18 / 04 / 2024

Habip Ahmet Şahin kimdir

Habip Ahmet Şahin kimdir

Şehrin mimari yapısındaki tehlikeden bahseden Malatya Yeşilyurt Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Şahin, “Şehrin siluetini bozmadan, depreme dayanıklı yeni yapı alanlarını, stoklarını oluşturmalıyız'' dedi.

İnşaat sektöründe demir krizi!

İnşaat sektörünü değerlendiren Yeşilyurt Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Habip Ahmet Şahin, Malatya’nın konuta doymuş bir kent olmadığını vurgulayarak, sektörle ilgili açıklamalarda bulundu.

Kentsel dönüşüm projeleri askıya alınmalı!

Malatya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı olan Habip Ahmet Şahin, inşaat sektöyle ilgili görüşlerini payşlaştı. Şahin, demir fiyatlarının sektöre etksini anlattı.

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Korkmaz, Ahmet Şahin ve Enes Abdullah Uçar ortaklığında kuruldu.

Şırnak’ta terör mağduru 43 aile için konut kuraları çekildi!

Şırnak’ta çekilen kura ile terör mağduru 43 aile yeni konutlarına kavuştu. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Şahin, sokağa çıkma yasağı sürecinde terör olayları sebebiyle konutları yıkılan, hasar görenler için TOKİ tarafından inşa edilen evlerin kura çekimini yaptıklarını dile getirdi. 

İspa Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İspa Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şahin ve Mustafa Şahin ortaklığında kuruldu.

4 Er Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4 Er Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şahin, Eren Savaş, Fatih Çınar ve Murat Erçağ ortaklığında kuruldu.

Vizyoner Restorasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyoner Restorasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şahin tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul'a onay veren Ahmet Şahin görevden alındı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun talimatı ile Kanal İstanbul’a onay verenlerden biri olan İSKİ Planlama Şube Müdürü Ahmet Şahin de görevden alındı…

Quattro Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!     

Quattro Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şahin,Cihat Gökdemir, Fehmi Öztürk ve İbrahim Kılıçer ortaklığıyla kuruldu.

Ünye Uniport AVM'deki iş yerlerinin kira sözleşmesi feshedildi!

Ünye Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin başkanlığında yapıldı. Toplantıda Uniport AVM'deki iş yerlerinin durumu da konuşuldu.

İnşaat sektöründe demir krizi!

İnşaat sektörünü değerlendiren Yeşilyurt Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Habip Ahmet Şahin, Malatya’nın konuta doymuş bir kent olmadığını vurgulayarak, sektörle ilgili açıklamalarda bulundu.

Giresun'da imar barışı kapsamında yıkılacak evler tespit edildi!

Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin, Sis Dağı ve Kümbet yaylalarında yıkımına başlanan yayla evleriyle ilgili açıklamalar yaptı. 

Pendik Ahmet Yesevi’de dönüşüm başlıyor!

Ahmet Yesevi Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, 700 hak sahibinin tapuya kavuştuğunu dile getirerek “Yeni düzenlemelerle birlikte mahalleye 3 okul, 3 veya 4 park ve 1 spor kompleksi kazandıracağız.”diye konuştu.

Kentsel dönüşüm projeleri askıya alınmalı!

Malatya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı olan Habip Ahmet Şahin, inşaat sektöyle ilgili görüşlerini payşlaştı. Şahin, demir fiyatlarının sektöre etksini anlattı.

Gny Sultan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gny Sultan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şahin ve Günay Şahin ortaklığında kuruldu.

Habip Ahmet Şahin kimdir Haberi

Habip Ahmet Şahin kimdir

Mimarlar Odası Malatya Şubesi eski Yönetim Kurulu Başkanı, Büyükşehir ve Yeşilyurt Belediyesi Meclis Üyesi aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu Üyesi ve Yeşilyurt Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Habip Ahmet Şahin, inşaat sektörünün sarılmayı beklediği yaralarını ve bölgenin mimari yapısıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Malatya Son Söz Gazetesi'nden Hanife Sarı'nın haberine göre; şehrin mimari yapısında oluşan tehlikeden bahseden Malatya Yeşilyurt Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Şahin, “Şehrin siluetini bozmadan, depreme dayanıklı yeni yapı alanlarını, stoklarını oluşturmalıyız. Bu gün ticaret yapmak isteyenler yerel yönetimleri ve kamu kurumlarını zorlayarak yeni imar alanlarının açılmasına sebebiyet veriyor, bu gidişatı engelleyemiyoruz. Diğer taraftan şehirdeki yapı stoku 2002’ den günümüze kadar hızla artarken yeşil alanlarımıza çok büyük oranda tahribat vermeye başladık. Kentsel dönüşümde de şehrin kalbinden başlayarak etrafa doğru...