23 / 04 / 2024

Güney Gayrimenkul bakırköy

Güney Gayrimenkul bakırköy

Bakırköy Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesinde imzalar atıldı.Baş Yapı-Güney Gayrimenkul-Elit Vizyon Yapı İş Ortaklığı'nın 62 milyon TL teklifle kazandığı arsanın emsale esas inşaat alanı 7 bin 792 metrekare.

Bakırköy Gayrimenkul'den Maltepe'ye 528 konutluk yeni proje geliyor!

Bakırköy Gayrimenkul'ün İstanbul Maltepe’de inşa edeceği yeni konut ve ticari alan projesi resmen başlıyor. 528 konut ve 32 dükkan kapasiteli yeni proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi resmen başlıyor! 757 yeni konutluk yeni proje!

Özaksu Gayrimenkul'ün Bakırköy'de hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Projede 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi için düğmeye bastı! Osmaniye'ye 757 yeni konutluk dev proje geliyor!

Özaksu Gayrimenkul, Bakırköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinde 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Karayolları Bakırköy'de 3 gayrimenkul satacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Bakırköy Şenlikköy'de yer alan 3 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Ultra Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de kuruldu!

Ultra Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de Murat Kadri Padar ve Salih Develi ortaklığında kuruldu.

Bakırköy'deki 6 katlı bina çelikle güçlendirildi!

İstanbul'da yapı stokunun tartışıldığı son günlerde ise Bakırköy'de bir bina görüntüsüyle dikkat çekti. 6 katlı apartmanda çelik konstrüksiyon güçlendirme yapıldı.

Gün Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Gün Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi Bakırköy'de 43 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Aygün ve Barbaros Alp ortaklığında kuruldu.

TCDD'den Bakırköy Kartaltepe'de satılık 2 adet gayrimenkul!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Bakırköy İlçesi, Kartaltepe Mahallesi'nde bulunan 2 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 6 Şubat 2020 tarihinde saat 14:00'da gerçekleşecek.

Bakırköy’deki riskli binaya kafes tipi güçlendirme!

1999 depreminin ardundan ‘yüksek riskli, orta hasarlı’ tespiti yapılan Bakırköy’deki bu binayı sahipleri terk etmek yerine, dış cephesini demir kafese alarak ‘güçlendirme’ yaptı. Uzmanlar ise bina daha da riskli oluşturuyor.

Bakırköy kentsel dönüşüm planları cuma günü İBB’ye gidiyor! 

Bakırköy Belediyesi Meclisi Kasım ayı toplantısına gelen vatandaşlar kentsel dönüşümle ilgili sorularını meclis üyelerine ilettiler. Belediye Başkan Yardımcısı, İBB ve Belediye Meclis Üyesi Cavit Ganiç, planların cuma günü yapılacak toplantıda oy birliği ile İBB’ye gideceğini aktardı..

Emlak Konut Bakırköy Şenlik gayrimenkul kira değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şenlik Mahallesi 292 Ada 220 nolu parsel ile ilgili olarak hazırlattığı gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı...

Bakırköy'de 5.3 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

T.C. Bakırköy Sulh Mahkemesi, Bakırköy İlçesi, Osmaniye Mahallesi'nde bulunan 4 adet gayrimenkulü satıyor. Gayrimenkullerin satış bedeli 5 milyon 380 bin 200 TL olarak belirlendi.

Güney Gayrimenkul bakırköy Haberi

Güney Gayrimenkul bakırköy

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Bakırköy Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesinde imzalar atıldı.

Baş Yapı-Güney Gayrimenkul-Elit Vizyon Yapı İş Ortaklığı tarafından en yüksek teklifin geldiği arsada 64 yıllık SSK Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi bulunuyor. 


Baş Yapı-Güney Gayrimenkul-Elit Vizyon Yapı İş Ortaklığı arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak 62 milyon TL, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak ise 200 milyon TL teklif vermişti.


Kat yükseliği 6

901 ada 18 parselde yer alan ticaret alanı imarlı arsanın parsel alanı 5 bin 250 metrekare, imara esas arsa alanı 5 bin 195 metrekare, emsal değeri 1,50, emsale esas inşaat alanı 7 bin 792,50 metrekare. Arsada yapılacak binaların kat yüksekliği en çok 6 kat olabiliyor. 


Bakırköy...