26 / 04 / 2024

Gürsel Erol kimdir

Gürsel Erol kimdir

Elazığ'ın Maden ilçesinde heyelan riski nedeniyle tahliyesine karar verilen konut ve iş yeri sahiplerinin mağduriyetinin giderilmesi ve alanda faaliyet yürüten maden işletmesinin sorumluluğu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Erol, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Hasan Gürsel Öztamur kimdir? Vakıf GYO’da hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Hasan Gürsel Öztamur kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına nerede başladı? Vakıf GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Hasan Gürsel Öztamur’ın biyografisi...

Gürsel Usta Kimdir? Gürsel Usta ne iş yapıyor?

Gürsel Usta kimdir Gürsel Usta’nın mesleği nedir? Gürsel Usta eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Oğuz Gürsel kimdir?

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel kimdir? Mehmet Oğuz Gürsel daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Oğuz Gürsel'in biyografisi...

Gürsel Baran kimdir?

Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran kimdir? Gürsel Baran daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Gürsel Baran'ın biyografisi...

Gürsel Erol'dan Elazığ'a okul müjdesi!

Elazığ’da 24 Ocak 2019'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören birçok okul yıkılmıştı. Kentte yaşanan okul sıkıntısını çözmek için CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un talebi üzerine CHP’li İstanbul ve İzmir büyükşehir belediyeleri kentte okul yaptırmaya karar verdi. 

Ali Öztunç ve Gürsel Erol'dan Elazığ depremi raporu!

Elazığ Sivrice'de 24 Ocak'ta yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, depreme ilişkin hazırladıkları raporu yayınladı.

Gürsel Erol'dan Elazığ'daki depremzedeler için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup!

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 24 Ocak'ta 6.8 büyüklüğündeki depremle sarsılan Elazığ'ın sorunlarını ve taleplerini kaleme aldığı mektubu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönderdi. Erol mektubunda vatandaşların yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesi talebinde bulundu.

Live Walls Görsel Sanat ve Reklam Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Live Walls Görsel Sanat ve Reklam Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Bayrampaşa'da 10 bin TL bedelle Oğuz Yılmaz ve Ruhi Tezgen tarafından kuruldu.

Gökhan Taş kimdir?

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş kimdir? Gökhan Taş, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Binalardaki görsel kirliliğe çevreci çözüm!

Binalardaki görsel kirliliği önlemek için ekonomik ve sürdürülebilir cephe sistemi geliştirildi.

Gürsel Aksel Spor Merkezi'nde inşaat yolunda!

İnşaatını TOKİ'nin üstlendiği  Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde inşaat yolunda gidiyor.

Gürsel Tekin'den, FETÖ'ye arsa tahsis edildi iddiası!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, gerçekleştirdiği basın toplantısında devlete ait birçok arsanın FETÖ'ye tahsis edildiğini iddia etti.

Gürsel Tekin'den FETÖ arsalarına dair açıklama!

Darbe girişiminin ardından FETÖ'nün hangi illerde arsa aldığına dair açıklamalarda bulunan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin “Belediye başkanlarından sonra sıra bakanlara gelecek” diye açıklamada bulundu.

Gürsel Erol kimdir Haberi

Gürsel Erol kimdir

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ'ın Maden ilçesinde heyelan riski nedeniyle tahliyesine karar verilen konut ve iş yeri sahiplerinin mağduriyetinin giderilmesine ve alanda faaliyet yürüten maden işletmesinin sorumluluğuna ilişkin soru önergesi hazırladı. Erol, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Erol, ''Elazığ'ın Maden ilçesinde heyelan riski taşıyan 278 konut ve 232 iş yeri için tahliye kararı alındı.

Valilikten yapılan açıklamada, "Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından hazırlatılan Maden ilçemiz Camiikebir mahallesindeki aktif ve olası heyelan alanlarının jeolojik-jeoteknik değerlendirme raporuna istinaden İçişleri Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda Maden ilçemizde heyelan riski bulunan afete maruz alanlarda kalan 278 konut ve 232 işyerinde bugün itibariyle tahliye işlemlerine başlanılmıştır ve bu kapsamda tahliye edilen vatandaşlarımıza barınma yeri temini ve kira yardımı...