27 / 04 / 2024

Hakan Vural çmd

Hakan Vural çmd

Önceki gün Çanakkale Müteahhitler Birliği'nde düzenlenen toplantıda ÇMB Başkanı Hakan Vural'ın yanı sıra aynı zamanda birlik üyesi olan ÇASİAD Başkanı Erdal Akarsu, ÇASİAD eski Başkanı Salih Yıldız da kentsel dönüşüm hakkında görüş bildirdiler.

Çanakkale'de inşaat firmaları projelerini tamamlayamıyor!

24 Haziran seçimlerinin ardından doların yükselmesi ile başlayan ekonomik kriz en çok inşaat sektörünü etkiledi. Müteahhitler Birliği Başkanı Hakan Vural, Çanakkale'de inşaat sektörünün durumu ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Çanakkale'de konut fiyatları uçacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Şubat ayı konut verileri açıklandı. Çanakkale Müteahhitler Birliği Başkanı Hakan Vural, konut fiyatlarının artacağını söyledi.

Çanakkale Karacaören'e 40 bin yeni konut geliyor!

Çanakkale Müteahhitler Birliği Başkanı Hakan Vural;"Karacaören Bölgesinde geniş yeşil alanlarının olduğu, 10 kata kadar yükselebilen bir bina silueti oluşturma aşamasındayız. Orada 40.000 ailenin yaşayabileceği bir konut alanı gerçekleştirilecek." dedi.

Hakan Vural, Çanakkale Müteahhitler Birliği'nin yeni başkanı oldu!

Çanakkale Müteahhitler Birliği 5. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen kurultayda Müteahhitler Birliği'nin yeni başkanı Hakan Vural oldu. Dernek binasında gerçekleştirilen kurultaya, kentin ileri gelenleri katıldı.

Hakan Vural Çanakkaleli müteahhitlerle bir araya geldi!

Önceki gün Çanakkale Müteahhitler Birliği'nde düzenlenen toplantıda ÇMB Başkanı Hakan Vural'ın yanı sıra aynı zamanda birlik üyesi olan ÇASİAD Başkanı Erdal Akarsu, ÇASİAD eski Başkanı Salih Yıldız da kentsel dönüşüm hakkında görüş bildirdiler.

Hakan Tütüncü: Altınova'nın parselasyon çalışması bu yıl içerisinde bitecek!

Kepez Belediye Başkanı ve Ak Parti Kepez Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Antalya Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin, Altınova Sinan Mahallesi'nde gerçekleştirdiği toplantıya katıldı.

Hakan Gültekin Ardeşen için 33 projesini tanıttı!

AK Parti Ardeşen İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Proje Tanıtım Toplantısı'nda Ardeşen Belediye Başkan Adayı Hakan Gültekin 6’sı mega, 33 projesini tanıttı. Program Ardeşen Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlendi...

Hakan Yılmaz: Ani hava değişimleri binanızı yıpratıyor!

ÇBS İzoguard Yalıtım Sistemleri Satış ve Pazarlama Müdürü Hakan YILMAZ yaşanabilecek yoğun yağışlar, fırtınalar, depremler gibi doğal afetlerin binaları yıpratabileceğini belirtti. Yılmaz, 'Ani hava değişimleri binanızı yıpratıyor' dedi...

Hakan İnci kimdir?

CHP Malatya Belediye Başkan Adayı Hakan İnci kimdir? Hakan İnci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Malatya Belediye Başkan Adayı Hakan İnci'nin biyografisi...

Mehmet Hakan Birced kimdir?

Primist Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş. Kurucu ortağı Mehmet Hakan Birced kimdir? Mehmet Hakan Birced, Primist Gayrimenkul'den önce hangi firmalarda hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Hakan Birced'in biyografisi...

Hakan Tütüncü: Kepez'de kat artışı gelecek tarım alanı problemi çözülecek!

Başkan Hakan Tütüncü, prestij projelerle, belediyecilik hizmetleriyle Antalya'nın parlayan yıldızı yaptıkları Varsak'ın, kat artışı talebini ve tarım alanı probleminin çözümünü 30 Mart'tan sonra gerçekleştireceklerini söyledi.

Tayfun Bayazıt, Mehmet Hakan Birced ve Alev Göçmez'den gayrimenkul sektörüne geçiş!

Finans sektörünün tanınan, deneyimli liderleri; Sn. Tayfun Bayazıt, Sn. Ferhat Keten, Sn. Mehmet Hakan Birced ve Sn. M. Alev Göçmez’in katılımıyla gerçekleştirilecek olan Primist’in basın toplantısı 21 Mart Cuma günü Grand Hyatt Taksim’de yapılacak.

Vural Kavuncu: Emet'te Aile Sağlığı Merkezi'nin yapımı ihale aşamasına geldi!

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Emet ilçesinde hizmet vermekte olan aile hekimlerinin daha rahat ve geniş bir ortamda hizmet sunabilmeleri için yapılması planlanan Aile Sağlığı Merkezinin yapımında ihale aşamasına gelindiğini açıkladı...

Hakan Vural çmd Haberi

Hakan Vural çmd


Önceki gün Çanakkale Müteahhitler Birliği'nde düzenlenen toplantıda ÇMB Başkanı Hakan Vural'ın yanı sıra aynı zamanda birlik üyesi olan ÇASİAD Başkanı Erdal Akarsu, ÇASİAD eski Başkanı Salih Yıldız, Cem Belli ve Salih Karacanlar da konuşma yaparak deprem, binalar ve kentsel dönüşüm hakkında görüş bildirdiler. 


 Soma'da yaşanan elim kazadan dolayı başsağlığı ve rahmet dileyerek toplantıyı başlatan Müteahhitler Birliği Başkanı Hakan Vural, "Bizler maalesef ki iş riski sınıfı olarak madencilerle aynı kategorideyiz, bu çok tehlikeli sınıftır. Bu manada Çanakkale'de iş yapan müteahhitler olarak inşaatlarımızı bir kez daha gözden geçirerek, iş güvenliği tedbirliğini daha da artırmayı kendimize görev olarak aldık ve çalışmalarımızı başlattık. Bununla birlikte 6,5 şiddetinde Saros Körfezinde oluşan depremin şehrimize etkilerini değerlendirmek istiyoruz. Hepimize geçmiş olsun, bu anlamda buradan da çıkartmamız gereken...