20 / 04 / 2024

Güngören Belediyesi Tozkoparan

Güngören Belediyesi Tozkoparan

Güngören Belediyesi, önce Gençosman Mahallesi’nde bulunan 6 bin 402 metrekare büyüklüğe sahip arazinin imar planlarında değişiklik yaptı. Belediyenin bir konut projesi inşa etmeye ve müteahhitlik yapmaya hazırlandığı belirtildi.

KİPTAŞ Güngören Doğakent Evleri'nde son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika açıklaması geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Güngören Doğakent Evleri'nde son durum ne? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un o paylaşımı...

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 2. Etap'ın geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 2. Etap Kentsel Dönüşüm projesinin geçici kabulü yapıldı. İşte detaylar...

Semt Güngören'deki 88 konut ile 8 iş yeri satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ev sahibi olmak için hemen bakın! Büyük fırsat!

Güngören Belediyesi Semt Güngören projesindeki, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 88 adet konut ile 8 adet iş yerini satıyor. Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İstanbul'da büyük fırsat! 

Güngören Tozkoparan'daki 104 bin metrekarelik riskli alanın imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul Güngören Tozkoparan'daki toplamda 104 bin metrekarelik riskli alanın imar uygulaması askıya çıkarıldı... İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım için yer teslimi yapıldı. Peki Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım hangi firma imzasıyla inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

Güngören Belediyesi'nden arsa fırsatı! İstanbul'un göbeğinde arsa satıyor!

İstanbul İli Güngören Belediye Başkanlığı, İstanbul Güngören'de yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı...

Güngören Belediyesi imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Güngören Belediye Başkanlığı, Güngören'de yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Güngören'deki kentsel dönüşümde karot örneği krizi!

Güngören Belediyesi tarafından 9 bloktan oluşan 4 Kent Sitesi’nde karot testi yapmak istedi. Site sakinleri, belediye ekiplerinin zabıta ve polislerle gelmesine tepki gösterdi. Sakinler, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Güngören Belediyesi'nden satılık 105 adet gayrimenkul!

İstanbul İli Güngören Belediye Başkanlığı, Çinçindere Caddesi'nde yer alan 105 adet gayrimenkulü satışa sundu.

Semt Güngören 1.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Güngören Belediyesi tarafından hayata geçirilen Semt Güngören projesinin satış müzayedesi yarın gerçekleşecek.

Semt Güngören geliyor! Yeni proje!

Güngören Belediyesi tarafından hayata geçirilen Semt Güngören projesinde yer alan 96 konut ve 9 dükkan satışa sunuldu. Projede yer alan konutların fiyatları 1 milyon 199 bin 600 TL'den başlıyor. 

Güngören Belediyesi 105 adet gayrimenkulü satışa çıkardı!

İstanbul İli Güngören Belediye Başkanlığı, Çinçindere Caddesi'nde yer alan 105 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Güngören'de kentsel dönüşüm için yüzde 97 uzlaşma sağlandı!

Güngören Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde uzlaşma görüşmeleri tamamlandı. Görüşmelerde yüzde 97 uzlaşma sağlandı. 

Güngören Belediyesi Tozkoparan Haberi

Güngören Belediyesi Tozkoparan

Tozkoparan’da kentsel dönüşüm kapsamında vatandaşların elektrik, su ve doğalgazlarını kesen Güngören Belediyesi'nin yeni bir konut projesi inşa etmeye ve müteahhitlik yapmaya hazırlandığı belirtildi.

BirGün Gazetesi'nden İsmail Arı'nın haberine göre; Güngören Belediyesi, önce Gençosman Mahallesi’nde bulunan 6 bin 402 metrekare büyüklüğe sahip arazinin imar planlarında değişiklik yaptı. Arazinin statüsü, ‘belediye hizmet alanı’ndan ‘ticaret ve konut alanı’na çevrildi. Daha sonrasında da Belediye Meclisi toplantısında, bu arazi üzerine bir konut projesi yapılmasına ve yapılacak evlerin satılmasına ilişikin bir teklif sunuldu. Teklif, AKP’li ve MHP’li meclis üyelerinin oyçokluğuyla Belediye Meclisi’nde kabul edildi. 

KAYNAK YARATMAK İÇİNMİŞ

Söz konusu teklifte, 9 kat yükseklikte yapılması planlanan konut projesinin hayata geçirilme sebebi şu şekilde ifade edildi:

“İlçemiz genelinde yürütülen çalışmalarda projeleri tamamlanarak yapım aşamasına gelinen otopark, aktif yeşil alan,...