26 / 04 / 2024

gülseren anayurt toki kura çekilişi

gülseren anayurt toki kura çekilişi

Mamak Belediyesi'nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ işbirliği ile Gülseren ve Anayurt Mahalleleri'nde uyguladığı kentsel yenileme projesi kapsamında 353 konut kura ile sahiplerini buldu.

Gülseren Anayurt kura çekilişi 4 Ekim 2017!

Mamak Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilen Gülseren Anayurt kura çekilişi 4 Ekim 2017 saat 17:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede, saat kaçta?

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna Mamak Belediyesi Kapalı Spor Salonu yanıtını verebiliriz.

Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ son başvuru tarihi!

Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ'de yer alan 37 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Gülseren-Anayurt'ta ilk etap teslim edildi!

Ankara Mamak Belediyesi ve TOKİ tarafından yürütülen Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi'nde ilk etap teslim edildi. 5 bin 260 konutu kapsayan projede 688 konut ev sahibine kavuştu.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 1. Etap Alt Gelir Grubu başvuru!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1.tap AGG Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 26 konut için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 1. Etap başvuru!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Standart Konut Projesi kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 4 adet konut satışa çıkıyor. TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 1. Etap başvuruları yarın başlıyor.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuruları!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Standart Konut Projesi kapsamında TOKİ stoklarında yer alan daireler satışa çıkıyor. TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuruları başlıyor.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap 2016 başvuru!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Standart Konut Projesi kapsamında İdaremiz stoğunda bulunan 31 konut kurasız olarak satılıyor.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi başvurusu son gün!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi AGG Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 180 konut kurasız olarak satışa sunuldu. TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi başvurusu son gün.

Mamak Gülseren-Anayurt 5. etabın ihale çalışmaları başladı!

Mamak’ta uygulanan büyük dönüşüm projelerinden biri olan Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Mamak Gülseren-Anayurt’ta 4. etap çalışmaları başladı!

Mamak Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde yapılan Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi'nde ihalesi tamamlanan 4. etapta çalışmalar başladı.

Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ 1. ve 2. Etap son başvuru!

Dairelerin 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandığı projede 23 adet daire satışta. Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ 1. ve 2. Etap son başvuru...

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2016 son başvuru!

23 konutun kurasız olarak açık satışa sunulduğu TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde başvuru dönemi devam ediyor. TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2016 son başvuru tarihi..

gülseren anayurt toki kura çekilişi Haberi

gülseren anayurt toki kura çekilişi


Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Türkiye'de ilk defa bir kentsel dönüşüm projesinde bu kadar kısa bir sürede anlaşmaların gerçekleşerek, konutların tamamlandığını söyledi. Akgül "Rekor bir sürede teslim aşamasına geldik. Zoru başardık. 4 etaptan oluşan proje kapsamında 1. ve 2. etaplarda 2 bin konutun yapımı hızla devam ederken, 3. etap kapsamında 1200 konutun daha ihalesi gerçekleşti. İkinci etap konutlarının kura çekimini bu yılın sonu veya 2016'mn başında yapmayı planlıyoruz. Önümüzdeki yıl bahar aymda geriye kalan 1200 konutun kura çekimini gerçekleştirip, vatandaşlarımızı ikamet ettireceğiz" dedi. İlk kurayı çeken Akgül ev sahiplerine yeni yuvalarında sağlıklı bir yaşam diledi. 

Yeni dairelerinde yeni hayatlarına başlayacak olmanın heyecanını yaşayan daire sahiplerinden Habibe Beşcan, "Babadan kalma bir arsaydı. Yıllardır bekledim. Çok mutluyum" dedi. 40 yıldır bu anı...