27 / 04 / 2024

Güzel Residence teslimleri

Güzel Residence teslimleri

Güzel Group tarafından Fenerbahçe'de yapımına başlanan Güzel Residence, akıllı ev sistemleri, 24 saat güvenlik imkânı ve fitness salonuyla öne çıkıyor.

Güzel Residence'ta yatırımcılara özel fiyatlar!

Güzel Group tarafından Anadolu Yakası' nın en prestijli semtlerinden Fenerbahçe'de yükselen Güzel Residence, yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

Sone İstanbul Residence teslimleri ne zaman?

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanları bulunuyor. Peki Sone İstanbul Residence teslimleri ne zaman?

Cevdet Yılmaz: TOKİ'nin çok güzel çalışmaları var!

Başbakan Yardımcısı Yılmaz, TOKİ'nin çok güzel çalışmaları var. Geçenlerde 954 TOKİ konutunu da hak sahiplerine teslim ettik. 543 milyon lira sadece o yatırımımızın bedeli." dedi.

Dünyanın en güzel statlarından biri Giresun'a geliyor!

Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı, AK Parti Giresun Milletvekili adayı Nurettin Canikli, "Giresun'a 3 bin kişilik spor salonu ile Çotanak Arena yapımı için çalışmalar sürüyor. Dünyanın en güzel statlarından birini Giresun'a yapacağız." dedi.

Topkapı Inİstanbul Lokal Residence teslimleri!

Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen projede yüzde 25 peşinat ödemede yüzde 10 indirim sağlanıyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Residence teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Balance Güneşli teslimleri!

Balance Gayrimenkul imzasıyla Bağcılar Güneşli'de hayata geçirilen Balance Güneşli projesinde teslimler ne zaman? İşte, Balance Güneşli teslimleri!

Keçiören Belediyesi En Güzel Balkon yarışması sonuçlandı!

En Güzel Balkon, Pencere ve Bahçe Yarışması’nın jüri başkanlığını Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak üstlenirken, Ankara Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü ve TMMOB Peyzaj Mimarları Odası temsilcilerinden oluşan jüri seçim yapmakta oldukça zorlandı.

1946 yılında Güzel Sanatlar Akademisi Maçka Silahhanesi'ne taşınacak!

1946 yılında Fındıklı'da eski Meclis-i Mebusan binasında bulunan Güzel Sanatlar Akademisi, Belediye'ye devredilen eski Maçka Silahhanesi'ne taşınacakmış. Silahhane binasında, eğitime elverişli bir hale getirilmesi için, tadilat yapılacakmış.

Güzel Residence 14 ay sonra teslim edilecek!

Dünyanın önemli alışveriş caddeleri arasında değerlendirilen Bağdat Caddesi’nde projelendirilen Güzel Residence’ın yapımına başlandı. Projede teslimler 14 ay sonra yapılacak.

Güzel Residence Bağdat Caddesi'nde yükseliyor!

Güzel Group tarafından inşa edilen Güzel Residence, 10 ve 11 katlı iki blokta 38 daireden meydana geliyor. Projedeki dairelerin alanları 140 ile 260 metrekare arasında değişiyor.

Güzel Residence satışa çıktı!

Dünyanın en iyi dördüncü alışveriş caddesi seçilen Bağdat Caddesi'nde projelendirilen Güzel Residence'ın yapımına başlandı. Gürkan Güzel, projedeki dairelerin, gerçek rezidans kriterlerine uygun olarak tasarlandığını belirtti.

Güzel Residence yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor!

Anadolu Yakası’nın en prestijli semtlerinden biri olan Fenerbahçe’de Güzel Group tarafın hayata geçirilen Güzel Residence projesi, yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

Eagle Residence teslimleri ne zaman?

İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde bulunan projede dairelerin tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projede daire fiyatları 220 bin TL'den başlıyor. Peki Eagle Residence teslimleri ne zaman?

Aydos Country Residence teslimleri!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 30 aya kadar taksit sağlanıyor. Projede iletişim olarak telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi. Aydos Country Residence teslimleri Ağustos 2017'de gerçekleşmesi gerekiyor.

Güzel Residence teslimleri Haberi

Güzel Residence teslimleri

Güzel Group tarafından Fenerbahçe'de yapımına başlanan Güzel Residence, akıllı ev sistemleri, 24 saat güvenlik imkânı ve fitness salonuyla öne çıkıyor. 


Güzel Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Güzel, "Güzel Residence hem bizim hem de Bağdat Caddesi'nin önemli bir projesi olarak hayat bulacak. Her iki blokta da inşaat faaliyetleri hızla sürüyor. 13 ay sonra teslim edeceğiz" diye...