28 / 03 / 2024

Halka açık AVMler

Halka açık AVMler

İstanbul’daki halka açık AVM’lerin piyasa değerlerini bir hafta boyunca her gün açıkladık. İstanbul’un şampiyonu Akasya AVM oldu. Peki İstanbul ve Anadolu şehirlerindeki halka açık AVM'lerin hangisinin fiyatı ne kadar?

MHR GYO halka arz oluyor! Halka açıklık oranı yüzde kaç olacak?

MHR GYO halka arz olacağı öğrenildi. Halka arzın ardından MHR GYO'nun halka açıklık oranının ise yüzde 25 olacağı belirtildi.

Baydöner’in halka arzına yerli ve yabancı yatırımcılardan 3 katı aşkın talep geldi!

Restoran zinciri Baydöner’in 15 Ağustos ile 16 Ağustos tarihleri arasındaki talep toplama işlemine, yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, halka arza 3 katı aşkın talep geldiği kaydedildi.

Kamu bankaları sermaye artırımıyla halka açıklık oranını düşürüyor!

Kamu bankalarında sermaye artırımı kararı gelirken, piyasada azalan halka açıklık konusu gündeme geldi.   Sermaye artırımı sonrası kamu bankalarında halka açıklık oranı gerileyecek.

Gaziantep Belediyesi ücretsiz ekmek dağıttı! Halk izdiham yarattı olay yerinden çekilen görüntüler şaşkına çevirdi

Halka indirimli ekmek kuponu dağıtmasıyla gündeme gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bu sefer de halka ücretsiz ekmek dağıtımı yaptı. Dağıtım esnaında 1 adet ekmek alabilmek için vatandaşlar birbirini ezdi. Belediye görevlisi ile kadınlar arasındaki diyalog şaşkınlık yarattı

AVMler bayramda açık mı Temmuz 2020?

AVMler bayramda açık mı Temmuz 2020 haberimizde yer alıyor. Peki AVMler bayramda açık mı Temmuz 2020? Alışveriş merkezleri bayramlarda açık olacak mı 2020? İşte AVMler bayramda açık mı Temmuz 2020 sorusunun yanıtı...

Florya Atatürk Ormanı'ndaki villa tipi lojmanlar halka açılıyor!

Florya Atatürk Ormanı'ndaki villa tipi lojmanlar, halka açılıyor. Ekrem İmamoğlu'nun 'Sırf bu lojmanın senelik masrafıyla 2 tane yurt yaparız' dediği başkanlık konutu ve villalar, İBB İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü olarak kullanılacak.

Halka açık AVM'lerin hangisinin fiyatı ne kadar?

İstanbul’daki halka açık AVM’lerin piyasa değerlerini bir hafta boyunca her gün açıkladık. İstanbul’un şampiyonu Akasya AVM oldu. Peki İstanbul ve Anadolu şehirlerindeki halka açık AVM'lerin hangisinin fiyatı ne kadar?

AVMler yılbaşında açık mı 2020?

Türkiye'de bulunan alışveriş merkezleri genel olarak sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki AVMler yılbaşında açık mı 2020? AVM yılbaşı çalışma saatleri Ocak 2020...

AVMler yılbaşında kaça kadar açık Ocak 2020?

AVMler yılbaşında kaça kadar açık Ocak 2020 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki AVMler yılbaşında kaça kadar açık Ocak 2020? AVM'ler yılbaşında kaçta açılıyor? AVM'ler yılbaşında kaçta kapanıyor?

KİPTAŞ 36 dükkan ve 12 arsayı 25 Aralık'ta satışa çıkarıyor!

KİPTAŞ, portföyünde bulunan 12 arsa ve 36 iş yerini halka açık gerçekleştireceği 2. müzayede ile 25 Aralık'ta satışa çıkarıyor...

AVM'ler bayramda açık mı Ağustos 2019?

AVM'ler bayramda açık mı Ağustos 2019 vatandaşların bayram döneminde en çok merak ettiği sorular arasında yer alıyor. Peki AVMler bayramda açık mı Ağustos 2019, alışveriş merkezleri bayramda açık mı 2019? İşte merak edilen soruların yanıtları...

AVMler bayramda açık mı 2019?

AVMler bayramda açık mı 2019 sorusunun yanıtı oldukça merak ediliyor. Peki AVM'ler bayramda açık mı 2019? AVM'ler bayramda kaçta açılıyor? AVM'ler Ramazan Bayramı'nda açık mı? İşte o soruların yanıtları...

Feriye Sarayı halka açıldı!

Osmanlı döneminde saray halkının deniz ulaşımı için kullanılan Feriye Sarayı bir tadilat işleminden geçirilerek halka açık bir hale getirildi. Feriye Sarayı’nın işletmesini devralan GO Proje Yönetim Kurulu Başkanı Göktuğ Özdemir, 10 milyon liralık yatırımla Feriye Sarayı'nı yeniledi.

Halka açık AVMler Haberi

Halka açık AVMler

Alışveriş merkezi (AVM) sektörü 13,2 milyon metrekare kiralanabilir alanı ile ekonomiye değer katıyor. Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği'nden (AYD) edindiğimiz verilere göre, 2020 yılı itibariyle Türkiye'de toplam 436 adet AVM bulunuyor. Tabi ki en fazla AVM 15 milyon 67 bin 724 nüfuslu İstanbul'da yer alıyor. Mega kentte toplam 125 adet bulunuyor. 

AVM'lerin 2019 yılındaki ziyaretçi sayısının 2,4 milyar kişi olarak gerçekleşmesi öngörülüyor. Bu da Türkiye nüfusunun 30 katına denk geliyor. Yani Türkiye'deki her vatandaş 1 yılda 30 defa AVM'ye gitmiş.

Bir hafta boyunca her gün İstanbul'daki halka açık AVM'lerin piyasa değerlerini sizlerle paylaştık. Peki halka açık AVM'lerin hangisinin fiyatı ne kadar?

Şampiyon Akasya AVM

Piyasa değeri en yüksek olan AVM Kadıköy Acıbadem'deki Akasya AVM oldu. Akasya AVM'nin KDV hariç...