19 / 04 / 2024

hacizli gayrimenkul borcu

hacizli gayrimenkul borcu

Posta yazarı Tamer Heper ''İcradan uygun taşınmaz düşünüyorum. Fakat tapuda X bankası adına ipotek varsa, muhammen bedel civarında bir rakamla kazanırsam banka alacağının tamamını karşılayamazsa, söz konusu haciz düşer mi? Benim yeni tapumda bu haciz hâlâ mevcut olacak mı?' sorusunu yanıtladı.

ABD ekonomisi ticari gayrimenkul borcu ile gücünü kaybediyor...

JPMorgan’ın geçtiğimiz sene son günlerinde yayınladığı raporda, Amerikan ekonomisinin gücünün bir kısmını kaybedeceğine dikkat çekildi; fakat resesyon yerine “2024'te yumuşak bir iniş yapabilir” denildi. İşte haberin detayları...

Kapış kapış gidiyor! Ev ve araç kalmadı: Ödeyemeyen elinden çıkarıyor

Bankaların hacizli gayrimenkul ve araç stoklarının sonu geldi. Fiyatlarda yaşanan artışın ardından tüketici kredisini ödemekte güçlük çeken vatandaşlar, araçlarını veya konutlarını haczettirmek yerine satmayı tercih ediyor. Bununla birlikte icraya verilen araç ve konut sayısında azalıyor.

Hacizli gayrimenkul satın alınabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde haciz olan gayrimenkulün satılıp satılamayacağını kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o köşe yazısı...

Emlak vergisi borcu sorgulama nasıl yapılır?

Tapu alım satım işlemine konu olan gayrimenkulün emlak vergisi borcunun olmaması gerekiyor. Peki, emlak vergisi borcu sorgulama nasıl yapılır?

Evergrande krizi diğer gayrimenkul şirketlerini de etkiliyor!

Toplam 300 milyar doları aşkın borcu olan ve likidite sıkıntısıyla karşılaşan Çinli gayrimenkul devi Evergrande Group, diğer gayrimenkul şirketlerine de kaybettirdi

Hacizli gayrimenkul değerinden yüksek bedelle satılabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde bankanın borç karşılığı haciz koyduğu gayrimenkul satışının nasıl yapılacağını kaleme aldı. 

Hacizli gayrimenkul satılabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde hacizli gayrimenkullerin satışını kaleme aldı. 

Birinin borcu için bir başkasının gayrimenkulü haczedilebilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Tacir olan birinin 2 milyon lira vergi borcu var ve ödeyemiyor. Kendisine ait malvarlığı da yok. Ticari nedenlerle durumu kötü. Ancak endişesi şu; annesine ait gayrimenkul var, evli kardeşinin de bazı malları bulunuyor. Bunlara haciz gelir mi?' sorusunu cevapladı.

Pera GYO Ardus Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye borcunu 19 Ekim'de ödeyecek! 

Pera GYO Ardus Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye olan 6 milyon 370 bin 624 TL borcu 19 Ekim 2020 tarihinde ifa edecek. 

Hacizli gayrimenkul alan kişi borçtan sorumlu mudur?

Posta yazarı Tamer Heper ''İcradan uygun taşınmaz düşünüyorum. Fakat tapuda X bankası adına ipotek varsa, muhammen bedel civarında bir rakamla kazanırsam banka alacağının tamamını karşılayamazsa, söz konusu haciz düşer mi? Benim yeni tapumda bu haciz hâlâ mevcut olacak mı?' sorusunu yanıtladı.

Pera GYO Ardus Gayrimenkul Yatırımları borç açıklaması! 

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ardus Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye borcu hakkında açıklama yaptı.

Bu dönemde hacizli gayrimenkul satılabilir mi? 

Koronavirüs salgını etkilerini göstermeye devam ediyor. Vatandaşlar bu süreçte, hacizli işlemlerin yapılıp yapılamayacağını merak ediyor. Peki bu dönemde hacizli gayrimenkul satılabilir mi? İşte üzerinde haciz olan işlemlere ilişkin detaylar...

Nurol GYO'nun borcu var mı?

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), TTK 376 şirket değerlendirmesi hakkında açıklama yaptı. Peki Nurol GYO'nun borcu var mı?

hacizli gayrimenkul borcu Haberi

hacizli gayrimenkul borcu

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun 'İcradan uygun bir taşınmaz düşünüyorum. Fakat tapu üzerinde X bankası adına ipotek varsa, ben ihaleyi muhammen bedel civarında bir rakamla kazanırsam ve diyelim ki banka alacağının tamamını bu satıştan karşılayamazsa, söz konusu haciz düşer mi? Benim yeni tapumda bu haciz hâlâ mevcut olacak mı? Borcun kalanını ben mi üstlenmiş olacağım?' sorusuna cevap verdi. İşte Tamer Heper'in yazısı...

İcradan uygun bir taşınmaz düşünüyorum. Fakat tapu üzerinde X bankası adına ipotek varsa, ben ihaleyi muhammen bedel civarında bir rakamla kazanırsam ve diyelim ki banka alacağının tamamını bu satıştan karşılayamazsa, söz konusu haciz düşer mi? Benim yeni tapumda bu haciz hâlâ mevcut olacak mı? Borcun kalanını ben mi üstlenmiş olacağım? M.T.

* *...