29 / 03 / 2024

Hacı Arif Doygun

Hacı Arif Doygun

Doygun Turizm Ticaret Limited Şirketi, Hacı Arif Doygun ve Hasan Doygun tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da İstanbul, Fatih, Hocapaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Adana Arif Uçurum Camii ibadete açıldı!

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde (AOSB) hayırsever "Uçurum" ailesi tarafından İstanbul'daki Sultan Ahmet Camisinden esinlenerek yaptırılan Arif Uçurum Camii törenle ibadete açıldı.

Tepebaşı'nda çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor!

Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bölgenin fiziki yapısını iyileştirmeye devam ediyor. Şehrin birkaç noktasında aynı anda çalışmalarını ekipler, Batıkent Mahallesi Bestekar Hacı Arif Bey Parkında da mesaisine devam ediyor.

Şehitkamil Hacı Arif ve Pervin Yentur Camii'nin temeli atıldı!

Şehitkamil Belediyesi’nin destekleriyle Gaziantepli hayırsever işadamı Hacı Arif ve eşi Pervin Yentur tarafından yaptırılan Hacı Arif ve Pervin Yentur Camii’nin temel atma töreni dualarla atıldı.

Doygun Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doygun Turizm Ticaret Limited Şirketi, Hacı Arif Doygun ve Hasan Doygun tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da İstanbul, Fatih, Hocapaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Arif Uğurlu: Kemalpaşa'nın ciddi bir turizm potansiyeli var!

Kemalpaşa'nın doğal güzelliklerinin yanı sıra kültür turizmi anlamında da ciddi bir potansiyeli olduğuna dikkat çeken Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, kent kimliğini oluşturmada yeni açılımlar yapacaklarını söyledi..

Arif Uğurlu: Kemalpaşa'da kentsel dönüşüme öncelik verdik!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, kentsel dönüşüme öncelik verirken meslek kurslarıyla işsizliği en aza indirmeyi hedefliyor. Uğurlu, kültür sanat etkinlikleriyle ilçenin sosyal hayatını da canlandırmayı amaçlıyor

Hacı Latife Yümlü vefat etti! Perpa Kooperatifleri'nin acı günü!

Perpa Kooperatifi ve Perpa Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yümlü’nün annesi Hacı Latife Yümlü vefat etti. Bugün de Perpa Kooperatifleri Yönetim Kurulu ve Kooperatif Üyeleri taziye mesajı yayınladı...

Antalya Gazipaşa Hacımusa Çayı imar planı 2. kez askıya çıktı!

Antalya Gazipaşa 3. Derece Doğal Sit Alanı Hacımusa Çayı Taşkın Önleme Mendireğine ilişkin hazırlanan 1/5000 ve 1/1000'lik imar planları 15 Ağustos 2014 tarihinde yeniden askıya çıktı...

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 2. Etap başvuruları bugün bitiyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca, Amasya Gümüşhacıköy 2. Etap toplu konut uygulaması kapsamında 30 adet konut satışa sunuluyor. Amasya Gümüşhacıköy 2. Etap başvuruları bugün bitiyor.

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 2. Etap son başvuru tarihi 15 Ağustos!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Amasya Gümüşhacıköy 2. Etap toplu konut uygulaması kapsamında 30 adet konut satışa sunuluyor. Amasya Gümüşhacıköy 2. Etap son başvuru tarihi 15 Ağustos olarak belirlendi.

Hacı F.Nimet Sipahi vefat etti!

Sipahi Otelcilik ve Turizm A.Ş'nin kurucularından Hacı F.Nimet Sipahi 104 yaşında hayata gözlerini yumdu. Sipahi'nin cenazesi bugün yapılacak cenazenin ardından Zincirlikuyu Aile Mezarlığı'nda defnedilecek...

Yusuf Hacısüleyman: Oteller ciddi zarar görüyor!

İflas olaylarını değerlendiren Hacısüleyman, "Oteller ciddi zarar görüyor. Kiminle çalışacağına dikkat etmeli. Yaşananlar doğal ayıklanma getirecek" dedi. Rusya'da tur operatörü İflaslarının bir İflaslarının bir bölümünün hileli olduğu belirtti.

Amasya Gümüşhacıköy TOKİ Konutları başvuru! 2+1'ler 57 bin lira!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Amasya Gümüşhacıköy 2. Etap toplu konut uygulaması kapsamında 30 adet konut; Kura Yöntemi ile 4 Ağustos 2014 tarihinde açık satışa sunuluyor...

Hacı Arif Doygun Haberi

Hacı Arif Doygun

Doygun Turizm Ticaret Limited Şirketi, Hacı Arif Doygun ve Hasan Doygun tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da İstanbul, Fatih, Hocapaşa Mahallesi'nde kuruldu.


Doygun Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 3.1.1Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 3.1.2Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama,seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 3.1.3Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3.1.4Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 3.1.5Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 3.1.6Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. 3.1.7Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası...