiyat listesi!

Gül İnşaat Sofa Bahçeşehir fiyat listesi kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün İstanbul'da villa aldığı iddiası!

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada Cumhurbaşkanı Gül'ün İstanbul'da villa satın aldığı haberinin gerçeği yansıtmadığı ve villanın Gül'ün damadı Mehmet Sarımermer' e ait olduğu bildirildi...

Gül İnşaat Kavaklı Konakları ödeme planı!

Gül İnşaat Kavaklı Konakları ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor. Projede çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, buhar odası, fitness center, spor alanları, sauna, yüzme havuzu yer alıyor.

Eber Gölü'nün kamışları Avrupa'da ısı yalıtımında kullanılıyor!

Türkiye'nin önemli sulak alanlarından olan Eber Gölü'nde köylülerin haziran ve aralık aylarında topladığı kamışlar, Avrupa ülkelerine ihraç ediliyor.Eber Gölü'nün kamışları Avrupa'da ısı yalıtımında kullanılıyor.

Sera Gölü’nün etrafı mesire alanı oluyor!

Sera Gölü’nün etrafı mesire alanı oluyor. Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon'da yer alan Sera Gölü’nün etrafının 360 derece dolanılabilecek bir mesire yeri haline getirileceğini söyledi.

Gül İnşaat ın katıldığı ihaleler Haberi

Gül İnşaat ın katıldığı ihaleler


Emlak Konut'un Seyrantepe'deki arazisi için yapılan ihalede en yüksek teklifi 1.3 milyar liralık satış geliri ile Gül İnşaat verdi. Şirketin bu rakama ulaşmak için projesini metrekaresi 15.7 bin liradan satması gerekecek.

Emlak konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) İstanbul Seyrantepe'de bulunan Türk Telekom Arena'nın yanındaki 36.7 dönümlük arazisi için rekor teklif aldı. Gayrimenkul sektörünün önde gelen 26 firmasının yarıştığı ihalede en yüksek teklifi 1 milyar 300 milyon liralık toplam satış geliri ile Gül İnşaat Proje ve Gül İnşaat iş ortaklığı verdi. Ortaklık, bu gelir üzerinden emlak Konut GYO'ya yüzde 49'a denk gelen 637 milyon lira ödeyecek. 


Ortaya çıkan fiyat, Seyrantepe'deki konut fiyatlarını ikiye katlayacak. 3 parselden oluşan Seyrantepe arazisi toplam 36.7 dönümlük alana sahip. Emsale esas inşaat alanı olarak 82 bin 687...