26 / 04 / 2024

Gülam Faruk Aslan

Gülam Faruk Aslan

Artge İnşaat Taahhüt Hafriyat Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile, 9 Şubat 2015'te Beşiktaş 'ta, Gülam Faruk Aslan Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Aa Dekorasyon İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Aa Dekorasyon İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Aslan tarafından kuruldu. 

2022'nin en güvenilir ve sağlam otomobil markası açıklandı!

"En güvenilir ve en sağlam otomobil markası hangisi?" diye sorulduğunda bir çok kişinin ilk cevabı "Volvo" olacaktır. Fakat bu cevabı verenler bu kez yanıldı. En güvenilir otomobiller listesi bu yıl çok farklı bir şekilde karşımıza çıktı.. İşte detaylar...

Kripto para vurguncusu Faruk Fatih Özer'e bir şok daha! Bütün parasını kaptırmış!

Thodex vurgunuyla ilgili kamuoyunda ses getiren haberlere bir yenisi daha eklendi. Aktarılan detaylara göre, Faruk Fatih Özer'in 2017 yılında "kullanıcım paramı çaldı" diyerek savcılığa başvurduğu ortaya çıktı.

Muhit Mimarlık İnşaat Danışmanlık Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muhit Mimarlık İnşaat Danışmanlık Bilişim Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Göksel Çağlar Çınar, Gürbüz Aslan  ve Melih Aslan tarafından kuruldu.

Faruk Fatih Özer'in yurt dışına kaçışının görüntüleri ortaya çıktı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Thodex soruşturması kapsamında kırmızı bültenle aranan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in yurt dışına kaçışının görüntüleri ortaya çıktı...

Faruk Fatih Özer'in son görüntüsü ortaya çıktı! 

400 bin kişinin mağduriyetine neden olan kripto para borsası Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'in son görüntüsü ortaya çıktı. 

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Gül Ve Aslan İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Ve Aslan İnşaat Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Aslan ve Mehmet Kerem Gül ortaklığında kuruldu.

Aslan Gıda Mobilya Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Aslan Gıda Mobilya Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ali Arslan tarafından açıldı.

İÇDAŞ'ın acı günü! Hacı Gülser Aslan vefat etti!

İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi A.Ş. ve grup şirketlerinin kurucularından Tacettin Aslan'ın eşi Hacı Gülser Aslan vefat etti. Merhum Aslan'ın ailesi ve İÇDAŞ taziye ilanı yayınladı.

Cafer Aslan Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cafer Aslan Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Aslan tarafından kuruldu. 

Ömer Faruk Kavurmacı: Günah keçisiymişim gibi hissediyorum!

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın FETÖ'den tutuklanan damadı Ömer Faruk Kavurmacı, "Kadir Topbaş'ın FETÖ'cü damadı en önde alkışlıyordu" şeklinde algı haberlerinin yapıldığını söyleyen Kavurmacı, "Günah keçisiymişim gibi hissediyorum" dedi.

Payiz Turizm Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Payiz Turizm Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Aslan tarafından kuruldu. 

Gülam Faruk Aslan Haberi

Gülam Faruk Aslan

Artge İnşaat Taahhüt Hafriyat Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi 9 Şubat 2015'te 100 bin TL sermaye ile, Gülam Faruk Aslan Müdürlüğü'nde kuruldu.


Artge İnşaat Taahhüt Hafriyat Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1. Her türlü inşaat yapımı ,mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı,kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkul'un yapımı ,alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri yapmak,  2. Her türlü inşaat malzemelerini imalatı, tuğla kiremit, kum, çimento, mıcır, inşaat demiri, fayans , karo, kale bodur , parke , mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları, hazır sıva, iç ve dış sıva, badana , tecrit ve izolasyon malzemeleri, boya, armatürler, asma tavan ,açılır kapanır...