28 / 03 / 2024

Gül Proje Vira İstanbul Rezidans nerede

Gül Proje Vira İstanbul Rezidans nerede

Gül Proje Vira İstanbul Rezidans projesinde 1.156 daire ve 38 cadde mağazası yer alıyor. Beylikdüzü Kavaklı'da yükselen Vira İstanbul Rezidans'ta fiyatlar 220 bin liradan başlıyor...

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Ümit Doğan tarafından kuruldu.

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

Vira İstanbul güncel fiyat listesi 2020!

Gül Proje- Beylikdüzü Belediyesi ortaklığıyla inşa edilen Vira İstanbul'da 1+1 daireler 575 bin TL'den başlıyor...

Gül Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Demir tarafından kuruldu. 

Petek Proje'nin acı günü! Gülşen Tekiner vefat etti!

Petek Proje Mühendislik Müşavirlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Tekiner'in annesi Gülşen Tekiner vefat etti. Petek Proje Mühendislik ve ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Vira İstanbul'da teslimler başlıyor!

Gül Proje- Beylikdüzü Belediyesi ortaklığıyla inşa edilen Vira İstanbul'da yaşam Ağustos ayında başlıyor. Projede peşin alımlarda 230 bin liradan başlayan fiyatlar sunuluyor..

Gül Proje açık artırmayla gayrimenkul satacak mı?

Gül İnşaat'ın portföyünde yer alan 212 adet gayrimenkul Turyap aracılığıyla açık artırma yöntemiyle satışa çıkmıştı. Gül proje ise gayrimenkulleri için böyle bir açık artırma yapmayı düşünmüyor. 

Gül Proje Basın Express güncel fiyatlar!

Gül Proje Basın Express güncel fiyatları 331 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 2018 yılında yapılacak...

Vira İstanbul Gül Proje fiyatları!

Vira İstanbul Gül Proje fiyatları 275 bin TL'den başlıyor. 17 blok olarak hayata geçirilen proje İstanbul Beylikdüzü'de inşa ediliyor...

Gül Proje Express'te aylık 3 bin TL taksitle!

Gül Proje imzası taşıyan Gül Proje Express projesinde daire teslimlerinin Aralık 2018'de yapılması hedefleniyor. Projede aylık 3 bin TL taksit ödeyerek ev sahibi olunabiliyor...

Avangart İstanbul Gül Proje fiyatları!

Seyrantepe Avangart İstanbul projesi 735 daire ve 18 adet dükkandan meydana geliyor. Avangart İstanbul Gül Proje fiyatları 417 bin TL'den başlıyor.

Gül Proje Avangart İstanbul satılık ev!

Gül Proje Avangart İstanbul satılık ev seçenekleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak tasarlanıyor. Sekiz bloktan oluşan projede 60 aya kadar vade farksız ödeme yapılabiliyor...

Gül Proje Avangart İstanbul Projesi güncel fiyatlar!

Gül Proje Avangart İstanbul Projesi güncel fiyatları 417 bin TL'den başlıyor. 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri sunulan projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Gül Proje Vira İstanbul Rezidans nerede Haberi

Gül Proje Vira İstanbul Rezidans nerede


Gül Proje imzasını taşıyan Vira İstanbul Rezidans projesi İstanbul Beylikdüzü'ne bağlı Kavaklı'da yükseliyor. Vira İstanbul Rezidans projesi 1.156 adet daire ve 38 cadde mağazasından oluşuyor.


17 blok halinde yükselen Vira İstanbul Rezidans projesi 92 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor. Vira İstanbul Rezidans projesinin 74 bin 500 metrekare alanı peyzaj ve rekreasyon alanı olarak planlandı.


Beylikdüzü Vira İstanbul Rezidans projesinde fiyatlar 220 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Vira İstanbul Rezidans'ta nakit ve banka kredili ödemelere yüzde 6 indirim yapılıyor.


Vira İstanbul Rezidans projesinde yüzde 25 peşinatla, 30 ay vade farkı olmadan ödemeler yapılıyor. Vira İstanbul Rezidans teslim tarihi Aralık 2018 yılında yapılıyor.


Vira İstanbul Rezidans Beylikdüzü'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer...