19 / 04 / 2024

güvenlik kamerası cezası

güvenlik kamerası cezası

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ilginç bir dava açıldı. Komşusunun bahçesini gösterecek şekilde güvenlik kamerası taktıran komşu, 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanabilecek. 

Bosch’tan güvenliğinizi arttıracak ürün: Portatif güvenlik kamerası

Bosch, çok amaçlı yeni portatif güvenlik kamerasını tanıttı. Birçok özelliği bünyesinde barındıran akıllı kamerasıyla güvenliğinizi sağlarken, hayatınızı da kolaylaştıracaksınız.

Yağcıoğlu Apartmanı'nın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı!

İzmir'de yaşanan depremde çöken Yağcıoğlu Apartmanı'nın yıkılış anının, çevredeki bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

Güvenlik önlemi almayan firmalara hafriyat cezası!

İzmit Belediyesi Encümeninde Yahya Kaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak’ta inşaat çalışmasında bulunan hafriyat alanında çalışmalarda bulunan bir firmaya güvenlik eksikliğinden dolayı 3 bin 757 TL para cezası kesildi.

İstanbul Yeni Havalimanı'nda 9 bin güvenlik kamerası yer alacak!

İnşaat çalışmalarının adım adım sona yaklaşıldığı İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim’de açılacak. Havalimanında, 9 bin güvenlik kamerası yer alacak...

Akdeniz Güvenlik'ten Bakırköy Adliyesi ihalesi iptaline açıklama !

Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş. tarafından T.C Bakırköy Adalet Sarayı ana - ek hizmet binaları ve müştemilatları için özel güvenlik ihalesinin iptali hakkında bugün açıklama yapıldı.

Apartman gürültü cezası 2015!

Çevre Kanunu kapsamında yer alan idari para cezaları 2015 yılından itibaren zamlı olarak uygulanacak. Peki, konutya gürültü yapmanın cezası ne kadar oldu? İşte apartman gürültü cezası 2015...

İzmir metrosunda güvenlik krizi!

Aktarmalı sistem ile birlikte vatandaşların binmeye bile korktuğu metroda şimdi de güvenlik krizi baş gösterdi. İzinlerini kullanan görevlilerin sayısı bir hayli azalırken, bazı istasyonda ise hiç görevli bulunmuyor

Alaca Sosyal Güvenlik Merkezi ihalesi gerçekleşti!

Yaklaşık bir yıl önce Alaca Belediyesi Meclisi'nde alınan kararla yer tahsisi gerçekleştirilen Sosyal Güvenlik Kurumu binasının yapımının 2015 yılı yatırım programına alındığı açıklandı...

Alaca Sosyal Güvenlik Merkezi 200 günde tamamlanacak!

Merkezi ihalesi tamam Yaklaşık bir yıl önce Alaca Belediyesi Meclisi'nde alınan kararla yer tahsisi gerçekleştirilen Sosyal Güvenlik Kurumu binasının yapımının 2015 yılı yatırım programına alındığı açıklandı.

Askeri yasak bölgeler ve güvenlik bölgeleri yönetmelik değişikliği!

Askerî Yasak Bölgeler ve Güvenlik Bölgeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, 19 Aralık 2014 tarihinde 29210 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte, Askeri yasak bölgeler ve güvenlik bölgeleri yönetmeliğinde yapılan değişiklikler...

İstihdam şampiyonu güvenlik ve inşaat sektörü oldu!

İstihdam şampiyonu güvenlik ve inşaat sektörü oldu. Türkiye’de işsizlik Eylül ayında 3 milyon’u aşarken, Kasım ayında İnsan Kaynakları’nda yaşanan hareketlilik yılın finali için umut vaat ediyor.

Omsa Endüstri Güvenlik Sistemleri Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Omsa Endüstri Güvenlik Sistemleri Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Oktay Taşçı Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık'ta kuruldu.

Mersin'de inşaatçılara güvenlik eğitimi!

Mersin'de inşaatçılara güvenlik eğitimi veriliyor. İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı İsmail Gerim, bu yıl özellikle İstanbul'da yaşanan ölümlü kazalardan sonra denetimlerin sıklaştırılarak artırıldığını belirtti.

güvenlik kamerası cezası Haberi

güvenlik kamerası cezası

Komşusunun bahçesini gösterir şekilde güvenlik kamerası taktıran komşu 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanabilecek. Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre; İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ilginç bir dava açıldı. İstanbul Eyüp'te yaşayan Perihan G., geçtiğimiz günlerde savcılığa suç durusu yaptı. 

'ÖZEL HAYATIMI İHLAL EDİYOR'

Genç kadın, yan komşusu Cem E.'nin evine güvenlik kamerası taktırdığını fakat güvenlik kamerasının yönünün kendi bahçesini, kapısını merpenlerini ve otoparkını görebilecek şekilde özel ayarlanmış olduğuna dikkat çekerek, özel hayatının ihlal edildiğini belirtti. Perihan G.'nin şikayeti üzerine olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında komşu Cem E.'nin ifadesi de alındı. Komşu kendi kapısını görecek şekilde kamera taktırmak istediğini ve amacının suç işlemek olmadığını belirtti. 

2 YIL İSTENİYOR

Savcılık gerekli özeni göstermeyerek komşusunun özel hayatını ihlal eden komşuyla ilgili iddianame düzenledi. İki yıla kadar...