19 / 04 / 2024

halk bankasının gayrimenkul satışı ile ilgili açıklaması

halk bankasının gayrimenkul satışı ile ilgili açıklaması

Türkiye Halk Bankası A.Ş, bazı basın kuruluşlarında yer alan kamuoyunu yanıltıcı bir haber hakkında açıklama yaptı. Gayrimenkul satışı hakkındaki bu haberler üzerine şu açıklama kaydedildi...

Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank'tan anında düşük faizli kredi! Hemen bakın!

Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank hızlı kredi kampanyalarına başladı. TC kimlik kartını kapan hemen başvuruyor. 3 kamu bankası düşük faizli 10 bin, 15 bin, 20 bin TL ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor.

Halk Bankası İzmit Şube binasının değeri ne kadar?

Türkiye Halk Bankası A.Ş. İzmit Şube binasının piyasa değeri 19 milyon 500 bin TL, KDV dahil toplam değeri ise 23 milyon 10 bin TL olarak belirlendi. 

Merkez Bankası’nın faiz kararı gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek?

Aremas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, Merkez Bankası’nın faiz kararını gayrimenkul sektörü açısından olumlu olduğunu dile getirdi. 

Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını Turyap gerçekleştirecek!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketleri arasında yer alan Turyap, Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını gerçekleştirecek.

Halk GYO'nun 14 gayrimenkulü 5 yıllığına Halk Bankası'na kiralandı!

Halk GYO'nun mülkiyetinde bulunan ve T.Halk Bankası A.Ş. ile olan 5 yıllık kira sözleşme süresi 30 Ekim 2020 tarihinde dolan ekli listede yer verilen 14 adet gayrimenkulün, 5 yıllığına T.Halk Bankası A.Ş.'ne kiralanması hususunda sözleşme imzalandı. 

TMSF Asya Katılım Bankası'nın Sakarya'daki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Asya Katılım Bankası'nın Sakarya Erenler'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı.

TMSF Asya Katılım Bankası'nın Antalya'daki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Asya Katılım Bankası'nın Antalya Kepez'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı.

TMSF Asya Katılım Bankası'nın İzmir'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Asya Katılım Bankası'nın İzmir Seferihisar'daki gayrimenkulünü satışa çıkardı.

TMSF, Asya Katılım Bankası'nın Manisa Salihli'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Asya Katılım Bankası'nın Manisa Salihli'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı.

TMSF, Asya Katılım Bankası'nın 152 gayrimenkulünü 50 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Asya Katılım Bankası'nın 152 gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 50 milyon TL olarak belirlendi.

İş Bankası'nın İş GYO sermayesindeki payları yüzde 50,46 oldu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,18-1,23 TL fiyat aralığından 900.000 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. İş Bankası'nın İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki payları yüzde 50,46 oldu. 

Berat Albayrak: Emlak Bankası'nı yeniden yapılandırdık!

İstanbul'da Finans Merkezi Konferansı'nda konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ''Türkiye Emlak Bankasını gayrimenkul finansmanını yönlendirecek kapasitede bir banka haline getirecek şekilde yeniden yapılandırdık" dedi.

Halk GYO'dan Türkiye Halk Bankası'na yüzde 15 kira artışı!

Halk GYO, Türkiye Halk Bankası'nın 'kiracı olduğu, 15 adet gayrimenkul için, 1 Ocak 2019 tarihinden geçerli olmak üzere, yeni kira artış dönemlerine kadar, Ocak 2018 kira bedelleri üzerinden yüzde 15 oranında artış yapılmasına yönelik ek protokol imzaladı...

halk bankasının gayrimenkul satışı ile ilgili açıklaması Haberi

halk bankasının gayrimenkul satışı ile ilgili açıklaması


Halk Bankası tarafından yapılan açıklama şöyle:


Asılsız ve dayanaksız haber yayımlamayı alışkanlık haline getirmiş olan bazı basın kuruluşlarının 10.02.2014 tarihli yayınlarında; Bankamız tarafından yapılan ve ihtiyaç dışı gayrimenkul satışı ile ilgili olarak kamuoyunu yanıltıcı bir haber yer almıştır.


Kamuoyunu doğru bilgilendirmek amacıyla konu hakkında açıklama yapılması gerekli görülmüştür. 


Anılan habere konu edilen gayrimenkul, yine haberde adı geçen bir işadamının ortağı ve kefili olduğu şirketlerin 2000 yılı öncesinde kullandığı kredilerin teminatı olmak üzere Bankamız lehine ipotek alınmıştır. Adı geçen kişinin hakim ortağı ve kefili olduğu şirketlerin, Bankaya olan borçlarının ödenmemesi üzerine izlenen hukuksal süreç sonucunda, gayrimenkul 20 Nisan 2006 tarihinde Banka adına devir ve tescil edilmiştir.


Anılan firmaların Bankaya olan kredi borçları, bu gayrimenkulün icraen satın alınması ile tamamen tasfiye edilememiş olup bakiye Banka...